|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: |
chcet,ta obsese shybama je az dojemna... pro me je mnohem vetsi umeni,zatahnout v mrtvem tahu treba X nasobek vahy vlastniho tela- to je skutecnej ukazatel hruby sily..... nebo strongmanska discilplina prevraceni pneumatiky,nebo atlas stone
zvedani klady..a nebo treningy typu zvedani neforemnych predmetu,ktery nejsou vyvazeny,kameny- klady ,pytle s piskem ..to je ukazatel koordinace svalovych skupin, funkcni sila | to je samozřejmě pravda. Strongmani sou podle mě celkově nejsilnější chlapíci na planetě. Nicméně tobě nepřidá slabej ten, kdo se nepřitáhne? Určitym způsobem slabej? když je tak dětskej že ani neumí ovládat svý tělo? Je jeho mínus že je tlustej. Kurva i se 150 se dá přitahovat. Přitáhnu se vklidu s 50kotoučem na pupku. takže 150 troufnul bych si i na 60kilo a to nejsem zázračně silnej...
Ale to jedno. Já si prostě stojim za svym. Kdo se nepřitáhne je sračka a je jedno kolik zvedá a jak...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
amen _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 11:38 am Předmět: |
|
|
predne,pokud si k telu privazujes 50kg a delas uplny shyby,tak nejses jen tak obycejnej cvicenec, to ses nadprumer posilovny
a jinak,ja souhlasim,ze by se mel clovek pritahnout,urcite,zrovna tak by mel umet delat kliky na bradlech se solidni pridanou vahou na opasek
ve starejch knihach byly vzdy ukazatele sily nekolika druhu
drepovaci,tlakova,tahova a soucast tahovy byly i shyby
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: |
a jinak,ja souhlasim,ze by se mel clovek pritahnout,urcite,zrovna tak by mel umet delat kliky na bradlech se solidni pridanou vahou na opasek
ve starejch knihach byly vzdy ukazatele sily nekolika druhu
drepovaci,tlakova,tahova a soucast tahovy byly i shyby | ano přesně tak. Viděl bych to jako
Benč
Mrtvola
Dřep
Tlak na ramena nebo nadhoz
Schyb na hrazdě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
Kdyz mas 100kg na opasku jsi slabsi nez kdyz tam tech 100kg neni? Jasne udelas min zhybu, ale to neni dano nahlym poklesem sily ale pridanim 100kg na opasku.
Stejne je to kdyz misto na opasku mas 100kg sadla navic. Mozna je ten chlapek tlustoch co neovlada vlastni telo (krom zhybu asi taky nebude moc rychlej ani obratnej), kdyz ho nekdo uvidi mozna rekne ze je sracka , ze nedokaze treba ubehnout 500 metru, to ale neznamena , ze neni silnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 12:15 pm Předmět: |
|
|
shyby jsou urcite jeden z ukazatelu sily ale je to proste jen jeden z mnoha cviku
rikat ze je nekdo slabej nebo silnej protoze udela tolik nebo tolik shybu je nesmysl, kazdej rozviji specifickou silu kterou potrebuje aby mohl podavat co nejvetsi vykon v disciplinach na ktery se zameril, ja nebudu nikdo delat milion shybu protoze mi nic nedaji, dam si 3x8 abych si protahnul upony a tim koncim, nejsem horolezec... na druhou stranu horolezec treba nikdy nedrepne nebo nezatahne ani polovinu toho co ja protoze mu to je k nicemu ale udela treba 50 shybu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
a nemohl by mi nikdo porad jak tech zatracenych shybu udelat aspon dvacet? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | a nemohl by mi nikdo porad jak tech zatracenych shybu udelat aspon dvacet? |
ustinove ustinove přestaň to flákat , míň běhat víc cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | tysonek napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | a nemohl by mi nikdo porad jak tech zatracenych shybu udelat aspon dvacet? |
ustinove ustinove přestaň to flákat , míň běhat víc cvičit |
pekny foto, jsi to doufam porad ty?! |
jasně :o))já za pár let:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Slayter napsal: |
chcet,ta obsese shybama je az dojemna... pro me je mnohem vetsi umeni,zatahnout v mrtvem tahu treba X nasobek vahy vlastniho tela- to je skutecnej ukazatel hruby sily..... nebo strongmanska discilplina prevraceni pneumatiky,nebo atlas stone
zvedani klady..a nebo treningy typu zvedani neforemnych predmetu,ktery nejsou vyvazeny,kameny- klady ,pytle s piskem ..to je ukazatel koordinace svalovych skupin, funkcni sila | to je samozřejmě pravda. Strongmani sou podle mě celkově nejsilnější chlapíci na planetě. Nicméně tobě nepřidá slabej ten, kdo se nepřitáhne? Určitym způsobem slabej? když je tak dětskej že ani neumí ovládat svý tělo? Je jeho mínus že je tlustej. Kurva i se 150 se dá přitahovat. Přitáhnu se vklidu s 50kotoučem na pupku. takže 150 troufnul bych si i na 60kilo a to nejsem zázračně silnej...
Ale to jedno. Já si prostě stojim za svym. Kdo se nepřitáhne je sračka a je jedno kolik zvedá a jak... |
Já dělám shyby jen s dopomocí, ale jako hadrák ( v tvém podání sračka ) si nepřidám. Protože na druhou stranu jsem dělala den v dole, nosila balvany a tlačila před sebou tunový vozík. Oproti tomu tam byl jeden nařachanec, který musel pořád odpočívat.
Ale nezlobím se na tebe Lopane, protože víš, že mám slabost pro tvůj účes
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: |
Já dělám shyby jen s dopomocí, ale jako hadrák ( v tvém podání sračka ) si nepřidám. Protože na druhou stranu jsem dělala den v dole, nosila balvany a tlačila před sebou tunový vozík. Oproti tomu tam byl jeden nařachanec, který musel pořád odpočívat.
Ale nezlobím se na tebe Lopane, protože víš, že mám slabost pro tvůj účes | ha! ale ty si předtim nečetla můj příspěvek že na dívky se to nevztahuje...Dívka musí bejt naopak dost silná aby se vůbec přitáhla a každá která se přitáhne má můj respekt...Takže u holek je to něco jinýho. Takže nejseš hadračka.o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Diana napsal: |
Ale nezlobím se na tebe Lopane, protože víš, že mám slabost pro tvůj účes | ha! ale ty si předtim nečetla můj příspěvek že na dívky se to nevztahuje...Dívka musí bejt naopak dost silná aby se vůbec přitáhla a každá která se přitáhne má můj respekt...Takže u holek je to něco jinýho. Takže nejseš hadračka.o))) |
Máš pravdu nejsem hadrák... páč tlačím ten tunovej vozejk s kamením v dole...
A slabost pro tvůj sestřih mám, to víš ne?
To mi připomnělo příběh jednoho mého kamaráda. Ve škole mu kantor řekl : " Chlapče, ty má ruce jako panna a na tobě mám enormní zájem..."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|