|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saty

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
cholesterol hore dole ... stale je v zltku hafo tuku na to aby si ich jedol po kvantach denne ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
góďa
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
Vejce jím skoro každý den i se žloutkama a cholesterol je zatím v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
| tomass napsal: | | Vejce jím skoro každý den i se žloutkama a cholesterol je zatím v pohodě. |
a jaké máš celkové TAG?
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | tomass napsal: | | Vejce jím skoro každý den i se žloutkama a cholesterol je zatím v pohodě. |
a jaké máš celkové TAG? |
Tak to bohužel nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:09 am Předmět: |
|
|
Ok...třeba můžeš mít zvýšené TAG, protože jak správně řipomíná saty, je to velká nálož tuků jako takových, nejen cholesterolu...
Mimochodem ještě jedna věc - neznamená, že když to nedělá špatně tobě, nebude to dělat špatně někomu jinému - přece jen jsme každý jinak citlivý...
Další věcí je náš střádavý genotyp - nevíš, co tyhle zevní faktory udělají za 20 let, teď to může být pořád v klidu a jednoho dne se to může objevit...
Ale prostě mi přijde rozumnější, jak jsem už řekl, doplňovat potřebné množství bílkovin z bílků, bílého masa a mléčných výrobků, než ze žloutků. Na doplnění esenciálních látek (MK, lipofilní vitaminy, minerákní látky), obsažených ve žloutku, kterými argumentuje jurass, stačí ale bohatě jeden, dva žloutky a ne 6-10 denně ...
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
S tím TAG nevím, kdybych ho měl zvýšené, tak by mě na to doktor asi upozornil. Našel jsem asi 3 roky staré testy a tam bylo TAG 1,16.
Já ty celý vejce jím hlavně když jsem na koleji, mám pár korun na jídlo, tak ty žloutky nechci vyhazovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
| tomass napsal: | S tím TAG nevím, kdybych ho měl zvýšené, tak by mě na to doktor asi upozornil. Našel jsem asi 3 roky staré testy a tam bylo TAG 1,16.
Já ty celý vejce jím hlavně když jsem na koleji, mám pár korun na jídlo, tak ty žloutky nechci vyhazovat. |
já to mám na koleji stejně, když peníze fakt nejsou, tak občas dám 5 vajíček (5 bílků, 3 žloutky)...ale sníst 5 celých vajec, to bych se asi poblil, kromě jiného je to taky dost těžké na žaludek...
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:29 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | tomass napsal: | S tím TAG nevím, kdybych ho měl zvýšené, tak by mě na to doktor asi upozornil. Našel jsem asi 3 roky staré testy a tam bylo TAG 1,16.
Já ty celý vejce jím hlavně když jsem na koleji, mám pár korun na jídlo, tak ty žloutky nechci vyhazovat. |
já to mám na koleji stejně, když peníze fakt nejsou, tak občas dám 5 vajíček (5 bílků, 3 žloutky)...ale sníst 5 celých vajec, to bych se asi poblil, kromě jiného je to taky dost těžké na žaludek... |
Já to jím jenom ke snídani, většinou 5 celých vajec, abych nahonil nějaký bílkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
góďa
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
urcite ne, klidne pridej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Matas
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 10:43 pm Předmět: |
|
|
Mám v plánu začíst jíst vajíčka stylem jedno celé a 4 bílky. za kolik můžu počítat obsah bílkovi v bílku někeré nutrični hodnoty uvádí okolo 11g což by znamenalo cca 80% celkové váhy bílku. žlutek jsou samé tuky a tak myslím že stačí jeden.
Je to tak správně? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
tak jsem hledat jinde a zjistil jsem děsivou informaci  v celém bílku jsou tak 4 g bílkovin to je pech _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 11:01 pm Předmět: |
|
|
já osobně počítám vejce 7g bílkovin, 3 gramy bílek, 4 gramy žloutek, setkal jsem se s tím nejčastěji...I když najdou se šarlatání, kteří tvrdí jiná čísla
každopádně pro každodenní užívání je nejlepší tak 1-2 celá vejce a 4-5 bílků
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|