| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pomůcky |
| ano , používám |
|
51% |
[ 18 ] |
| ne, jenom pásek |
|
48% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 35 |
|
| Autor |
Zpráva |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
kuncek
|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | | Wygh napsal: | | kuncek napsal: | | Osobně nepoužívám nic, ani pásek, u mrtvol třeba netahám až tak velké váhy, u shybů by se mi celkem hodil, zatím dávám závaží do batohu :-) |
to je sranda ? nebo to myslíš vážně ? Jediný co znám je tak maximálně mezi zkřížené nohy ... ale o batohu jsem neslyšel, asi seš dobrek řezník |
nahodou tohle je super vynalezavost |
DownWithTheSickness: Dík za oporu:-) Když nic jiného doma nemám...
On ten batoh celkem poslouží, v posilce by se mi asi vysmáli, vypadá to možná divně, ale mě to sedí. Navíc, jak mi někdo říkal, proč kupovat pásek kvůli tomu, abych na sebe věšel závaží...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
bjohny

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
obcas haky, trhacky, pasek a rukavky s omotavkou pres zapesti.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
Rekni mi,proc otviras stary debaty?
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Rekni mi,proc otviras stary debaty? |
asi chce nazbierat 50 prispevkov aby mohol pisat do AS sekcie ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 11:02 am Předmět: |
|
|
tretia z vrchu ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
A rnold S chwarzenegger nude photos _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
pasek pouzivam na tezke opakovani MT,drepu,bicepsovych zdvihu,nebo kdyz jedu kliky na bradlech a chci si tam pridat nejakou zatez navic,trhacky na shyby a na MT,jinak nic. _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
na hrazdu mám trhačky, bandáže na čokoľvek vršok tela, ja si chránim ruky a predlaktia, háky na jednoručky mŕtvy ťah
začal som používať keď sa váhy zvýšili _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |