|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 27, 2007 5:00 am Předmět: |
|
|
Mathaus...co je tak těžký na pochopení , že karnitin nefunguje?...jak by mohl?...nevidím jedinej princip na kterým by fungovat mohl...k tomu nemusíš číst žádný články...stačí učebnice biochemie...jakákoliv...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Capricorn

|
Zaslal: st červen 27, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
| Capricorn napsal: | | Zdravim, koupil sem si max lean ef a asi po třech dnech žraní týhle věcičky mi napuchnul obličej..nevíte jestli to může bejt nějaká alergická reakce neměl ste někdo podobnej problém?doufám, že to bylo kvůli něčemu jinýmu, protože bych to nerad hodil do koše.. |
Fakt nevíte kluci jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
ake mate skusenosti s Guggulbolicom ?? objednal som si ho...a som zvedavy na to, ako zabera...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 6:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BigChief
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
jj....ale nedozvedel som sa z toho, ci to mozem pouzit pri CKD...
|
|
| nahoru |
|
 |
ihuli

|
Zaslal: út červenec 24, 2007 9:59 am Předmět: |
|
|
trochu sem si to tu pročet a vidim že jediný co z legalních doplnku teda doporučujete je jen protein gainer kreatin a metandienon a unestor....jelikož nemám o posledních 2 ani potuchu co jsou zač nebyl by někdo tak hodnej a nedal mi adresu na nějaký log kde jsou tyto látky popsaný pač sem ani nic nevygooogloval....dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út červenec 24, 2007 10:53 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mathaus...co je tak těžký na pochopení , že karnitin nefunguje?...jak by mohl?...nevidím jedinej princip na kterým by fungovat mohl...k tomu nemusíš číst žádný články...stačí učebnice biochemie...jakákoliv... |
na pochopeni to tezky neni. jen me pak zarazi, kolik firem to pouziva jako prostredek pro hubnuti. A je docela zvlastni, ze proti tomu nikdo nic nedela. Ale nadruhou stranu je to asi vsem stejne jedno. Kdo to vi to nepouzije a kdo ne na to asi casem prijde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filipescu
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Deadlift napsal: | | Mathaus...co je tak těžký na pochopení , že karnitin nefunguje?...jak by mohl?...nevidím jedinej princip na kterým by fungovat mohl...k tomu nemusíš číst žádný články...stačí učebnice biochemie...jakákoliv... |
na pochopeni to tezky neni. jen me pak zarazi, kolik firem to pouziva jako prostredek pro hubnuti. A je docela zvlastni, ze proti tomu nikdo nic nedela. Ale nadruhou stranu je to asi vsem stejne jedno. Kdo to vi to nepouzije a kdo ne na to asi casem prijde. |
karnitin funguje!!! al enie u kazdeho... vlastne len u tych co maju okolo pasu plavacie koleso... takze pre kulturistov nezaujimavy.... ale energizuje organizmus o tom niet pochyb. ak chces nejaky spalovac tak daj MAx lean EF (alebo thermX ale ten moc odvodnuje-bolia z toho klby)
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 8:50 am Předmět: |
|
|
| ihuli napsal: | | trochu sem si to tu pročet a vidim že jediný co z legalních doplnku teda doporučujete je jen protein gainer kreatin a metandienon a unestor ....jelikož nemám o posledních 2 ani potuchu co jsou zač nebyl by někdo tak hodnej a nedal mi adresu na nějaký log kde jsou tyto látky popsaný pač sem ani nic nevygooogloval....dík |
Kdo ti tu radil metan a undestor jako povolený suplement?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
Co se týče MAX LEANu EF, má se to brát i v netréninkový dny?? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: út září 04, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
myslim že ano aj ja ho mam doma a na etikete je pisane rano naobed a poobede takze netika sa treningu..
|
|
| nahoru |
|
 |
danda
|
Zaslal: ne září 16, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Ivo2 napsal: | | myslim že ano aj ja ho mam doma a na etikete je pisane rano naobed a poobede takze netika sa treningu.. |
ja som max lean EF brala, ale vobec nezaberal, aj ked som trenovala, aj ked som k tomu jedla este carnitin. je pravda, ze som sa zas hladom netyrala, ale si myslim, ze ten vyrobok nieje ziaden zazrak.
skor sa chcem spytat ci niekto bere, alebo bral efedrin. vraj je to s kofeinom najucinnejsia kombinacia na spalovanie tuku, aj ked ma vela negativ.ked sa zaobchadza opatrne, mohlo by to byt dobre riesenie problemu pre mischelin panacikov...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: ne září 16, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
L-carnitin a jiné spalovače podle mě fungují, ale spíše v aerobních aktivitách.
Po trasách, kde jsem na (svém crossovém) kole dříve bez jakýchkoli suplementů jezdil s průměrem okolo 17 km/h, jsem po několika dnech užívání L-carnitinu jezdil s průměrem 22 km/h. Kromě vyšších výkonů se dostavila i větší chuť více se opřít do pedálů. Také jsem asi všiml, že se při jízdě více potím. _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 16, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
Brave: a co dokazuje zes mel 22 per hour, misto 17? Uplnou píču.Jeste to nekdo bude brat vazne....
Btw: Cim rychleji jedes ( slapes) tim vic se potis,to je jasny.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: ne září 16, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | L-carnitin a jiné spalovače podle mě fungují, ale spíše v aerobních aktivitách.
Po trasách, kde jsem na (svém crossovém) kole dříve bez jakýchkoli suplementů jezdil s průměrem okolo 17 km/h, jsem po několika dnech užívání L-carnitinu jezdil s průměrem 22 km/h. Kromě vyšších výkonů se dostavila i větší chuť více se opřít do pedálů. Také jsem asi všiml, že se při jízdě více potím. |
Placebo ?Mam stejny efekt kdyz zkousim neco novyho! Je to jen psychycky ,ne fyzicky,po case to prejde a vysledky se srovnaji _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|