|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| cvičím aby ze mě byl: |
| kulturista (závodní úroveň) |
|
14% |
[ 34 ] |
| silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.) |
|
35% |
[ 86 ] |
| plážový kulturista (beachboy) |
|
17% |
[ 41 ] |
| fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy)) |
|
13% |
[ 33 ] |
| zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení) |
|
12% |
[ 30 ] |
| něco jiného (specifikuj) |
|
6% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 239 |
|
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | v Pondělí se dali nohy, a ještě o víkendu sem měl problémy si sednout na prkýnko... !!! ) A výsledky? Si myslim byly.... |
Maro taky jsem tak kdysi cvicil, jednu dobu jsem cvicil s klukem co se pripravoval na juniory, jednou jsem takhle do sebe (pak uz jsem to nikdy neudelal) hodil efedrin a sel s nim cvicit nohy - drepy 3x10 opakovani se 120, pauzy do minuty, pak legpress kolem 300 kilo, pauzy taky do minuty, pak jsme jeli myslim mrtvy tahy s napnutejma nohama a zakopy... vsechno kolik jen slo, tempo sileny
vysledek byl ten ze jsem se druhej den vzbudil v deset (v osm jsem mel bejt ve skole) a zjistil ze dneska nikam nepujdu, mel jsem tak 37,5 a nohy me bolely tak ze jsem proste nemohl z ty postele vstat, dalsi den jsem na tom byl prakticky stejne, sebral jsem se a sel navstivit sparinga a ten lezel doma a rikal ze se nemuze hejbat... namozeni trvalo 6 nebo 7 dni a kdyz jsem sel priste cvicit nohy tak............................. tak jsem zvedl min nez predtim a celkove ten trenink stal za hovno
Maro napisu ti trenink a jestli po nem nevyrostes vic nez kdy jindy tak natocim na video a hodim na youtube jak sezeru k snidani vlastni fusekli! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Mára napsal: |
(a jak se řešili ještě s Topičem ty partie 1 nebo vícekrát týdně, tak řeknu, že ty naše tréninky by nešly jezdit 2x týdně!!! v Pondělí se dali nohy, a ještě o víkendu sem měl problémy si sednout na prkýnko... !!! ) A výsledky? Si myslim byly.... |
a mozna by byly jeste lepsi vysledky kdybyste ty nohy nedavali domrtva, ale zato 2x casteji
PS: ale to se nezjisti, dokud se to nezkusi. |
Toť otázka, ale myslim, že ne... nač to jedzit vícekrat? Proč, když to napáliš, tak to je jen takt tak, aby se to do příští zregenerovalo... a myslim si, že tam musí dojít k nějakému šoku... Odjet nohy, a druhý den necítíš vůbec bolest., tak si ymslim, že byl tréning naprd.
Jinak dost zkušených závodníků/trenérů atd. se přikloní v variantě 1x týdně, co jsem slyšel, ale nejdou se někteří... co tvrdí, že ne... ALE JAK ŘÍKÁM, KAŽDÉHO VĚC, JEN BY TO NECHTĚLO MOC ČÍST TY MUSCLEFITNESS... (tím nenarážím vůbec na tebe ) _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
Naposledy upravil Mára dne čt září 13, 2007 8:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Mára napsal: | | v Pondělí se dali nohy, a ještě o víkendu sem měl problémy si sednout na prkýnko... !!! ) A výsledky? Si myslim byly.... |
Maro taky jsem tak kdysi cvicil, jednu dobu jsem cvicil s klukem co se pripravoval na juniory, jednou jsem takhle do sebe (pak uz jsem to nikdy neudelal) hodil efedrin a sel s nim cvicit nohy - drepy 3x10 opakovani se 120, pauzy do minuty, pak legpress kolem 300 kilo, pauzy taky do minuty, pak jsme jeli myslim mrtvy tahy s napnutejma nohama a zakopy... vsechno kolik jen slo, tempo sileny
vysledek byl ten ze jsem se druhej den vzbudil v deset (v osm jsem mel bejt ve skole) a zjistil ze dneska nikam nepujdu, mel jsem tak 37,5 a nohy me bolely tak ze jsem proste nemohl z ty postele vstat, dalsi den jsem na tom byl prakticky stejne, sebral jsem se a sel navstivit sparinga a ten lezel doma a rikal ze se nemuze hejbat... namozeni trvalo 6 nebo 7 dni a kdyz jsem sel priste cvicit nohy tak............................. tak jsem zvedl min nez predtim a celkove ten trenink stal za hovno
Maro napisu ti trenink a jestli po nem nevyrostes vic nez kdy jindy tak natocim na video a hodim na youtube jak sezeru k snidani vlastni fusekli! |
OK, souhlasím.... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
a jeste, maro, svaly nereagujou na soky, to je to posledni co je potreba...
jak jsem te videl na srazu tak jsi velkej kluk s velkou kostrou a vsadil bych se ze zrovna tobe by prospel trenink partie 2x tydne s velkym objemem serii protoze mas kapacitu na to ten velky objem zregenerovat a skvele na nej reagovat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
[Kdysi si nechal někdo udělat průzkum u lidí proč chodí sportovat,specielně v posilovnách,tak tedy proč cvičí s činkama.Drtivá většina (bylo to tuším přes 85 procent) tam odpověděla tyto důvody (zhruba.je to snad deset let,tak nejsem schopen citovat)
Ženy:
1.hezčí postava-hubnutí,zpevnění těla
2.odreagování se od práce,navázání společenských kontaktů
3.iné osobné dôvody
Muži:
1.chci svaly abych se líbil ženám-pěkná figura je favorit
2.šel ze mně strach a uměl se rvát
3.chci mít velkou sílu a udivovat svalstvem okolí[/b] _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | | Conan napsal: | | Mára napsal: |
(a jak se řešili ještě s Topičem ty partie 1 nebo vícekrát týdně, tak řeknu, že ty naše tréninky by nešly jezdit 2x týdně!!! v Pondělí se dali nohy, a ještě o víkendu sem měl problémy si sednout na prkýnko... !!! ) A výsledky? Si myslim byly.... |
a mozna by byly jeste lepsi vysledky kdybyste ty nohy nedavali domrtva, ale zato 2x casteji
PS: ale to se nezjisti, dokud se to nezkusi. |
Toť otázka, ale myslim, že ne... nač to jedzit vícekrat? Proč, když to napáliš, tak to je jen takt tak, aby se to do příští zregenerovalo... a myslim si, že tam musí dojít k nějakému šoku... Odjet nohy, a druhý den necítíš vůbec bolest., tak si ymslim, že byl tréning naprd.
Jinak dost zkušených závodníků/trenérů atd. se přikloní v variantě 1x týdně, co jsem slyšel, ale nejdou se někteří... co tvrdí, že ne... ALE JAK ŘÍKÁM, KAŽDÉHO VĚC, JEN BY TO NECHTĚLO MOC ČÍST TY MUSCLEFITNESS... (tím nenarážím vůbec na tebe ) |
Já myslím, že zrovna v Muscle and Fiction se píše to co jezdíš ty,ne? Btw obecně je známý, že ten sval roste cca 2 dny, tak proč by měl regenerovat 6 dní, to je zbytečný, ne??? Nedává to smysl. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tady ale nejde pouze o čas po který sval roste, protože tomu předchází čas, kdy se sval zotavuje....čiže sval neroste ihned po skončení tréningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | OK, souhlasím.... |
napis mi PMko jak jsi zvykly cvicit, usporadani, cviky, serie a opakovani... koukal jsem na tvoje fotky a mas krasne staveny ruce, dobrej hrudnik a nohy, slabina jednoznacne zada a k tvoji vysce je potreba monstrozne siroky ramena...
sestavim ti neco na 6 tydnu, napis i jidlo...
riskujes jen to ze se nezlepsis ale jak rikam, riskuju tu ponozku k snidani a fakt jsem presvedceny ze si ji nakonec nedam protoze vyrostes tak ze tomu sam neuveris :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:31 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Mára napsal: | OK, souhlasím.... |
napis mi PMko jak jsi zvykly cvicit, usporadani, cviky, serie a opakovani... koukal jsem na tvoje fotky a mas krasne staveny ruce, dobrej hrudnik a nohy, slabina jednoznacne zada a k tvoji vysce je potreba monstrozne siroky ramena...
sestavim ti neco na 6 tydnu, napis i jidlo...
riskujes jen to ze se nezlepsis ale jak rikam, riskuju tu ponozku k snidani a fakt jsem presvedceny ze si ji nakonec nedam protoze vyrostes tak ze tomu sam neuveris :) |
OK jdu na to., a predem dík. _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Číža
|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
Chci bejt velkej, silnej, všestraně v kondici a dokázat sundat každýho kdo semnou bude chtít vymetat, samozřejmě taky být přitažlivej pro druhý pohlaví a zdravej.
Je fakt že asi neexistuje trenink ani sportovní odvětví, které by mě, nebo někoho jiného dokázali dovést ke všem těmto cílům zároveň a proto se snažím vzít z každého něco. Následující semestr chci věnovat hlavně získávání hmoty a síly (kombinace PWL a kult principů, docela mě zaujal Freimenův článek na kulturistika.net sám jsem si sestavil něco podobnýho ale asi se nechám inspirovat freimenem a ještě to trošku upravím)a vyhrát mr. Mass  , kdežto v letním se zaměřím spíše na odtučnění, kondičku a trošku fight. Asi jsem průměrný kondičák.
Jinak letos na dovče jsem viděl přenos z nějakýho mezinárodního strongmana a strašně moc mě zaujal polák Mariuzs Pudzianowski nebo jak se to píše  Byl mezi ostatníma strongmanama jako z jinýho světa, s postavou se kterou by zapadl bez problémů mezi kulturisty, ostatní uplně rozsekal, vyhrál s rezervou všechny disciplíny a to vážil v průměru o dvacet kilo méně než ostatní závodníci. Je jasný že budete namítat že je nasypanej, ale na mě udělal dojem, to je asi muj vzor kam bych chtěl směřovat, i když je jasný, že jemu se těžko můžu přiblížít...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tady ale nejde pouze o čas po který sval roste, protože tomu předchází čas, kdy se sval zotavuje....čiže sval neroste ihned po skončení tréningu. |
Tím chceš říct, že sval se třeba 2 dny zotavuje a pak cca 2 dny roste? To je divný. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
bjohny

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
Cizo,Mára: a nezabudnite dať vedieť o výsledkoch _________________ Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!!
[img:3c884ec79f]http://www.t-nation.com/img/tnationArt/banners/tbanner_f.jpg[/img:3c884ec79f]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 13, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že nejlepší je stav, kdy pociťuješ druhý den po tréningu bolest, která v noci na pozítří vyprchá. Pokud je bolest delší než dva dny a není vůbec problém se takto přetrénovat aby si cítil namožení i 4-5dní, pak nepočítej, že ten sval dva dny rostl. A pokud ano, tak zdaleka ne tak efektivně, než když tu míru přesně vystihneš. Na druhou stranu, pokud druhý den sval necítím, tak jsem dle mého názoru ztrácel čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|