|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
Tor
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 6:54 am Předmět: |
|
|
to ale spíš proto že ses na ně vysral protože to šlo hůř a hůř... přiznej se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
rekne mi tu nekdo ja se jich da natrenovat aspon dvacka? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | rekne mi tu nekdo ja se jich da natrenovat aspon dvacka? |
shybovat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | rekne mi tu nekdo ja se jich da natrenovat aspon dvacka? |
shybovat ? |
ale jak? mam jich delat treba kazdej den 10serii po maximu? nebo kazdou hodinu? nebo jak? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | rekne mi tu nekdo ja se jich da natrenovat aspon dvacka? |
shybovat ? |
ale jak? mam jich delat treba kazdej den 10serii po maximu? nebo kazdou hodinu? nebo jak? |
a preco chces byt jak opica? ak chces zhybovat, kup si hrazdu a do mesiaca sa musis zlepsit aspon o 10 opakovani _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | rekne mi tu nekdo ja se jich da natrenovat aspon dvacka? |
shybovat ? |
ale jak? mam jich delat treba kazdej den 10serii po maximu? nebo kazdou hodinu? nebo jak? |
a preco chces byt jak opica? ak chces zhybovat, kup si hrazdu a do mesiaca sa musis zlepsit aspon o 10 opakovani |
rekneme ze to potrebuju, hrazdu mam v praci v kanclu na co bych ji tahal domu, ted jich delam 16-17 stacilo by mi o tri vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 7:30 am Předmět: |
|
|
3krat denne jedna serie s 1-2 opackami v rezerve ... po case si daj 2-3 dni volno a chod na max ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 9:24 am Předmět: |
|
|
Takhle nějak jsem to dělal taky. Na kolejích jsem shyboval i na tyčce na závěs ve sprchách  Jen mi stačilo, když jsem udělal 16 opáček.
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | rekne mi tu nekdo ja se jich da natrenovat aspon dvacka? |
tvrdo makat....skus obden delat shyby napr. 4 serie kolik zvladnes a kazdy trenink se snaz pridat jeden a za chvili to mas
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
Vcera odzkouseno 22opakovani sirokym uchopem se zastavenim dole.
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 8:19 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Vcera odzkouseno 22opakovani sirokym uchopem se zastavenim dole. |
to je slusny vykon
kolik vazis ?
|
|
| nahoru |
|
 |
fallcon967
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Jelikož neudělám ani jeden pořádný shyb, chtěl ych se zeptat, jak se k tomu přiblížit. Cvičím i jinak než na hrazdě, ale pořád to není ono. Mám třeba jen držet tělo v napětí na hrazdě určitou dobu? Nebo jak jste začínali vy? Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| fallcon967 napsal: | Ahoj,
Jelikož neudělám ani jeden pořádný shyb, chtěl ych se zeptat, jak se k tomu přiblížit. Cvičím i jinak než na hrazdě, ale pořád to není ono. Mám třeba jen držet tělo v napětí na hrazdě určitou dobu? Nebo jak jste začínali vy? Děkuji. | shodit prebytecny tuk,posilit svaly rukou,zad ,ramen, a proste skouset
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
| fallcon967 napsal: | Ahoj,
Jelikož neudělám ani jeden pořádný shyb, chtěl ych se zeptat, jak se k tomu přiblížit. Cvičím i jinak než na hrazdě, ale pořád to není ono. Mám třeba jen držet tělo v napětí na hrazdě určitou dobu? Nebo jak jste začínali vy? Děkuji. |
Me hodne pomohlo kdyz uz jsem se nepritahl dat si pod nohy lavicku a vzdycky jsem se nahoru odrazil a potom se pomalu spoustel dolu a takhle to opakovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|