|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Moje míry.
Hrudník 154cm
Pas zataž: 103cm, uvolněný 116cm
Biceps 52cm
Stehno 90cm
Lýtko 47cm |
to si rika o fotku :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 6:04 pm Předmět: |
|
|
pošlu do 10dnů.....jsem nemehlo, neumím ty současné zmenšit na požadovaný formát............ale nečekejte nějakou formu, to je snad logické.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | pošlu do 10dnů.....jsem nemehlo, neumím ty současné zmenšit na požadovaný formát............ale nečekejte nějakou formu, to je snad logické. |
nemusis ani zmensovat, do galerie to bere jen urcity format ale v sekci "fotografie" je tema "aktualni fotky ctenaru" a tam muzes placnout jakoukoliv fotku, myslim ze 150kg masa tu bude par lidi zajimat :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Moje míry.
Hrudník 154cm
Pas zataž: 103cm, uvolněný 116cm
Biceps 52cm
Stehno 90cm
Lýtko 47cm |
a výška a váha? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
Chlape je mi líto, ale všude to chce 1025x1025 ...a velikost 800. Myslím, že se pleteš, ale pokud ne tím líp.
Maria: Výška 182cm
Váha 148-152kg
Ale jsem dost tlustej, závodil bych kolem 105-110kg (teoreticky dle měřiče a to nepočítám, že bych při takovém shazování neudržel ani všechno svalstvo)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Chlape je mi líto, ale všude to chce 1025x1025 ...a velikost 800. Myslím, že se pleteš, ale pokud ne tím líp.
|
mas pravdu, moje chyba _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
O příštím víkendu to kámoš upraví, nebo uděláme nové foto. Tak to pošlu.
Jinak ale musím říct, že mám takovou hmotnost i přes to že denně nepřekračuji 400g sacharidů (zdroj těstoviny)....Tuky na minimu......Bílkoviny kolem 200g. Nikdy žádné steroidy to opravdu ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
A jak sou na tom teda lifteri ve srovnani s kulturistama v objemu?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | | A jak sou na tom teda lifteri ve srovnani s kulturistama v objemu? |
zeptej se nejakejch lifteru :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
sem myslel ze tady by naky mohli bejt:)
Navic ja myslel profiky jako svetovy:))
Naposledy upravil Big Stone dne ne srpen 12, 2007 7:06 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | O příštím víkendu to kámoš upraví, nebo uděláme nové foto. Tak to pošlu.
Jinak ale musím říct, že mám takovou hmotnost i přes to že denně nepřekračuji 400g sacharidů (zdroj těstoviny)....Tuky na minimu......Bílkoviny kolem 200g. Nikdy žádné steroidy to opravdu ne. |
uf,tak tomu se rika genetika.Husty :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
Sem hodne zvedavej na tu fotku , obvzlast na rozdil 50cm mezi brichem a hrudnikem _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
Aby si měl představu o tom objemu..tak já ruce vůbec necvičím a když tak max 1serii na biceps a jednu na triceps týdně a má skoro 53cm....takže ten tuk ti dá dost ikdyž myslím že svaly tam mám taky...hlavně z Benchů a přítahů
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
pravděpodobně žere dýl _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|