vajíčka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vajíčka  Úvodní stránka -> Kuchařka -> vajíčka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
saty

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cholesterol hore dole ... stale je v zltku hafo tuku na to aby si ich jedol po kvantach denne ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
góďa

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

obecne kdyz jsem byl sem tam poslan na rozbor krve od obvodni lekarky tak mi na merili vzdycky nizkou hladinu cholesterolu takze kdyz snim vic zloutku tak to nevadi ale prijde mi divny kdyz nekdo ji vajicka kazdy den a tolik flame okolo vajicek jsem jeste nevidel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomass

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vejce jím skoro každý den i se žloutkama a cholesterol je zatím v pohodě.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tomass napsal:

a jaké máš celkové TAG?
tomass

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
tomass napsal:

a jaké máš celkové TAG?

Tak to bohužel nevím.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok...třeba můžeš mít zvýšené TAG, protože jak správně řipomíná saty, je to velká nálož tuků jako takových, nejen cholesterolu...

Mimochodem ještě jedna věc - neznamená, že když to nedělá špatně tobě, nebude to dělat špatně někomu jinému - přece jen jsme každý jinak citlivý...

Další věcí je náš střádavý genotyp - nevíš, co tyhle zevní faktory udělají za 20 let, teď to může být pořád v klidu a jednoho dne se to může objevit...

Ale prostě mi přijde rozumnější, jak jsem už řekl, doplňovat potřebné množství bílkovin z bílků, bílého masa a mléčných výrobků, než ze žloutků. Na doplnění esenciálních látek (MK, lipofilní vitaminy, minerákní látky), obsažených ve žloutku, kterými argumentuje jurass, stačí ale bohatě jeden, dva žloutky a ne 6-10 denně ...
tomass

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím TAG nevím, kdybych ho měl zvýšené, tak by mě na to doktor asi upozornil. Našel jsem asi 3 roky staré testy a tam bylo TAG 1,16.
Já ty celý vejce jím hlavně když jsem na koleji, mám pár korun na jídlo, tak ty žloutky nechci vyhazovat.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tomass napsal:
S tím TAG nevím, kdybych ho měl zvýšené, tak by mě na to doktor asi upozornil. Našel jsem asi 3 roky staré testy a tam bylo TAG 1,16.
Já ty celý vejce jím hlavně když jsem na koleji, mám pár korun na jídlo, tak ty žloutky nechci vyhazovat.

já to mám na koleji stejně, když peníze fakt nejsou, tak občas dám 5 vajíček (5 bílků, 3 žloutky)...ale sníst 5 celých vajec, to bych se asi poblil, kromě jiného je to taky dost těžké na žaludek...
tomass

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
tomass napsal:

já to mám na koleji stejně, když peníze fakt nejsou, tak občas dám 5 vajíček (5 bílků, 3 žloutky)...ale sníst 5 celých vajec, to bych se asi poblil, kromě jiného je to taky dost těžké na žaludek...

Já to jím jenom ke snídani, většinou 5 celých vajec, abych nahonil nějaký bílkoviny.
góďa

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze kdyz s i budu davat do omeletey nebo michanych nebo jakkoli jinak upravovanych vajicek tri vajicka 4-5x do tydne tak tim nic nepokazim?
Apofis

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

urcite ne, klidne pridej :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Matas

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych se tech zloutku taky nebal. Byly casy (a docela dlouhy), kdy jsem jako jedno z jidel bastil kazdy den 7 celych vajec a bez problemu. Jen mi pak uz lezli usima, tak jsem musel vymejset kryci chute
Kadd

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám v plánu začíst jíst vajíčka stylem jedno celé a 4 bílky. za kolik můžu počítat obsah bílkovi v bílku někeré nutrični hodnoty uvádí okolo 11g což by znamenalo cca 80% celkové váhy bílku. žlutek jsou samé tuky a tak myslím že stačí jeden.

Je to tak správně?

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Kadd

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem hledat jinde a zjistil jsem děsivou informaci v celém bílku jsou tak 4 g bílkovin to je pech

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Freimen

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2007 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já osobně počítám vejce 7g bílkovin, 3 gramy bílek, 4 gramy žloutek, setkal jsem se s tím nejčastěji...I když najdou se šarlatání, kteří tvrdí jiná čísla
každopádně pro každodenní užívání je nejlepší tak 1-2 celá vejce a 4-5 bílků

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vajíčka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: