Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kvarkopako

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já samozřejmě taky...ale tak loni třeba MS bylo zajímavý...dobrej turnaj...ale ME fakt nee

No a je to fprdeli...Welsch a Skokolovský po čtyřech osobních chybách...navíc Welschovi to tam vůbec nepadá...ach jo Snad to dohrajou aspoň důstojně...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Topděfka

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,mels samozrejme pravdu,dvakrat si rozmyslim jestli do tohohle jeste dam prachy

Chorvatsko - Spanelsko 85:84 ,ufffff

mel jsem handicap na chorvaty,na cistou 1 byl kurz asi 7,to tak vedet
Emilio

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurňa!!!Dal jsem pár zápasů (tutovky)z českého poháru-fotbal za 200 a jediný zápas na 1200 výhru...Frýdek-Ostrava 0-2 To je bordel.....
Topděfka

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Emilio napsal:
Kurňa!!!Dal jsem pár zápasů (tutovky)z českého poháru-fotbal za 200 a jediný zápas na 1200 výhru...Frýdek-Ostrava 0-2 To je bordel.....

myslim ze tohle si kazdej sazkar zazije spoustukrat :)

nicmene jestli muzu ze svych skromnych zkusenosti poradit...nikdy nesazej pohary,a uz vubec ne v cr ,tymy z 1.ligy tam vetsinou jedou protocit nahradniky,a ty se na to stejne vyserou (protoze nejakej pohar nikoho nezajima - proto taky v roce 96 Hradec pohar cmfs vyhral :D )
Emilio

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
Emilio napsal:

myslim ze tohle si kazdej sazkar zazije spoustukrat :)

nicmene jestli muzu ze svych skromnych zkusenosti poradit...nikdy nesazej pohary,a uz vubec ne v cr ,tymy z 1.ligy tam vetsinou jedou protocit nahradniky,a ty se na to stejne vyserou (protoze nejakej pohar nikoho nezajima - proto taky v roce 96 Hradec pohar cmfs vyhral :D )

Ale se podívej tedkom,Banik váli v lize a prohraje s tokovým týmem jako je Frýdek...
Topděfka

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protoze je to vsem v baniku uplne jedno :) zato ty tymy z 3.lig prijedou namotivovany jak blazen,a z tech prvoligovejch tymu to vzdycky nekdo odchodi
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2007 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum : 15:22
Druh sázky : Jednoduchá
Událost : Lada Togliatti - CSKA Moskva (1 X 2 (regulérní hrací doba))
Tip : CSKA M.
Výsledek : CSKA M.
Vklad : 140.00
Kurz:1.85
Výhra : 259.00

mohlo to bejt i víc,včera byly kurzy na CSKA ještě cca 2.5 ,ale šlo to dolů...i tak jsem spokojen :-)
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdo se díval na utrpěné vítězství v San Marinu? To byl zase výkon...čert vem mizivou výhru...ale ten předvedenej výkon...to by jeden brečel

Naše hvězdičky s tržní cenou ve stovkách milionů EUR měli problém s partou amatérů, který navíc hráli celkem dlouho vo deseti...to s kurvama na hotelu jim to jde zjevně líp

To co předvádělo stoperské duo Kováč a Rozehnal...to se jen tak nevidí...další fotbalové baroko...těm bych dál snad góla i já Ten jeden útočník s nima cvičil...a jen díky faulům Kováče to neskončilo špatně

Kulič a Vlček sice shodně přihráli na góla...ale jinak jejich výkon celkem tragédie.

Jedinej, kdo jezdil skutečně celej zápas, byl Koller...a než mu došly síly, tak Fenin.

Takže pozitiva na celém zápase bych viděl dvě:
1) uhrané 3 body
2) žlutá karta pro Kollera a následná stopka pro příští zápas - bude se totiž muset začít hrát konečně něco, co nezná celá Evropa...dlouhý šedý vlas tentokrát opravdu nemůže nic jiného dělat

A na závěr musíme všichni poděkovat Slovákům za to, že proti Irsku vybojovali boda a tím je o dva další připravili...myslím, že to by mohlo klidně v celkovém účtování rozhodovat...pokud ovšem zlepšíme hru do středy...protože s tím, co sedneska dělo...to není šance něco ukopat
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Triton

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k tomu už nemám sílu se fotbalově vyjadřovat, napadá mne jenom jedno: Ježiši Brucknere vypni tu FIFU a běž si radši zahrát Simsy nebo ten Travian

Naposledy upravil Triton dne so září 08, 2007 9:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se radsi nedival ... nase zapasy sou o nervy :)
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
Ježiši Brucknere

A kdybyste ho slyšeli, jak zase kecal po tom mači Měli sme fakt tam plichtit...to by mu snad už konečně podrazilo židli...tak snad proti Irsku...sice je to drsny, takle jit proti svejm...ale cim driv pude do prdele, tim vic casu bude na nakou zmenu k lepsimu!!!

to Dragon: Nervy uz na nase zapasy neberu...spis ten zmar...to je neco
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem se taky po polocase kdy to bylo 1:0 chytal za hlavu,ale ja uz je neresim,na euro se podle me natvrdo nedostanou a nazdar,at si treba sukaj brucknerovu vnucku na tom hotelu,mne je to putna :)

-za dnesek sem v plusu,toho hendersona sem dal jen tak pro srandu za malej vklad ale ty svedove s danama me teda nasrali,mel jsem over.Ale videl jsem hodne lidi davat over na chorvatsko a dopadli vlastne stejne,aspon ze tak
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak to slovensko sem videl asi od 30. minuty do konce polocasu,komentator rikal,ze se zrovna hodne zvedli,a na hristi to bylo videt,v tu chvili meli fakt obrovskej tlak,sice nejdriv jen strely zdalky,ale pak mu ho tam soupli a shay given cumel jak puk (z branky :D ) .Skoda,ze si nechali dat druhej,a zaroven je potreba pochvalit zpsuob,jakym ten druhej vybojovali...
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
na euro se podle me natvrdo nedostanou

No já se bohužel obávám, že se tam zase se štěstím a s přispěním Slováků dostanou...a dlouhý šedý vlas tudíž zůstane v sedle až do ME...kde nastane definitivní zostuzení českého fotbalu Je jen škoda, že tím jsme si již mohli projít loni po MS...a nyní se již vše mohlo zlepšovat
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kvarkopako napsal:
bude se totiž muset začít hrát konečně něco, co nezná celá Evropa...dlouhý šedý vlas tentokrát opravdu nemůže nic jiného dělat

Tak musím přiznat, že jsem dědka zase jednou ukrutně podcenil

http://fotbal.idnes.cz/na-irsko-byl-povolan-utocnik-libor-dosek-ffi-/fot_reprez.asp?c=A070908_224623_fot_reprez_mn

Hra tedy zůstane, jen místo "vše na Kollera" se to bude nyní jmenovat "vše na Doška"

Já se fakt už z toho pose*u Nejdůležitější zápas sezóny a je na něj povolán hráč, který dosud nereprezentoval a není tudíž vyzkoušený!
A já se ptám - na copak máme PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY, Klekípetro??? Jako třeba nedávno v Rakousku, hm???!!! Tam se "vyzkouší" kolohnát z Monaka, kterej už je průhlednej jak bulharská striptérka...a jediný, co dědka donutí sáhnout jinam je to, když má karty, bo je zraněnej

Ale hlavně, že maj s bukvicí Milánkem formu...jeden dal dva góly v jednom zápase a druhej jeden!!!

Takže sečteno podtrženo...v zápase sezóny bude naše repre experimentovat na postu hrotového útočníka

Rád bych se mýlil a přál bych si, aby Došek skóroval...ovšem když ho nepodržej spoluhráči, půjde to ztuha

Jinak doufám, že nasadí Vlčka, který je brejkový hráč a myslím, že bude mít pár šancí to prokázat, protože předpokládám, že naše tragická obrana asi bude dostávat od Irů pořádnou sodovku
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: