konečné řešení aneb totální válka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka  Úvodní stránka -> Trénink -> konečné řešení aneb totální válka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičím aby ze mě byl:
kulturista (závodní úroveň)
14%
 14%  [ 34 ]
silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.)
35%
 35%  [ 86 ]
plážový kulturista (beachboy)
17%
 17%  [ 41 ]
fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy))
13%
 13%  [ 33 ]
zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení)
12%
 12%  [ 30 ]
něco jiného (specifikuj)
6%
 6%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 239

Autor Zpráva
Slayter

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posledni moznost: Funkcni sila. Zpevnenej sv. korzet,svalova (silova) balance (mi este bude trvat) mezi posturalnima a fazickejma sv. skupinama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kriste pane bez síli skutečnou hmotu nevybudujete, tak proč tohle kluci řešíte.
hytuk

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přímo to nenavazuje na obsah diskuze, ale myslím že spousta lidí by si z tohohle článku mohla vzít užitečné informace. Pokud znáte Pavla Tsatsoulina a chcete se dozvědět proč že je jedním z nejrespektovanějších trenérů (ne kulturistických) na světě, čtěte, pokud ho neznáte, zastyďte se a čtěte taky:
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=460503

Jestli chlapci někdo nemluvíte (resp. nečtete) anglicky, napište mi p.m, klidně to přeložim rád se v aj cvičim
CIZO

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze aby bylo jasno, cizo si tak mozna po roce na RW zalozil pro radost jedno tema a byl by hrozne rad aby se tu diskutovalo o tom o cem chci, zbytek presouvam a posleze mazu

naprosto nedustojna hadka presunuta sem:

https://forum.ronnie.cz/post415063.html#415063

Derek Poundstone
kuncek

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci vyrůst, zesílit a nebýt malý 50kg chlapeček
hanzb

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako doplněk k fotbalu
CIZO

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen pro zajimavost, nejake hezke funkcni treninky ktere uz tady nekde probehly ale pro osvezeni pameti... je to ale trochu narocnejsi nez bezny trenink ktery jeden vetsina lidi ve fitkach :)

trochu sily a kondice

trochu svihadla... pozor at se vam nezamota hlava :)

Derek Poundstone
bjohny

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
jen pro zajimavost, nejake hezke funkcni treninky ktere uz tady nekde probehly ale pro osvezeni pameti... je to ale trochu narocnejsi nez bezny trenink ktery jeden vetsina lidi ve fitkach :)

trochu sily a kondice

skoda ze je Ross odporca komercnych cinkarni
CIZO

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bjohny napsal:
skoda ze je Ross odporca komercnych cinkarni

ani se mu nedivim protoze z toho co je v beznym fitku se neda vyuzit pri takovym funkcnim treninku temer nic, o hruzach jako fitka kde jsou jenom stroje (taky se mi tomu nechtelo verit ale moda uz dosla tak daleko) ani nemluvim

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty videa jsem uz videl a kdysi jsem nad nimi slintal a snil o tom, ze timhle zpusobem budu jednou cvicit, ale holt ja jsem zrozen pro pumpovani bicepsu a tricepsu :))
BUFU

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

trochu sily a kondice

Už vím jak to dělá. On žádný švihadlo nedrží, jen tak skáče a motá kolem sebe rukama + trocha zvuku švíhání švihadla je to
CIZO

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Už vím jak to dělá. On žádný švihadlo nedrží, jen tak skáče a motá kolem sebe rukama + trocha zvuku švíhání švihadla je to

taky jsem ho podezrival ale problem je ze kdyz se clovek poradne koukne tak tam je to svihadlo fakt videt

Derek Poundstone
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO: Moc kvalitni treninky,mam jeho DVD ze vsema temahle treninkovyma jednotkama a uz dobrou velkou cast mam za sebou a presto ze sem to delal hodne dlouho a hodne tvrde tak k takovym vykonum jako on sem se ani nepriblizi!! Dekuju Cizo ze jsi mi to pripomel,myslim ze vim co pride ko Korte 3x3

Jinak sorry ze to tady zasiram ale formatoval sem pc a ted nemuzu najit stranky silovyho trojboje kde je tak dobre popsanej Korte,muzete mi je sem nekdo posnout

ps:vsimnete si u toho ROTATIONAL STRENGHT FOR FIGHTERS-2:41 TECH NOH,vidite ty nohy,takhle se hybe fighter,jeste sem nepotkal nikoho v Ringu kdo by se takhle HYBAL! Az ho potkam tak me tady mesic neuvidite protoze se s toho budu dostavat ja JIPCE

U toho pytle to neni tak zjevny,jak je na konci!
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.

Naposledy upravil ItachiUchiha dne ne září 16, 2007 10:41 am, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:

Jinak sorry ze to tady zasiram ale formatoval sem pc a ted nemuzu najit stranky silovyho trojboje kde je tak dobre popsanej Korte,muzete mi je sem nekdo posnout

http://www.silovytrojboj.sk/trening.html

Derek Poundstone
Douglas

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:
CIZO: Moc kvalitni treninky,mam jeho DVD ze vsema temahle treninkovyma jednotkama a uz dobrou velkou cast mam za sebou a presto ze sem to delal hodne dlouho a hodne tvrde tak k takovym vykonum jako on sem se ani nepriblizi!! Dekuju Cizo ze jsi mi to pripomel,myslim ze vim co pride ko Korte 3x3

A jak ksi to sehnal, proste koupil, nebo nekde stahl. Docela bych to jeho DVD taky mel...
Jestli muzes posli link, nebo podobne.
Dik.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: