|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pApradReb0rn
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hruda
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 10:19 am Předmět: |
|
|
| titinius napsal: |
a ak mozem este jeden taky skromny navrh, ja by om spravil nasledovne menu: VYZIVA: 1)OBJEKTIVNE porovnanie gainerov na trhu vyhody/nevyhody
2)OBJEKTIVNE porovnanie amin na trhu
3)OBJEKTIVNE porovnanie proteinov na trhu
4)OBJEKTIVNE porovnanie kreatinu na trhu ....
atd. atd.
XYZ) Najvhodnejsie kombinacie suplementov v zavislosti od treningov
toto ked zbada zaciatocnik ktory este cinku nevidel ani na obrazku, tak si okamzite vie vybrat aky suplement kupit kde ho kupit za kolko ho kupit a ci sa mu hodi do jeho rozpoctu a treningoveho planu, je to uplne prehladne
a nadruhy den by si mohol zbehnut do ochodu kupil napr. Gainer amina a kreatin podla potreby a este ten den by uz vedel svoj plan na cvicenie a moze zajst do posilky a zacat cvicit...
|
Toto je zakladna chyba,ktorej treba zaciatocnikov vyvarovat a ty by sem dal jak spravny priklad pravy opak.
"Zaciatocnik ktory este cinku nevidel"nema co kupovat suplementy,ale maso. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
vrana23
|
Zaslal: st leden 31, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | titinius napsal: |
a ak mozem este jeden taky skromny navrh, ja by om spravil nasledovne menu: VYZIVA: 1)OBJEKTIVNE porovnanie gainerov na trhu vyhody/nevyhody
2)OBJEKTIVNE porovnanie amin na trhu
3)OBJEKTIVNE porovnanie proteinov na trhu
4)OBJEKTIVNE porovnanie kreatinu na trhu ....
atd. atd.
XYZ) Najvhodnejsie kombinacie suplementov v zavislosti od treningov
toto ked zbada zaciatocnik ktory este cinku nevidel ani na obrazku, tak si okamzite vie vybrat aky suplement kupit kde ho kupit za kolko ho kupit a ci sa mu hodi do jeho rozpoctu a treningoveho planu, je to uplne prehladne
a nadruhy den by si mohol zbehnut do ochodu kupil napr. Gainer amina a kreatin podla potreby a este ten den by uz vedel svoj plan na cvicenie a moze zajst do posilky a zacat cvicit...
|
Toto je zakladna chyba,ktorej treba zaciatocnikov vyvarovat a ty by sem dal jak spravny priklad pravy opak.
"Zaciatocnik ktory este cinku nevidel"nema co kupovat suplementy,ale maso. |
mas uplnu pravdu, za ciatocnici chcu vsetko a to hned a este aj vediet kolko to stoji a kolko im to vydrzi ale 95% z nich nepozna pojem ako vyvazena strava alebo niektori dokonca ani nevedia co su to ranajky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
seuss
|
Zaslal: so červen 09, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
Chodím na hodně for ohledně různých věcí a všude mají problémy se začátečníkama, ale nikde jsem neviděl tak drsný chování jako tady..
Je fakt, že ten kdo má zájem o jakoukoliv věc, tak se o ní musí zajímat, ale ne stylem, že chce vědět všechno hned. Všechno potřebuje svůj čas, aby to fungovalo..
Proč tady neuděláte třeba sekci "Smětiště dotazů" kam by se všechny tyhle hodně se opakující dotazy přesouvaly? A ten koho tyhle dotazy štvou by do sekce Smětiště vůbec nelezl a ti, co chtějí opravdu pomoci i lidem, kteří nejsou sto si něco předem přečíst, tak jim jednoduše pomužou? Forum by mělo v neposlední řadě hlavně pomáhat v začátcích a ne bejt nepřítelem. Já chci začít přibírat a posilovat a jako první jsem se obrátil na tohle forum, protože jsem úplnej začátečník a hlavně zde hledám porozumění a pomoc, jako každej jinej začátečník..
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so červen 09, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
Koukni conanovi do podpisu... _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
John(y)
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 10:04 am Předmět: |
|
|
Lidi mám pro vás jednu radu - jděte na jiné kulturistické fórum, tady to stejně stojí za h****.
Tady ta úroveň na fóru je opravdu nulová. Každý vás tu akorát pošle do pr**** stim že si to máte najít někde na netu.
S takovým přístupem se to tu může rovnou zrušit, protože už nebude důvod proč tu psát, a hlavně ani nikdo nebude mít chuť sem psát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
| John (y) napsal: | Lidi mám pro vás jednu radu - jděte na jiné kulturistické fórum, tady to stejně stojí za h****.
Tady ta úroveň na fóru je opravdu nulová. Každý vás tu akorát pošle do pr**** stim že si to máte najít někde na netu.
S takovým přístupem se to tu může rovnou zrušit, protože už nebude důvod proč tu psát, a hlavně ani nikdo nebude mít chuť sem psát. |
Zvláštní že já se vše naučil z ronnie, myslím že už nejsem úplný začátečník, a to jsem ani nemusel psát dotazy ohledně kreatinu, posílat sem svůj vrcholek bicepsu a dělat ze sebe vola. Myslím že každej průměrně inteligentní člověk tady najde pomoc aniž by musel zamrdat fórum a otravovat tím lidi co na ten dotaz odpověděli už snad 100x. Amen.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 11:32 am Předmět: |
|
|
| John (y) napsal: | Lidi mám pro vás jednu radu - jděte na jiné kulturistické fórum, tady to stejně stojí za h****.
S takovým přístupem se to tu může rovnou zrušit, protože už nebude důvod proč tu psát, a hlavně ani nikdo nebude mít chuť sem psát. |
nikdo te tu nedrzi johny, preju hodne stesti na jinych forech a nezapomen, jak se do lesa vola... nejdriv hledej chybu v sobe _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | John (y) napsal: | Lidi mám pro vás jednu radu - jděte na jiné kulturistické fórum, tady to stejně stojí za h****.
Zvláštní že já se vše naučil z ronnie, myslím že už nejsem úplný začátečník, a to jsem ani nemusel psát dotazy ohledně kreatinu, posílat sem svůj vrcholek bicepsu a dělat ze sebe vola. Myslím že každej průměrně inteligentní člověk tady najde pomoc aniž by musel zamrdat fórum a otravovat tím lidi co na ten dotaz odpověděli už snad 100x. Amen. |
S tímto názorem se stotožňuji. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Kiwara napsal: | | John (y) napsal: | Lidi mám pro vás jednu radu - jděte na jiné kulturistické fórum, tady to stejně stojí za h****.
Zvláštní že já se vše naučil z ronnie, myslím že už nejsem úplný začátečník, a to jsem ani nemusel psát dotazy ohledně kreatinu, posílat sem svůj vrcholek bicepsu a dělat ze sebe vola. Myslím že každej průměrně inteligentní člověk tady najde pomoc aniž by musel zamrdat fórum a otravovat tím lidi co na ten dotaz odpověděli už snad 100x. Amen. |
To je fakt.
Jen bych neco dodal k tomu "uceni se". Nez jsem zde zacal aktivne pusobit, tak jsem nekolik mesicu procital jedno tema za druhym, tenkrat tu toho bylo opravdu hodne, vynechal sem toho jen minimum, jenze se tu, zrejme kvuli pretizeni fora, strasne moc mazalo a maze a spousta, podle me kvalitnich topicu, co tu drive byly, jsou pryc. A to je skoda, protoze prave z tech jsem se toho hodne naucil.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
za 1.johny ako sem mozes vobec hentaku sracu napisat mas tu jeden jediny prispevok takze urcite vies o ako to tu chodi!samozrejme nanazor mas pravo!
za2.nikto ta neposle aby si si to hladaj niekde na netu,ale hladal tu!tam hore je take male policko "hledat" a tam napises co chces vediet,a ne to tu zasa tym istym zasravat vies,preto to tam je!
a za3. duvod je tu vzdy pisat,pretoze tu vzdy dojde niekto ako ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
Problém je, že když nějakému začátečníkovi řekneš, ať hledá, tak je tady tolik shitoidních topiců, že najde velké hovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | Problém je, že když nějakému začátečníkovi řekneš, ať hledá, tak je tady tolik shitoidních topiců, že najde velké hovno. | jo a preco su tu tie shitoidne topiky??lebo tii predtym nehladali,spytali sa na vec Y ktora bola povedana X krat a vsetci im tam napisali nech hladaju
|
|
| nahoru |
|
 |
gerimo
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
Kdyz vemu prumerny den bez treninku, kolik cca sacharidu bych mel mit vuci vaze? Nekde jsem to cetl (asi pres 4 mesici) a bylo to, ze pri 80kg by to melo byt cca 400g, ale uz prave vubec nevim...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|