asi pred 1.5-2 mesic...pokus o pritahy v predklonu (190kg) pred tim 5x180,4x190 a tohle:
pred tyden 2x180 bench BW kolem 97kg bez triko (osobak mam za 1op.+20kg bez trika i se stopkou)
Mno technika hrozná, ale stejně dobrej výkon.
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
jsou to takovy trochu osizeny Yates rows ale vykon je to peknej, preci jen je to 190 kilo a to uz je v tech rukach znat
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
ale pořád je to obdivuhodný...moje plotýnky při tom sice trpí...ale velmi solidní výkon...a pokud jsi opravdu bulhar...tak čeština je víc než dobrá!...jsi silák a tohle já teda beru!
Asi po trech tydnech "oslavovani" maturity.. no proste sem chlastal jak dobytek..sem se zase pustil do treningu ... 3.trening , skusil sem si potahnout mrtvolku, tak 150kg...
udelalo me to docela radost :)
chlapi vy ste vsetci taki silni....aj ja chcem mne sa podarilo na benci zatlacit 100ku 3x a bol som z toho nateseny este tyzden....mrtvolu dam tak 160 ale to mi idu ruky odpadnut....a drepy moc nerobim pretoze mam bohuzial problemy s kolenom...inac je mi este len 16 no o 20 dni 17
chlapi vy ste vsetci taki silni....aj ja chcem mne sa podarilo na benci zatlacit 100ku 3x a bol som z toho nateseny este tyzden....mrtvolu dam tak 160 ale to mi idu ruky odpadnut....a drepy moc nerobim pretoze mam bohuzial problemy s kolenom...inac je mi este len 16 no o 20 dni 17
To je solidni ne co chces vic, ja v 16 vazil 115kg a nevedel sem ani jak zvednou obycejnou tycku :)
ale otec bol švéd, keď si taký bledý, nie?
Ty bábovka ale si ma splietol, odpovedáš za neho
ten komentár bol pre Teba
Chri prepáč.
maria jsem jak rikal babovka,bulhar ale nevim proc si mislis to pro tatovi (sved ) asi ta spatna kvalita videa ...normalne mam asi 3 solarka od narozenini
ta technika tak hrozna podla mna nieje ... ked kukam nejake videa profikov tak to byva castokrat omnoho horsie ...
saty diky...driv jsem se snazil jet jen ciste...tohle jsem chtel vizkouset jak jsem videl tu nove dvd roneho...normalne delam serie do 150- 160kg bez opasek a trhacky a koncim...jak jsem dal trhacek a zacal cvicit se svihem se mi zlepsili stredky zad
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru