Benzín nebo nafta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Benzín nebo nafta?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Benzín nebo nafta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Benzín nebo nafta?
nafta
40%
 40%  [ 28 ]
benzín
47%
 47%  [ 33 ]
wtf?
11%
 11%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 69

Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
a pro chlapa co ma metr devadesat nebo kolik to bude ucinene trapeni.

200 cm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MOOG

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Má jen 1,6 tuny a jede jako vítr.

S tebou v objemu a kabelou do posilovny to budou 2 tuny tak jako tak
Drago

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takzde dneska opet projizdka v EVO 6, pro me prestavaji jiny auta existovat A diesel by se do toho asi nehodil, abych byl k tematu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KAKAč

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 5:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zapojim sa aj ja, som za diesel, zvlast do mesta, na zapchy, na zimu a tak. Aby som vysvetlil, staci si zobrat kolko zorere benzin ked ho nechate hodinu nastartovany na neutrali a kolko zozere diesel za tu hodinu . Pre menej chapavych uvediem este jeden priklad. V zime sa zvysuje spotreba nafty asi tak 5xmenej ako spotreba benzinu, proste diesel zere skoro furt rovnako, a to nehovorim o radeni, zaradis petku a mozes ist aj po streche dohora...
Bara

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Takzde dneska opet projizdka v EVO 6, pro me prestavaji jiny auta existovat A diesel by se do toho asi nehodil, abych byl k tematu :)

EVO 6 je starožitnost.Nová Impreza WRX s kitem bylo lepší blbnutí,ale stejně jak to dostane rovinky,tak kouzlo mizí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
babovka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No A5 určitě není auto na zimu. Na tu si nech tu A6. A jak říkám, dvoumetrový chlap v tak malém autě... A5 je dost holčičí.
Azrael

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

Aji ja chcu ....Eva sou brutalni kary...a konkretne EVO6 sem nazivo jeste vubec nevidel...
Bara

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
No A5 určitě není auto na zimu. Na tu si nech tu A6. A jak říkám, dvoumetrový chlap v tak malém autě... A5 je dost holčičí.

No asi jo.Brzy už přijde R8 pro Golda,tak budeme asi blbnout s tím a šestky necháme pro pohodu.
babovka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
babovka napsal:

No asi jo.Brzy už přijde R8 pro Golda,tak budeme asi blbnout s tím a šestky necháme pro pohodu.

ještě jí nemá? Já už jí na cestě potkal, nějaký pražák s ní už rajtuje. Na můj vkus to vypadá dost kosmicky. Mám radši auta s civilnějším "výzorem".
holu

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
babovka napsal:
Známý má 12 let starou BMW 750 a žere mu to 11-13 i když to honí jako prase... byl jsem docela překvapenej.

Tady bych si trofl tvrdit,že ti kecá.Já měl 750 i a Gold 850 ci a pod 12 klidnou to nešlo.Ostřejší jízda u BMW znamená vír v nádrži a konkrétně tady tak 18-20.

850ci byl 4 litr, 8V nebo 5tky 12 ti válce? CSi byla nejsilnější, ale teď nevím, jestli i nebo Ci byla ten 8mi válec. Jinak známý má právě tu 5l, 12 válec a Brno - Ostrava plný plyn za 50l/100, jinak okolo 20tky, dneska mu to jen stojí v garáži a nejezdí s tím :)
Bara

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

holu napsal:
Bara napsal:
babovka napsal:
Známý má 12 let starou BMW 750 a žere mu to 11-13 i když to honí jako prase... byl jsem docela překvapenej.

Tady bych si trofl tvrdit,že ti kecá.Já měl 750 i a Gold 850 ci a pod 12 klidnou to nešlo.Ostřejší jízda u BMW znamená vír v nádrži a konkrétně tady tak 18-20.

850ci byl 4 litr, 8V nebo 5tky 12 ti válce? CSi byla nejsilnější, ale teď nevím, jestli i nebo Ci byla ten 8mi válec. Jinak známý má právě tu 5l, 12 válec a Brno - Ostrava plný plyn za 50l/100, jinak okolo 20tky, dneska mu to jen stojí v garáži a nejezdí s tím :)

Byl to Csi 5 l 12 V a uměl to taky za 50 i víc RS6 ujede při pořádný palbě na plnou nádrž 100 oktanovýho paliva z Brna do Kolína a šmitec
Bara

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Bara napsal:
babovka napsal:

ještě jí nemá? Já už jí na cestě potkal, nějaký pražák s ní už rajtuje. Na můj vkus to vypadá dost kosmicky. Mám radši auta s civilnějším "výzorem".

Ty co jezdí jsou zatím většinou majitelů salonů Audi a slouží jako předváděcí vozy.On má černou a proto musí čekat (asi na tmu ).Jezdí to ale super a pohodlí v tom je jako v šestce.
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro muzu se zeptat cim se zivis? a nechces me dyztak adoptovat?
Bara

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:

Tuhle větu už jsem tady viděl kdysi,ne?Pokud budu někoho adoptovat,tak budu hodně dávat pozor,koho
SCHWACA

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:

co by asi s tebou tak dělal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Benzín nebo nafta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: