|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: st září 05, 2007 8:59 pm Předmět: |
|
|
To já samozřejmě taky...ale tak loni třeba MS bylo zajímavý...dobrej turnaj...ale ME fakt nee
No a je to fprdeli...Welsch a Skokolovský po čtyřech osobních chybách...navíc Welschovi to tam vůbec nepadá...ach jo  Snad to dohrajou aspoň důstojně... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: st září 05, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
ok,mels samozrejme pravdu,dvakrat si rozmyslim jestli do tohohle jeste dam prachy
Chorvatsko - Spanelsko 85:84 ,ufffff
mel jsem handicap na chorvaty,na cistou 1 byl kurz asi 7,to tak vedet
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st září 05, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | Kurňa!!!Dal jsem pár zápasů (tutovky)z českého poháru-fotbal za 200 a jediný zápas na 1200 výhru...Frýdek-Ostrava 0-2 To je bordel..... |
myslim ze tohle si kazdej sazkar zazije spoustukrat :)
nicmene jestli muzu ze svych skromnych zkusenosti poradit...nikdy nesazej pohary,a uz vubec ne v cr ,tymy z 1.ligy tam vetsinou jedou protocit nahradniky,a ty se na to stejne vyserou (protoze nejakej pohar nikoho nezajima - proto taky v roce 96 Hradec pohar cmfs vyhral :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: st září 05, 2007 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | Emilio napsal: | Kurňa!!!Dal jsem pár zápasů (tutovky)z českého poháru-fotbal za 200 a jediný zápas na 1200 výhru...Frýdek-Ostrava 0-2 To je bordel..... |
myslim ze tohle si kazdej sazkar zazije spoustukrat :)
nicmene jestli muzu ze svych skromnych zkusenosti poradit...nikdy nesazej pohary,a uz vubec ne v cr ,tymy z 1.ligy tam vetsinou jedou protocit nahradniky,a ty se na to stejne vyserou (protoze nejakej pohar nikoho nezajima - proto taky v roce 96 Hradec pohar cmfs vyhral :D ) |
Ale se podívej tedkom,Banik váli v lize a prohraje s tokovým týmem jako je Frýdek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st září 05, 2007 10:43 pm Předmět: |
|
|
protoze je to vsem v baniku uplne jedno :) zato ty tymy z 3.lig prijedou namotivovany jak blazen,a z tech prvoligovejch tymu to vzdycky nekdo odchodi
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt září 06, 2007 5:47 pm Předmět: |
|
|
Datum : 15:22
Druh sázky : Jednoduchá
Událost : Lada Togliatti - CSKA Moskva (1 X 2 (regulérní hrací doba))
Tip : CSKA M.
Výsledek : CSKA M.
Vklad : 140.00
Kurz:1.85
Výhra : 259.00
mohlo to bejt i víc,včera byly kurzy na CSKA ještě cca 2.5 ,ale šlo to dolů...i tak jsem spokojen :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 08, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
Tak kdo se díval na utrpěné vítězství v San Marinu? To byl zase výkon...čert vem mizivou výhru...ale ten předvedenej výkon...to by jeden brečel
Naše hvězdičky s tržní cenou ve stovkách milionů EUR měli problém s partou amatérů, který navíc hráli celkem dlouho vo deseti...to s kurvama na hotelu jim to jde zjevně líp
To co předvádělo stoperské duo Kováč a Rozehnal...to se jen tak nevidí...další fotbalové baroko...těm bych dál snad góla i já  Ten jeden útočník s nima cvičil...a jen díky faulům Kováče to neskončilo špatně
Kulič a Vlček sice shodně přihráli na góla...ale jinak jejich výkon celkem tragédie.
Jedinej, kdo jezdil skutečně celej zápas, byl Koller...a než mu došly síly, tak Fenin.
Takže pozitiva na celém zápase bych viděl dvě:
1) uhrané 3 body
2) žlutá karta pro Kollera a následná stopka pro příští zápas - bude se totiž muset začít hrát konečně něco, co nezná celá Evropa...dlouhý šedý vlas tentokrát opravdu nemůže nic jiného dělat
A na závěr musíme všichni poděkovat Slovákům za to, že proti Irsku vybojovali boda a tím je o dva další připravili...myslím, že to by mohlo klidně v celkovém účtování rozhodovat...pokud ovšem zlepšíme hru do středy...protože s tím, co sedneska dělo...to není šance něco ukopat _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so září 08, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
k tomu už nemám sílu se fotbalově vyjadřovat, napadá mne jenom jedno: Ježiši Brucknere vypni tu FIFU a běž si radši zahrát Simsy nebo ten Travian _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
Naposledy upravil Triton dne so září 08, 2007 9:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 08, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
Ja se radsi nedival ... nase zapasy sou o nervy :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 09, 2007 12:16 am Předmět: |
|
|
ja sem se taky po polocase kdy to bylo 1:0 chytal za hlavu,ale ja uz je neresim,na euro se podle me natvrdo nedostanou a nazdar,at si treba sukaj brucknerovu vnucku na tom hotelu,mne je to putna :)
-za dnesek sem v plusu,toho hendersona sem dal jen tak pro srandu za malej vklad ale ty svedove s danama me teda nasrali,mel jsem over.Ale videl jsem hodne lidi davat over na chorvatsko a dopadli vlastne stejne,aspon ze tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 09, 2007 12:35 am Předmět: |
|
|
jinak to slovensko sem videl asi od 30. minuty do konce polocasu,komentator rikal,ze se zrovna hodne zvedli,a na hristi to bylo videt,v tu chvili meli fakt obrovskej tlak,sice nejdriv jen strely zdalky,ale pak mu ho tam soupli a shay given cumel jak puk (z branky :D ) .Skoda,ze si nechali dat druhej,a zaroven je potreba pochvalit zpsuob,jakym ten druhej vybojovali...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | bude se totiž muset začít hrát konečně něco, co nezná celá Evropa...dlouhý šedý vlas tentokrát opravdu nemůže nic jiného dělat |
Tak musím přiznat, že jsem dědka zase jednou ukrutně podcenil
http://fotbal.idnes.cz/na-irsko-byl-povolan-utocnik-libor-dosek-ffi-/fot_reprez.asp?c=A070908_224623_fot_reprez_mn
Hra tedy zůstane, jen místo "vše na Kollera" se to bude nyní jmenovat "vše na Doška"
Já se fakt už z toho pose*u Nejdůležitější zápas sezóny a je na něj povolán hráč, který dosud nereprezentoval a není tudíž vyzkoušený!
A já se ptám - na copak máme PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY, Klekípetro??? Jako třeba nedávno v Rakousku, hm???!!! Tam se "vyzkouší" kolohnát z Monaka, kterej už je průhlednej jak bulharská striptérka...a jediný, co dědka donutí sáhnout jinam je to, když má karty, bo je zraněnej
Ale hlavně, že maj s bukvicí Milánkem formu...jeden dal dva góly v jednom zápase a druhej jeden!!!
Takže sečteno podtrženo...v zápase sezóny bude naše repre experimentovat na postu hrotového útočníka
Rád bych se mýlil a přál bych si, aby Došek skóroval...ovšem když ho nepodržej spoluhráči, půjde to ztuha
Jinak doufám, že nasadí Vlčka, který je brejkový hráč a myslím, že bude mít pár šancí to prokázat, protože předpokládám, že naše tragická obrana asi bude dostávat od Irů pořádnou sodovku _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|