Vynucená & negativní opakování

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vynucená & negativní opakování  Úvodní stránka -> Trénink -> Vynucená & negativní opakování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Používáte vynucená, negativní opakování ?
Ne
33%
 33%  [ 23 ]
U některých cviků
48%
 48%  [ 33 ]
Myslím, že z ničeho jiného nerostu
17%
 17%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 68

Autor Zpráva
Sauron

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 5:28 pm    Předmět: Vynucená & negativní opakování Odpovědět s citátem

Zakládám tenhle topic, protože se na tohle téma debatuje jinde, kam to moc nepatří.

Moje odpověď - ani jedno, ani druhý, malý cheating zřídka asi o 5% cviků - a mám pocit, že to je stejně k hovnu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obcas, kdyz mam chut se poradne odvarit a vim ze druhy den nejdu zase cvicit.
Mozna je to jen psychicky placebo efekt, ze kdyz to boli tak mam pocit ze to roste
A naopak kdyz to neboli, tak to proste neni ono...
Bucci

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zařazuju to u některých cviků a některých partií ale spíše z psychických důvodů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"jak kdy" - nekdy kdyz chci 10 opacek a vim ze 9. uz nedam cely sam, tak si necham posledni 1-2 pomoct, ale jinak takovej ten styl kdy vis, ze das sotva jedno a pak jich za tebe musi sparing zvednout 6, aby ses cejtil lip.. to fakt ne-e
Bucci

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
"jak kdy" - nekdy kdyz chci 10 opacek a vim ze 9. uz nedam cely sam, tak si necham posledni 1-2 pomoct, ale jinak takovej ten styl kdy vis, ze das sotva jedno a pak jich za tebe musi sparing zvednout 6, aby ses cejtil lip.. to fakt ne-e

jo - tak to vidim stejně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Blacksmith

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že vynucený opáčka jsou důležitý, protože pro růst těch mejch zakrslejch svalů je to fajn a potřebuju to jako prase drbání .
kpt.Nemo

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TAk ja jsem typickej extrem vsude ctu hrozne veci jak trenovat a co je nejlepsi a vsechno je diametralne odlisny!VYnuceny opacka jedu porad telo procvicim jednou tejdne ve ctyrech dnech.Posledni trenink jsem jel asi 10 az 15serii na partii s tim ze dobry 4 (nekdy i vic nekdy min)opacka byly vynuceny!Partie potom citim totalne unaveveny jeste kdyz jdu sapt a boli jeste dobry 3 dny! ted nevim co si mam myslet kdyz odjedu nejakejch (doporucovanejch)6-9serii ba partii a dam to vsechno sam,tak ty svaly nejsou napumpovany ani brutalne unaveny jako driv a boli maximalne trochu jen druhej den po cviceni!TAk co je lepsi,kdyz jedu sam a tendle styl tak zase ale zvladnu odcvicit 2xtydne cely telo...Muzu mi nekdo vzdelanej v oboru podrobne napsat (nebo odkazat na profi studii)jak tydle dva typy treninku ovlivni naslednou proteosyntezu a jakej vliv na rust ma napumpovani,bolestivost atd.uz v tom mam ¨TOTOALNI gulas!!!! (no je to dost dlouhy tak me s tim kdyztak muzete vyfuckovat!)
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kpt.Nemo napsal:
TAk ja jsem typickej extrem vsude ctu hrozne veci jak trenovat a co je nejlepsi a vsechno je diametralne odlisny!VYnuceny opacka jedu porad telo procvicim jednou tejdne ve ctyrech dnech.Posledni trenink jsem jel asi 10 az 15serii na partii s tim ze dobry 4 (nekdy i vic nekdy min)opacka byly vynuceny!Partie potom citim totalne unaveveny jeste kdyz jdu sapt a boli jeste dobry 3 dny! ted nevim co si mam myslet kdyz odjedu nejakejch (doporucovanejch)6-9serii ba partii a dam to vsechno sam,tak ty svaly nejsou napumpovany ani brutalne unaveny jako driv a boli maximalne trochu jen druhej den po cviceni!TAk co je lepsi,kdyz jedu sam a tendle styl tak zase ale zvladnu odcvicit 2xtydne cely telo...Muzu mi nekdo vzdelanej v oboru podrobne napsat (nebo odkazat na profi studii)jak tydle dva typy treninku ovlivni naslednou proteosyntezu a jakej vliv na rust ma napumpovani,bolestivost atd.uz v tom mam ¨TOTOALNI gulas!!!! (no je to dost dlouhy tak me s tim kdyztak muzete vyfuckovat!)

mrkni na tenhle clanek: http://new.biomag.sk/show_article.php?id=164 kolem toho se jeste motala jedna docela dlouha diskuze, ktera tenhle clanek vlastne vyprovokovala

muj laickej pohled ovlivnenej clankama: nechapu co by mela bolestivost svalu (tvoje 3dny, pro Boha!) mit spolecnyho s rustem svalu - naopak bolestivost ("svalovice") je negativni jev a kdyz te svaly boli, tak je asi tezko poradnes odcvicis nasledujici dny, nehlede na vliv na pretrenovani
JIM

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem odjel hrudnik poprve bez vynucenych opakovani (jen do uplne posledniho mi trochu strcil) a cejtim se skvele...hlavne proto ze sem to odjel perfektni technikou (z myho pohledu) coz u vynucenejch opakovani nejde...a myslim ze za dva dny uz bych to moch znova odjet v plny sile..takze to neco (hodne) do sebe ma!
Conan

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze kdyz to vemu ciste teoreticky tak rovnice:

Cviceni do selhani => vetsi poskozeni svalu => delsi regenerace = rust
je blbost?

Vzdyt na tom vyrostla spousta borcu....

Nemyslim ted takovej styl kdy od zacatku zveda polovinu sparing.
Ale treba par negativnich opacek v posledni serii na lepsi prokrveni svalu.

Kdyz vemu zase opacnej extrem, cviceni v pohode s lehkymi vahami, zadne poskozeni svalu, zadny rust.... nebo ne?
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2004 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdy nebudes cvicit "v pohode s lehkymi vahami"
DrLift

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2004 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Takze kdyz to vemu ciste teoreticky tak rovnice:

Cviceni do selhani => vetsi poskozeni svalu => delsi regenerace = rust
je blbost?

Vzdyt na tom vyrostla spousta borcu....

Nemyslim ted takovej styl kdy od zacatku zveda polovinu sparing.
Ale treba par negativnich opacek v posledni serii na lepsi prokrveni svalu.

Kdyz vemu zase opacnej extrem, cviceni v pohode s lehkymi vahami, zadne poskozeni svalu, zadny rust.... nebo ne?

Ti borci na tom vyrostli jen diky sypacce.

A co treba tahle rovnice?

necviceni do selhani=> lepsi regenarace=> castejsi trenink=> vetsi treninkovy objem=> lepsi vysledky !
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2004 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám pocit, že pro perfektní napumpování je lepší, když si poslední 1-2 série odjedu s hodně malou váhou a třeba 15 opakování. To je pak max. napumpování. Pokud mi v každé sérii pomáhá sparing, tak už v každé další sérii stejně dám o to míň sám, takže ve výsledku toho odjedu možná ještě míň. Nehledě na to, že vynucená opakování jsou často odjeté mizernou technikou = špatné pro zdraví.
Miguelito

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2004 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HELE, A TO ZE SE NAPUMPUJES ZNAMENA ZE ROSTES??? NEJVETSI NAPUMPOVANI DOSAHNES TREBA PADESATI AZ STO OPAKOVANIMI V SERII A COPAK TO ZNAMENA, ZE JE TO NEJLEPSI PRO SVALOVY RUST???
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2004 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že to napumpování svalu na závěr je pro lepší růst výhodné; dělám to tak a zdá se mi, že to funguje.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vynucená & negativní opakování Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: