|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ICE

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 8:35 am Předmět: |
|
|
no takze u mna ked konecne mesiac pravidelne zas cvicim:
vaha 100kg
vek 20 r.
bench 150kg
MT 180kg
drep 140kg
bohuzial som posledny semester skoro ani nechodil do fitka, a pocitili to hlavne nohy  ale tam mam rezervy velke, len treba postupne
na konci septembra chcem 160,200,180 aspon ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 8:42 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | Aratan napsal: | Nemyslíte si, že je to docela směšný, takhle se tam s takovou postavou promenádovat bez trik?
Ale ta činka vypadá impozantně. |
Hele mám teď fota v galerii, neříkám že jsem tu nejlepší, ale už to není špatný, takže nechoď OT s urážkama. |
Nemyslím si, že Tě chtěl Aratan nějak urážet, ale člověk by měl být alespoň trošku soudnej. Víš, nejhorší jsou Ti, kteří nesnesou kritiku ostatních, i když je oprávněná.
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
| ICE napsal: | no takze u mna ked konecne mesiac pravidelne zas cvicim:
vaha 100kg
vek 20 r.
bench 150kg
MT 180kg
drep 140kg
bohuzial som posledny semester skoro ani nechodil do fitka, a pocitili to hlavne nohy ale tam mam rezervy velke, len treba postupne
na konci septembra chcem 160,200,180 aspon ... |
Škoda že nemůžeš natočit ten benč, nechal bych se inspirovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Drago napsal: | | Ty jo to jsou kotouce, to vypada jak kdyby tam bylo 250kg na tom drepu.. |
To je LIGO činka, ne? Tam jsou velké i pětky....jsem na to v Kentoye koukal jak z jara, pětka vypadala jak Eleiko 25 ....jsem se hned cítil jako king Mendelson
BTW..ale je dobrá, osa velmi slušná a kotouče taky ok, zvedá se s tím dobře. | Heh ciste nahodou chodim do stejnyho fitka jak KIWARA , kdyz nekdo sebere velky kotouce na benc a chcu jet mrtvolu, tak tam 200 vypada jak 500 , Kdyz sem tam prisel poprvni, tak tam jel takovej malej borecek bench a mel tam 4 velky kotouce, cucel sem na neho jak puk a pak sem zjistil ze tam ma 70 kg _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
kiwara: kolko ste mali na tom benchi na videu.Som sa az zlakol ked som videl taku nalozenu cinku _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 6:09 pm Předmět: |
|
|
| ICE napsal: | no takze u mna ked konecne mesiac pravidelne zas cvicim:
vaha 100kg
vek 20 r.
bench 150kg
MT 180kg
drep 140kg
bohuzial som posledny semester skoro ani nechodil do fitka, a pocitili to hlavne nohy ale tam mam rezervy velke, len treba postupne
na konci septembra chcem 160,200,180 aspon ... |
jo bud klidnej.. tady skoro kazdej kdo sem dava fotky nebo pise osobaky nezapomene dodat ze vlastne minimalne pul roku vubec necvici nebo jen malo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Coregonus napsal: | kiwara: kolko ste mali na tom benchi na videu.Som sa az zlakol ked som videl taku nalozenu cinku |
Na benchu?? Ani nevím ale jestli to jel 4x tak ne víc jak 90kg. To jenom ty kotouče
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | ygg napsal: | | Drago napsal: | | Ty jo to jsou kotouce, to vypada jak kdyby tam bylo 250kg na tom drepu.. |
To je LIGO činka, ne? Tam jsou velké i pětky....jsem na to v Kentoye koukal jak z jara, pětka vypadala jak Eleiko 25 ....jsem se hned cítil jako king Mendelson
BTW..ale je dobrá, osa velmi slušná a kotouče taky ok, zvedá se s tím dobře. | Heh ciste nahodou chodim do stejnyho fitka jak KIWARA , kdyz nekdo sebere velky kotouce na benc a chcu jet mrtvolu, tak tam 200 vypada jak 500 , Kdyz sem tam prisel poprvni, tak tam jel takovej malej borecek bench a mel tam 4 velky kotouce, cucel sem na neho jak puk a pak sem zjistil ze tam ma 70 kg |
Peči? Nebo Petr?
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | HOVADO napsal: | | ygg napsal: | | Drago napsal: | | Ty jo to jsou kotouce, to vypada jak kdyby tam bylo 250kg na tom drepu.. |
BTW..ale je dobrá, osa velmi slušná a kotouče taky ok, zvedá se s tím dobře. | Heh ciste nahodou chodim do stejnyho fitka jak KIWARA , kdyz nekdo sebere velky kotouce na benc a chcu jet mrtvolu, tak tam 200 vypada jak 500 , Kdyz sem tam prisel poprvni, tak tam jel takovej malej borecek bench a mel tam 4 velky kotouce, cucel sem na neho jak puk a pak sem zjistil ze tam ma 70 kg |
Peči? Nebo Petr? | petřík _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
ICE

|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | jo bud klidnej.. tady skoro kazdej kdo sem dava fotky nebo pise osobaky nezapomene dodat ze vlastne minimalne pul roku vubec necvici nebo jen malo :-) |
nuz vsetci su flakaci, kam ten svet speje
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | ygg napsal: | | Drago napsal: | | Ty jo to jsou kotouce, to vypada jak kdyby tam bylo 250kg na tom drepu.. |
To jsem byl v jednom fitku, kde taky mají takový obrovský kotouče. 5-ti kilovka tam vypadala jako u nás 25 kg. Všechno sem to naložil na mrtvolu. Tou dobou jsem měl osobák 110 kg, ale taková ohromná činka mi dodala takovou sebedůvěru, že jsem to zvedl 5x.
| Tom.K. napsal: | Kiwara napsal:
Aratan napsal:
Nemyslíte si, že je to docela směšný, takhle se tam s takovou postavou promenádovat bez trik?
Ale ta činka vypadá impozantně.
Hele mám teď fota v galerii, neříkám že jsem tu nejlepší, ale už to není špatný, takže nechoď OT s urážkama.
Nemyslím si, že Tě chtěl Aratan nějak urážet, ale člověk by měl být alespoň trošku soudnej. Víš, nejhorší jsou Ti, kteří nesnesou kritiku ostatních, i když je oprávněná. |
Tak nějak. Na druhou stranu... kdo by se s tím stříhal.
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
rotoped:
20km za 24:51
50km za 1:06:31
100km za 2:26:37
**U vsech sem vypotil neuveritelny mnozstvi krve (joke, no i kdyz..).
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
| BESTie napsal: | rotoped:
20km za 24:51
50km za 1:06:31
100km za 2:26:37
**U vsech sem vypotil neuveritelny mnozstvi krve (joke, no i kdyz..). |
Na rotopedu takovýhle výkony? =-O jezdíš závodně? to je fakt dost dobrý...na 20km průměr 50km/h, klobouk dolů, jestli je to pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|