|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarin23
|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
než jsem si rozchlastal palec na pazouře, tak jsem měl MT 175, dřep cca 140, bench 130kg, strongmanská kláda nad hlavu 90 kg a zdvih strongmanských kufříků alá MT- 206 kg, ale ted mam kips kvůli palci, takže si zacvičim v půlce srpna a to ty osobáčky už aktuální nebudou;-) jinak vážim 79 kg, 180cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
J.Black
|
Zaslal: st červen 27, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jediným, čím se já mohu pochlubit je benchpress - 170 kg bez dresu a normální technikou.
věk 20 let
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st červen 27, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
| J.Black napsal: | Tak jediným, čím se já mohu pochlubit je benchpress - 170 kg bez dresu a normální technikou.
věk 20 let |
nejlepsi je falesna skromnost . tohle je vic nez super vykon (jestli je to pravda)
|
|
| nahoru |
|
 |
J.Black
|
Zaslal: st červen 27, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | J.Black napsal: | Tak jediným, čím se já mohu pochlubit je benchpress - 170 kg bez dresu a normální technikou.
věk 20 let |
nejlepsi je falesna skromnost . tohle je vic nez super vykon (jestli je to pravda) |
Jo no, to ti bohužel asi nemám jak dokázat, že je to pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st červen 27, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
MY TI VĚŘÍME PŘECE BY SI NÁM NELHÁL +VŠECHNO CO DO SEBE RVEŠ TAK JE TO DOBRÝ _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st červen 27, 2007 3:08 pm Předmět: |
|
|
Zas bych to tak nehrotil...ja 170dam taky a bez AS. Nic nemoznyho to neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 4:31 am Předmět: |
|
|
| J.Black napsal: | Tak jediným, čím se já mohu pochlubit je benchpress - 170 kg bez dresu a normální technikou.
věk 20 let |
A kolik vážíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 5:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 6:34 am Předmět: |
|
|
Hezky tema, no benchpress orpti noham a mrtvole :) Nohy a mrtvola to je velka slabota : ( Mel sem velkou tryselni kylu a mam strach uz mrtvolu jet, dal sem, kdyz sjem ji jel, max 175kg a kdyz jsem jel nohy, ted uz jenom stroje, tak max 175kg, tady se neni cim chlubit spise stydet.
Bench sem dal 175kg nyni po 17kg (100kg) dolu, jedu 7x145 samozrejme jenom prvni serii. Pri vaze 117 sem jel 5x160.
Takze zvednout na bench 200 to bych jednou chtel ja, nohy kdyby byly taky 200 a drep taky 200, ja osobne bych byl max spokojenej :)
Ale uprime Vam reknu, ze budu mit radsi pefektni postavu nez vedat tezky vahy, bohuzel ta psotava je 100x tezsi nez ty vahy : (
|
|
| nahoru |
|
 |
J.Black
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 7:56 am Předmět: |
|
|
| brut napsal: | | J.Black napsal: | Tak jediným, čím se já mohu pochlubit je benchpress - 170 kg bez dresu a normální technikou.
věk 20 let |
A kolik vážíš? |
90
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
Tak to asi hodne hodne moc moc sypes ? Jinak vykon na pomer vahy je to velice slusnej a vzhledem k veku.
|
|
| nahoru |
|
 |
J.Black
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Tak to asi hodne hodne moc moc sypes ? Jinak vykon na pomer vahy je to velice slusnej a vzhledem k veku. |
nejsem pokrytec takže ano. V současné době Propioject s modrým anabolem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:59 am Předmět: |
|
|
J.black: woe, vazne ten benchpress vzhladom na vek a hmotnost sehr gut _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
J.Black
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | J.black: woe, vazne ten benchpress vzhladom na vek a hmotnost sehr gut |
i s ohledem na ostatní věci?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|