Vynucená & negativní opakování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vynucená & negativní opakování  Úvodní stránka -> Trénink -> Vynucená & negativní opakování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Používáte vynucená, negativní opakování ?
Ne
33%
 33%  [ 23 ]
U některých cviků
48%
 48%  [ 33 ]
Myslím, že z ničeho jiného nerostu
17%
 17%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 68

Autor Zpráva
drtič

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2004 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Dr....t

jak jsem psal, že mi to pomohlo na sílu, tak jsem nemyslel ,že to tak jezdím pořád, je to jeden ze 4 tréninků a na síle se to projevý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2004 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TO DRTIC: VYSAD VSEDHNY BOBULE, BUD PUL ROKU CISTEJ A PAK MUZES DELAT ZAVERY, CO SE NA SILE PROJEVI A CO NE.
Mike

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2004 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k:
jasne to znam, ale to, ze sval roste jen 48 hodin neznamena, ze za 48 hodin muze prijit dalsi trenink - regenerace!=rust
souhlasim s nazorem na M&F, kupuju ho jen z nostalgie (vypln tasky
), obcas tam ale neco dobryho je (tak 1 clanek, v tom poslednim cisle je to zrovna ten o cviceni 2x po sobe)

DrLift:
technika pri vynucenych opakovanich trpet nema, clovek se musi soustredit na provedeni a ne na zdvih - od toho je tam partner, aby to na vas nespadlo

cvicit partii 3x za tyden, kdyz clovek chodi 3-4/tyden znamena jet pouze kruhac, takze ty cvicis pouze kruhac? nebo chodis do posilky 2x denne, 5 dni v tydnu?

cvicim asi 10 let, ale s prestavkami, kdyz jsem zacinal, mnel jsem pod 70kg, ted mam zrovna 84

Sauron:
snazim se cvicit podle sebe, zjistit co na mne plati, udelal jsem hodne omylu, ale myslim, ze ten trenink co jedu ted mi vyhovuje

Myslim, ze se tu hadame zbytecne, protoze vlastne vsichni mame preavdu, ja nikomu nenutim, ze ma jezdit porad vynucena opakovani, jen tvrdim, ze je to zpusob, jak prekonat stagnaci..., jsem rad, ze se tu na to tema rozhorela diskuze
Abysme nemluvili imaginarne, tak uvadim muj trenink, jestli se vam nelibi, rad bych slysel vytky a jak ho upravit, clovek se porad uci...

Den 1:
Prsa:
bench 4x12-6
tlaky jednorucek na sikme lavici 4x12-6
rozpazky 3-4x10-15
kladky 3-4x10-15

Biceps:
EZ ve stoje 4x10-6
jednorucky v sede stridave 4x8-6
spodni kladka nebo horni kladky 4x15-10

Den 2:
Zada:
mrtvola 4-5x15-6
pritahy velke v predklonu/hrazda 4x8-10
pritahy jedrorucky 4x8
extenze/horni kladka 4x10-15

Triseps:
uzky bench 4x8
kliky na bradlech 4x8
franc. tlaky 4*8/kladka 4*x10*12

Den 3:
Nohy:
drepy 4x15-6
legpress 4x12-8
predkopavani 4x10-12
zakopavani/vypady/mrtve tahy s nat. nohama 4xcca 12

Ramena:
tlaky jednorucek 4x12-6
tlaky velke volna ve stoje/v sede/mutlipress 4x12-8
rozpazky 4x8-10
rozpazky zadni 4x8-10/trapezy 4x10

jeden tyden po+st+pa, druhy tyden po+ut+ct+pa porad dokola
poradi se muze menit, vetsinou tech prvnich dvou, druhe dva mohou byt i jine, vynucena opakovani jen u prvnich dvou cviku, kdyzi jsem zkousel i velke serie (neco jako GVT), ale moc mi to nedalo, ale mozna bych to mohl zkusit znova, jestli bude partak chtit

DrLift: a jaky mas teda trenink ty?????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to Mike:
Momentalne se pripravuju na mistrovstvi cech a protoze zavody jsou uz za mesic trenink vypada priblizne takhle (je to vlastne uz takove ladeni):

Pondeli:
Drepy (bandaze+dres) 240x2, 250x2,250x2, 257,5x2
Benchpress 135x6sx4op
Rozpazky v leze 5sx10op

Streda:
Benchpress (triko) 150x2, 160x2, 165x2, 165x2, 170x1
Drepy 140x5sx4op
Benchpress 145x6sx4op
Biceps 5sx10op

Patek
Drepy (bandaze) 190x4x4
Mrtvy tah 270x2, 280x4sx2op
Benchpress 135x6sx4op

Asi to neni vsechno uplne presne dle planu ( nejedu to moc dlouho), ale v kostce to nejak takhle vypada.

Co se tyce tveho treninku, tak muj dojem je, ze z neceho takoveho se da nabrat sila a hmota pomerne dost tezko.

PS: Kdyz jsem pred asi 18lety zacinal, byl jsem na tom hur nez ty. Vazil jsem 62kg. Ted mam lehce pres 100kg.

Naposledy upravil DrLift dne pá únor 13, 2004 9:36 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mike

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dr. Lift:

jestli to dobre chapu, tak 240x2 je 240kg a 2 opakovani
-> takze jedes vseho vsudy 6-8 serii na partii 3x tydne?
a jedes skoro maximalni vahy jen s par opakovani...

to jses lifter (DrLift )nebo kulturista? tohle je typicky trenink vzperace nebo liftera

no rozhodne to stoji za vyzkouseni
Gibbon

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike napsal:
Dr. Lift:

to jses lifter (DrLift )nebo kulturista? tohle je typicky trenink vzperace nebo liftera

Je to lifter a dobrej

No rozhodne to zkus, at vis co je to drina

Naposledy upravil Gibbon dne pá únor 13, 2004 9:36 am, celkově upraveno 1 krát
Gibbon

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To DrLift: Uz to vypada, ze benchpress nebude takova slabina jako jsi vzdy tvrdil
DrLift

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike napsal:
Dr. Lift:

Jsem lifter, kulturistika jde mimo mne. Presne tak, chapes to dobre. Pocital jsi ale trosku zvlastne Ve drepu to neni 8 serii ale 13serii, v benchpressu 23 (+5rozpazky)... Tohle je, ale trenink mesic pred zavodama. Proto to vypada tak jak to vypada.
DrLift

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to Gibbon:
Dobrej lifter zdaleka nejsem. Dobrej lifter je v me vaze treba Martin Kosnar a do toho mam hodne daleko.

Benchpress bude slabina jako vzdy, odhaduju to tak na 175kg (pokud to dobre pujde). Pritom bych potreboval davat tak 190kg. Prubeh zavodu mi je uz dopredu jasny. Jako obvykle se budu snazit dohnat ztratu mrtvolou. Pritom ani ta neni bohuzel momentalne nijak excelentni. Chtel jsem v treninku davat 290x2opx5s a o tom si muzu nechat bohuzel jen zdat (nejak se mi vytratila forma). Nechapu jak je to mozny, ale prakticky z treninku na trenink mi totalne odesel uchop a bez uchopu do toho nejde jit poradne tvrde.
Gibbon

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se tyce sily uchopu tak to me dostal Jan Benes, bez magnezka!, jen tak v bunde, v riflich, nerozcviceny, a vytahne 300 kg na mrtvolu
DrLift

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gibbon napsal:
Co se tyce sily uchopu tak to me dostal Jan Benes, bez magnezka!, jen tak v bunde, v riflich, nerozcviceny, a vytahne 300 kg na mrtvolu

To jo. On je tak trosku zvlastni
Miguelito

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CLANEK O TRENINGU DVAKRAT PO SOBE Z MF BYL TOTALNI SRACKA.

MIKE: CVICIS TYPICKY KULTURISTICKY TRENING JAKO OPSANY Z NEJAKEHO CASOPISU. CVICIL JSEM TAK DLOUHE ROKY A POKUD TO NENI NA BOBKACH, TAK TO NEVEDE VUBEC NIKAM. CTYRI CVIKY NA PARTII JSOU UPLNE ZBYTECNE. A VETSINU SERII URCITE CVICIS DO SELHANI A PRIDAVAS VYNUCENE OPAKOVANI. A TO NEVEDE NIKAM.
MateBoban

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reno Reines napsal:

MIKE: CVICIS TYPICKY KULTURISTICKY TRENING JAKO OPSANY Z NEJAKEHO CASOPISU. CVICIL JSEM TAK DLOUHE ROKY A POKUD TO NENI NA BOBKACH, TAK TO NEVEDE VUBEC NIKAM. CTYRI CVIKY NA PARTII JSOU UPLNE ZBYTECNE. A VETSINU SERII URCITE CVICIS DO SELHANI A PRIDAVAS VYNUCENE OPAKOVANI. A TO NEVEDE NIKAM.

Reno, napíš objemový tréning, ktorý frčíš teraz ako naturál, strašne by ma zaujímal a určite nielen mňa.
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MateBoban napsal:
Reno Reines napsal:

Reno, napíš objemový tréning, ktorý frčíš teraz ako naturál, strašne by ma zaujímal a určite nielen mňa.

vsechno uz tu bylo napsany hodnemockrat - mrkni se treba na HST nebo GVT
Miguelito

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2004 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MOMENTALNE MUSCLE MEDIA BENCHPRESS ROUTINE...
TROSKU UPRAVENA:
UTERY - PRSA, RAMENA, TRICEPS - PODLE ROZPISU
CTVRTEK - ZADA, BICEPS - SEST SERII ZADA, TRI SERIE BICEPS, DOPLNKY - BRICHO, LYTKA
SOBOTA NOHY - DREPY 8-10 SERII, GOOD MOORNINGS, MRTVY TAH, LYTKA -
NEDELE - BENCH, KLIKY, ROTATORY

PRED TIM HST, SE SLUSNYM POKROKEM

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vynucená & negativní opakování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: