|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| cvičím aby ze mě byl: |
| kulturista (závodní úroveň) |
|
14% |
[ 34 ] |
| silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.) |
|
35% |
[ 86 ] |
| plážový kulturista (beachboy) |
|
17% |
[ 41 ] |
| fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy)) |
|
13% |
[ 33 ] |
| zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení) |
|
12% |
[ 30 ] |
| něco jiného (specifikuj) |
|
6% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 239 |
|
| Autor |
Zpráva |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cha cha

|
Zaslal: po září 17, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
Pěknej článek.
Akorát máš špatně nastavený procenta a sérií se cvičí osm (to je vrchol rozpisu- 5 je spodní hranice).. pět sérií je pro bačkory :)
Huh, teď se koukám na to tempo a při představě, že budu mrtvolu pokládat 3 sekundy mám husí kůži... dřep možná, bench klidně, ale mrtvola se nedá uregenerovat taklhe.. jestli ji takhle cvičíš, tak si právě přišel na to, proč tě bolely vzpřimovače po dvou tejdnech.
*koukám, že ti do diskuse pod článkem matěj už napsal nějaký výtky _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: po září 17, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
DVD s Rossem je super. Ale mam radsi knihu, kde je vse pekne popsane, vysvetlene a naplanovane na super hard core treninky s cviky, ktere nikdy snad jeste clovek nedelal. Je to super zpestreni. Jen nekdy az moc vytrvalostni survival......
Freimen: dobry clanek jako vzdy. kasli na medinu a jdi psat.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po září 17, 2007 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | DVD s Rossem je super. Ale mam radsi knihu, kde je vse pekne popsane, vysvetlene a naplanovane na super hard core treninky s cviky, ktere nikdy snad jeste clovek nedelal. Je to super zpestreni. Jen nekdy az moc vytrvalostni survival...... |
Knizky jsem na torentech videl, ale to dvd/video ne. Kluci, nebudte selmy a postnete to nekdo sem. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lemros
|
Zaslal: po září 17, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
Dal sem neco jineho mam v umislu neco ve stylu MMA tedy udelat silu nejak vypadat a zaroven nejaky bojovi sport nejspis box
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 17, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Pěknej článek.
Akorát máš špatně nastavený procenta a sérií se cvičí osm (to je vrchol rozpisu- 5 je spodní hranice).. pět sérií je pro bačkory :)
Huh, teď se koukám na to tempo a při představě, že budu mrtvolu pokládat 3 sekundy mám husí kůži... dřep možná, bench klidně, ale mrtvola se nedá uregenerovat taklhe.. jestli ji takhle cvičíš, tak si právě přišel na to, proč tě bolely vzpřimovače po dvou tejdnech.
*koukám, že ti do diskuse pod článkem matěj už napsal nějaký výtky |
kluci, ale já to tam píšu : Předem musím upozornit, že jsem si tento trénink malinko poupravil, aby se hodil do kulturistické přípravy , měl jsem to skutečně nazvat např. 5x5...
A ty kecy o 64% maxima ...Prostě nejlepší začít se 70% a postupě přidávát 2,5-5 kg, nedělat z toho zase takovou vědu...
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 17, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | cha cha napsal: | Pěknej článek.
kluci, ale já to tam píšu : Předem musím upozornit, že jsem si tento trénink malinko poupravil, aby se hodil do kulturistické přípravy , měl jsem to skutečně nazvat např. 5x5...
A ty kecy o 64% maxima ...Prostě nejlepší začít se 70% a postupě přidávát 2,5-5 kg, nedělat z toho zase takovou vědu... |
tempo na mrtvý tah je skutečná chujovina. a "ty kecy o 64% z maxima" je to maximum z dresu, proto to vychází trošku líp... a ten pán co to vymyslel, to vymyslel tak dobře, že to úplně všem funguje jako prakticky nejlepší objemová rutina, a já nevím, jestli má nějakej ***** právo říkat "ty kecy o 64% z maxima" a psát "články". Dal bych přednost dobrému překladu. Když nemáš na to, abys takový trénink vymyslel, potom nejspíš nemáš ani na to, abys ho upravil aby fungoval ještě líp, než originál... _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 17, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | | cha cha napsal: | Pěknej článek.
A ty kecy o 64% maxima ...Prostě nejlepší začít se 70% a postupě přidávát 2,5-5 kg, nedělat z toho zase takovou vědu... |
tempo na mrtvý tah je skutečná chujovina. a "ty kecy o 64% z maxima" je to maximum z dresu, proto to vychází trošku líp... a ten pán co to vymyslel, to vymyslel tak dobře, že to úplně všem funguje jako prakticky nejlepší objemová rutina, a já nevím, jestli má nějakej ***** právo říkat "ty kecy o 64% z maxima" a psát "články". Dal bych přednost dobrému překladu. Když nemáš na to, abys takový trénink vymyslel, potom nejspíš nemáš ani na to, abys ho upravil aby fungoval ještě líp, než originál... |
1. kolik článků si napsal ty?
2. každý článek má svého čtenáře - jaká je cílová skupina mých článků? Že by to byli dorostenci a junioři? Nezlob se, těm nechci motat hlavu s přidáváním 2,5% za týden, to mi pro mladé kulturistické kluky přijde šílené - prostě přidat 2,5-5kg na týden...Já jsem si to vyzkoušel (za Korteho ti xkrát poděkoval a došel nakonec k tomuhle, že mi to tak sedí nejlépe a dá se to zařadit do přípravy...měl jsem to skutečně pojmenovat 5x5 a byl by klid...)
3. ten pán, co to vymyslel, to vymyslel pro kulturisty???
4. ty musíš rýpat do každého hovna, viď? Místo abys byl rád, že propaguju fullbody a přiblížím to lidem, kteří by si to v životěš nezacvičili, mi prostě musíš něco vytknout...
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 17, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
1. mraky.
to je zrovna k tématu. _________________ Jeleň
Naposledy upravil babovka dne po září 17, 2007 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 17, 2007 7:54 pm Předmět: |
|
|
jo a z toho článku je taky patrné, že pojmenovat 5x5 jsi to určitě nemohl, to je program od Billa Starra a do toho má tvůj paskvíl taky daleko. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 17, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | 3010 nebo alespoň 2010 |
To prve cislo je pozitivna faza? v tomto som s rozzurenym davom , mrtvolu by som nejak nespomaloval (ani keby som sa snazil o kulturistiku). V tomto by som sa snazil skor o Colemanove tempo |
začíná se z výchozí fáze, ne? To znamená že začínáš jak na benchi tak i na dřepu tak, že máš činku nahoře a začínáš negativní fází...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 17, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
vyjadrim se jen k tomu tempu...
pokladat mrtvolu tri vteriny je opravdu nicht gut, u drepu uz pomalejsi tempo pochopit lze ale tri vteriny je stalo mooooc pooomalu, pozitivni faze by mela byt rychla, samozrejme pod kontrolou ale dokud to vaha umozni tak dynamicky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 17, 2007 8:00 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | jo a z toho článku je taky patrné, že pojmenovat 5x5 jsi to určitě nemohl, to je program od Billa Starra a do toho má tvůj paskvíl taky daleko. |
kdybych tě neznal, tak bych si myslel, že závidíš, že ti tu někdo bere monopol na fullbody tréninky...
Já tě opravdu nechápu, ten trénink jistě nejednomu mladému klukovi pomůže, pošle principy fullbody dál a rozšíří se to...
Ale ty si prostě musíš rýpnout, aby jsi byl na koni...Raději si znova přečti v článku tuhle důležitou větu : Předem musím upozornit, že jsem si tento trénink malinko poupravil, aby se hodil do kulturistické přípravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 17, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | vyjadrim se jen k tomu tempu...
pokladat mrtvolu tri vteriny je opravdu nicht gut, u drepu uz pomalejsi tempo pochopit lze ale tri vteriny je stalo mooooc pooomalu, pozitivni faze by mela byt rychla, samozrejme pod kontrolou ale dokud to vaha umozni tak dynamicky |
hmm, mě to makalo takhle, je to přece jen jen 5 opakování a udělat to v tempu jako kulturistickou sérii o 12-15opakováních, tak těch 5 tvá 5 vteřin...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|