|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem trhla 70, což považuju za svůj první osobák a výchozí váhu po necelých dvou měsících pokusů o vzpírání... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | Včera mě potěšily mrtvoly 220*3reps*3sets (jen fitness pásek)
Edit : váha 85kg |
tak to je sakra dobreeee _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Josef napsal: | Včera mě potěšily mrtvoly 220*3reps*3sets (jen fitness pásek)
Edit : váha 85kg |
tak to je sakra dobreeee |
v 17 letech.. tak to je fakt sila.. ty jses zvire
na tom tai chi neco bude :-)
to zvedas silou vule a svou vnitrni energii, nebo svalama? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
jj bomba... pro takovy slaby spekouny jako su ja je to super inspirace! _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Dneska jsem trhla 70, což považuju za svůj první osobák a výchozí váhu po necelých dvou měsících pokusů o vzpírání... |
Pěkný, moc pěkný. Jen tak dál.... Něco z Tebe bude!!! (Vlastně to už je)
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
To jsem nebyl já  Mě je 25. O Tai-chi jsem psal jenom tady.
Edit: jo a ICQ nepoužívám, to už mám rok odinstalovaný a tam jsem měl nick Jeseter3 (nebo 4 nevim)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
deny22
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
60kg jednoručky, polotlaky na rovny 4serie po 6op. Bench 168kg jeden zdvih  . MT 220 4x. A na závěr dřep s 110kg 8x což je dost luxusní když mi chybí dva vazi v kolenu
Edit: při váze 80kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
deny22
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
BW? Taky v době kdy jsem tohle všechno zvedal jsem měl příjem asi 2kg masa denně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
| deny22 napsal: | | BW? Taky v době kdy jsem tohle všechno zvedal jsem měl příjem asi 2kg masa denně :) |
telesna hmotnost, body weight
|
|
| nahoru |
|
 |
deny22
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tak nějak jsem měl no, teď už jsem na 75kg a z vaha jdu hodně dolů, chci se pořádně vyrýsovat. Hlavně jsem začal cítit poměrně velkou zátěž na klouby při zvedání těhle vah. Takže teď už s toho mám trochu strach.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
Zaslal: po srpen 20, 2007 11:16 am Předmět: |
|
|
Novej osobák ve zvedání kamene:
110 kg z -5cm do jednoho metru
125 kg z +10 cm do 71 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|