|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
Black...je to slušnej výkon i s AS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:37 am Předmět: |
|
|
Ta ten bench neni slusnej vykon s podporou AS. Jak se zde uvedlo bez AS se tohle da normalne delat.
Je to velmi slusnej vykon na vahu a hlavne vek , to kazdpodane a ja ti fandim, takhle dobre se rozjet.
Naposledy upravil Arnie_one dne čt červen 28, 2007 10:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Ta ten bench neni slusnej vykon s podporou AS. Jak se zde uvedlo bez AS se tohle da normalne delat.
Je to velmi slusnej vykon na vahu a hlavne vek , to kazdpodane. | ...nesouhlasím...v 17ti jsem zatlačil načisto 162,5 kg...a to nedělám lift...přesto si myslím že je tohle pěknej výkon...znám plno kluků co dopujou a jsou rádi za 100 kg BP...jistě...není to elitní výkon...ale je velmi dobrý!
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Arnie_one napsal: | Ta ten bench neni slusnej vykon s podporou AS. Jak se zde uvedlo bez AS se tohle da normalne delat.
Je to velmi slusnej vykon na vahu a hlavne vek , to kazdpodane. | ...nesouhlasím...v 17ti jsem zatlačil načisto 162,5 kg...a to nedělám lift...přesto si myslím že je tohle pěknej výkon...znám plno kluků co dopujou a jsou rádi za 100 kg BP...jistě...není to elitní výkon...ale je velmi dobrý! |
Jde o to co srovnavas, ja znam lidi na ktery pomolu zadne mnozstvi AS ani nefnguji :) a znam lidi, kterym staci trocha a zvedaji slusne vahy.
Takze jak jsi uvedl nakdo zvedne z AS 100kg a je rad a to neni slusny vykon.
Pokud na cisto zatlacis 170, nemuze byt z AS 170 tedy skusna vaha.
ja pisu ze na jeho vek a vahu je to super nic vic nic min. Az mu tohle reknes za 7-8 let sem zvedavej jestli ti pritaka, ze je to stale slusny vykon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
Arnie_one: A kolik by mel teda davat, aby to byl slusny vykon vzhledem k veku, vaze i AS dohromady?
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
170kg raw při váze 90 ve 20 letech je super výkon.Budu rád když se mi to do konce roku povede dát a to je mi 30let,ale je pravda,že jsem nikdy nebral ani kreatin.:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Black...je to slušnej výkon i s AS |
přesně tak ! neznamená že někdo kdo sype je hned superman proti tomu co ne. zase se tu řeší blbina. at s AS nebo bez nich, stejně ma tělo najaky hranice. kdyz ma vlohy tlacit vahy na bench tak je proste ma.
ja je treba nemam
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
Berme to jednoduše. Kolik lidí tady na foru zatlačí 170 na benč. Pár. Je to slušnej výkon i s AS. Bez AS je to brutal prasečina (bez as nemyslim bral sem před půl rokem a teď sem čistej) Prostě super výkon a na tu váhu...Gut.
Nemyslim si že většina běžný populace se má šanci bez AS se k tomuto dopracovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
Benč - 108, MT - 170, Dřep - 164
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
| brut napsal: | | 170kg raw při váze 90 ve 20 letech je super výkon.Budu rád když se mi to do konce roku povede dát a to je mi 30let,ale je pravda,že jsem nikdy nebral ani kreatin.:-) |
Souhlas.....já osobně bych maximálně přemýšlel, jestli je rozumné ve 20 do sebe cpát AS, ale to je čistě můj problém. Pokud někdo usoudí že jo, já mu to vymlouvat, natož vyčítat nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 2:01 pm Předmět: |
|
|
Jak uvadim na ten vek, je to suepr a vahu to uz jsem rekl.
175kg jsem dal ve 21 po rozchodu, pri vaze okolo 100kg vse co mam za sebou v zivote jsou 4 sustaky a 4 dekace (pokus), ted v 27 mam mirne zdrav. probelmy shodil sem 17kg, delal (delam) sacharidove vlny a pri tom sem mel 100 stanozolu a zatim behem doby 3 mesicu, doplnky ve forme proteinu a pravidlene stravy.
Proste tato vaha se da zvednout v cistem stavu, proste to tak berete.
To:
J.Black jeste jendou ti tady rikam je to super na tuhle vahu a jak rikam vek, mas zrejme dobry potencial jen tak dal. Sem zvedavej, jestli takhle raketove poletis nahoru i v pristich letech, drzim palce.
Kloik das bez AS 140 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Arnie_one: možná načisto dá, ale přinejmenším musíš být talent a mít za sebou X let tréninku, což ve 20ti není jen tak. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
to Kouba:
Urcite souhalsim, ale ty sam bys mel vedet, jak to je, kdzy jsi zavodil.
|
|
| nahoru |
|
 |
J.Black
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 7:41 pm Předmět: .. |
|
|
Tak jsem se dnes vrátil z fitu a naposledy jsem zkusil bench. Moc mi to nešlo, dal jsem jen 164 a podle toho, jak to šlo, nemělo ani cenu zkoušet víc. Teď si dám celý prázdniny pohov od rovnýho, musím pilovat vršky, takže začnu dělat tlak hlavou nahoru. V současné době 6x 115 tak předpokládám, že se to brzy hne výš.
Jinak se mi zadařilo i na ramena, teď na multipressu 6 x 100 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|