dnes osobacek kterej me vzhledem k okolnostem vlastne ani moc nepotesil..
bench - 50kg - lehky.
Proč nepotěšil?
Osobáček - lehký? Co to znamená? Asi se moc šetříš...
jo 50 bylo lehky.. ani jsem tomu nechtela verit. 55 jsem ale nedala.
nepotesil proto ze jsem zkousela maximalky, teda nepripravovala jsem se na to nijak, jen sjem mela volny vikend, a dala jsem celkove min nez jsem mela. treba na mrtvolce jsem dala jen 100, ale driv uz jsem dala i 110, takze jsem se bud zhorsila, nebo jsem zvolila blbej den na testovani.. a drep mi taky vubec nesel.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
bench - 50kg - lehky.
Proč nepotěšil?
nepotesil proto ze jsem zkousela maximalky, teda nepripravovala jsem se na to nijak, jen sjem mela volny vikend, a dala jsem celkove min nez jsem mela. treba na mrtvolce jsem dala jen 100, ale driv uz jsem dala i 110, takze jsem se bud zhorsila, nebo jsem zvolila blbej den na testovani.. a drep mi taky vubec nesel.
5kg je velký skok.. měla si jít maximálně 2,5kg...
Jít v liftu o 10kg raw dolu je docela zvláštní... snad to byl jen blbý den... to se stane...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
bench - 50kg - lehky.
Proč nepotěšil?
Jít v liftu o 10kg raw dolu je docela zvláštní... snad to byl jen blbý den... to se stane...
ale zas kdyz si vemu ze krom vzpirani kde taham 50kg, a ted 60, jsem mrtvej tah jela akorat dvakrat za celou dobu ve vzpirarne, tak treba j to proste tim ze jsem dost netrenovala..
tedy, delam trojboj i vzpirani, a ani jedno mi poradne nejde.
A pak mam mit radost z blbe padesatky na benci kterou jsem podle vypoctu mela mit jako maxko uz po sheikovi nekde na jare (jen jsem maxko tehdy nezkousela)
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
bench - 50kg - lehky.
Proč nepotěšil?
ale zas kdyz si vemu ze krom vzpirani kde taham 50kg, a ted 60, jsem mrtvej tah jela akorat dvakrat za celou dobu ve vzpirarne, tak treba j to proste tim ze jsem dost netrenovala..
tedy, delam trojboj i vzpirani, a ani jedno mi poradne nejde.
A pak mam mit radost z blbe padesatky na benci kterou jsem podle vypoctu mela mit jako maxko uz po sheikovi nekde na jare (jen jsem maxko tehdy nezkousela)
Já Sheika počítala v době kdy jsem měla max 85x2 ze 100ky.. to nemůžeš tak brát...tyhle výpočty prostě neplatí... (na mrtvole počítám z 215.. to nedám ani za 100 let..)
Taky dělám vzpírání i trojboj... tahy jsem nejela od mácháče, dřepuju v průměru tak jednou za dva týdny řekla bych, že vzpírání se s liftem určitě nerozchází... Snad jen ten benč...
Neboj, bude to dobré.. nedělej závěry z jednoho tréninku...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
bench 140kg pri telesnej vahe prasacich 100kg. Myslim, ze po nejakej poriadnej rutine by 150kg padlo hned. Skoda, ze idem chudnut
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
20x45kg tlak s velkou cinkou ve stoje pred hlavu a rameno skoro nebolelo - zadnej extra vykon to neni,ale udelalo mi to radost,jeste pred par mesici jsem si po zraneni skoro ani nedokazal sam obliknout bundu,.. mozna jeste nekdy budu moct trenovat jako driv..
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
BP: 105
SQ: 145
MT: 165
dobrý Conane...aspoň to jsou reálný čísla...motivace do budoucna ne?
BP: 100*10, 120*3
SQ: 155*2
nic moc zlepseni, ale aspon neco :)
este BW: 95
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
tady vsichni hazeji ukrutny cisla, jaky svet nevidel, tak pridam neco aktualniho pro pobaveni, ale je to aspon oficialne uznany
BW: 90,7
BP: 105
SQ: 145
MT: 165
dobrý Conane...aspoň to jsou reálný čísla...motivace do budoucna ne?
BP: 100*10, 120*3
SQ: 155*2
nic moc zlepseni, ale aspon neco :)
este BW: 95
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru