Tak treba to da, nemozny to neni ale urcite by k tomu nenapsal "mensi osobaky", 120x6 je pro kazdyho slusnej vykon.
Drago....tentokrát jsi ty ten tolerantnější ....ale....to snad raw nedával ani Kouba před tím svým světovým rekordem, se kterým vyhrál MSJ!!!! A to mu bylo 17 a vážil 150 kilo!!!!!
Čistě teoreticky to samozřejmě možné je..jak pravil klasik "Člověk je tvor, u kterýho jeden nikdy neví"...ale pravděpodobnost je tak 1:100...0!
Tak treba to da, nemozny to neni ale urcite by k tomu nenapsal "mensi osobaky", 120x6 je pro kazdyho slusnej vykon.
Drago....tentokrát jsi ty ten tolerantnější ....ale....to snad raw nedával ani Kouba před tím svým světovým rekordem, se kterým vyhrál MSJ!!!! A to mu bylo 17 a vážil 150 kilo!!!!!
Čistě teoreticky to samozřejmě možné je..jak pravil klasik "Člověk je tvor, u kterýho jeden nikdy neví"...ale pravděpodobnost je tak 1:100...0!
ale jo, 160 raw pri 138 kilech. Ale pak to bylo ještě hoší rozhodne 120x6 v 15ti, nevim nevim:-)
asi pred 1.5-2 mesic...pokus o pritahy v predklonu (190kg) pred tim 5x180,4x190 a tohle:
pred tyden 2x180 bench BW kolem 97kg bez triko (osobak mam za 1op.+20kg bez trika i se stopkou)
no jo, ale ked uz chces cvicit traps, tak to nemusis tahat az zo zeme, staci si to polozit na neaky rack
posli nieco cistejsie
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Cca v roce 1993 byl v Chotěboři malinkej klub ala rezatej kotouč a tam se benčovalo.Byli tam dva talenti co tlačili 150-160 kg.Samozřejmě RAW a bez doplňků.Tenkrát jsme znali jen Muscle stuff tablety a Dibencozide.Kluci cvičili P denně a k tomu biceps.Všechno špatně,ale hrudníky jim rostly a sílu měli velikou,takže možné je skoro všechno.Tenkrát to vše bylo jen pro parádu.Z obou jsou dnes prakticky trosky
Koubo, kamaráde....já ti nechtěl ubírat..fakt ne
Čistě OT...kolik tobě dalo triko....a tys byl která federace, resp. jaký ten typ dresu?
Drago...jo, na kluka seš hodnej, a holka vedle si může oči vyplakat
IPF triko mi dalo nejvíc 70-80 kilo. Zatlačil jsem v něm 230 totálně na krev. Na závodech jsem z něj ale vymáčk 60 kilo asi, byl jsem po dřepech:-) Při těch 138 kilech. Pak double denim asi 80-85 kilo, když jsem dal těch 255, a to bylo docela lehký. To bylo RAW kolem 170. A pak sem trénoval, RAW bylo 3x175, bodyweight 147, boardy jsem zesílil dost a třistovka klepala na dveře, ale nestih jsem to:-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru