|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Benzín nebo nafta? |
| nafta |
|
40% |
[ 28 ] |
| benzín |
|
47% |
[ 33 ] |
| wtf? |
|
11% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 69 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: út září 18, 2007 9:31 am Předmět: |
|
|
ja jsem s octavkou 66kw jel a bylo to celkem v pohode az me to prekvapilo zvlast kdyz mela najeto 480 000 pokud se nepletu a vezl sem 4 lidi a jelo to pekne...
Moje corolla 1.4 benzin z 94 ma taky 65kw a jezdi porad krasne akorad by to chtelo trosku protahnout protoze jezdim porad na spotrebu...
Naposledy upravil Bazzy dne út září 18, 2007 9:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út září 18, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
to asi ne stejne tak ze se nebudou prodavat na Ferrari ladeny koncovky na vejfuk
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 18, 2007 9:44 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | měl jsem služební š octavia první generace s 1,8T benzin moteorem a ten byl naprosto dokonalej...asi nejlepší motor co byl donedávna ve vw k vidění...pak ho přestali vyrábět...teď je lehce oživen...vylepšen...problémy bývaly s váhama vzduch a někdy i turbama...ovšem u nafty |
Naopak Petřče,ten 1,8T měl much až moc a proto se několikrát předělával.Většina lidí hodnotí věc zbytečně pozitivně,protože nikdy neměla šanci zkusit nic lepšího.Tím nemyslím teď nikoho konkrétního,ale všeobecně tuto lidskou vlastnost.Půjčím ti na týden moje auto a potom budeš mluvit jinak. Samozřejmě má vše svoje pravidla a všude je něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 18, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
Alfa Romeo už dělá sport model Brera s motorem 2,4 JTD 200 PS
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: út září 18, 2007 9:48 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
Alfa Romeo už dělá sport model Brera s motorem 2,4 JTD 200 PS |
a kdybys ochutnal 535 D s dvěma turbama, asi by ses taky hodně divil... Brera moc hezká, ale nějak těm taliánům nevěřím... _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: út září 18, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
jj je to žrádlo, jel si v tom? Já měl to štestí a jo. Ten krouťáček žeru
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 18, 2007 10:04 am Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Bara napsal: | | Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
a kdybys ochutnal 535 D s dvěma turbama, asi by ses taky hodně divil... Brera moc hezká, ale nějak těm taliánům nevěřím... |
535 d kombi jsem jezdil týden když se mně snažili přesvědčit o jeho koupi.Jede to super,ale nelíbí se mi interiér a jeho uspořádání,má málo místa a je to je zadokolka.Nevím proč,ale v X to nedělají .Kamarád ho koupil a občas si spolu zablbneme někde na volném place.Zatím nikdy nedošlo k situaci kdy by měl na mou Audi.Quatrro a odladění auta dělá svoje.Jedině na dálnici jsme na stejno,ale jemu zasahuje omezovač na 250.Ale k tomu co jsi psal musím říct,že 535d je super motor. (spotřeba skoro o 2 litry nižší než Audi 3,0).Zkusil jsem ho už i v trojce coupé a to je parádní mazec
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 18, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
| kakanek napsal: | | Bara napsal: | | Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
jj je to žrádlo, jel si v tom? Já měl to štestí a jo. Ten krouťáček žeru |
Jen v nový 159,ale jede to fajn.Ovšem jak píšu hned vedle,mně to nijak nepoblázní,protože už jezdím o kus jinde.Ale jinak je Alfa super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út září 18, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
Alfa ale neni auto Samozrejme to ber s nadhledeme, nebudeme tu resit ktery sportak muze a nemuze byt diesel. SAmozrejme ze spousta aut i v dieslu da super pozitek z jizdy. jestli se nepletu tak i na Lemans bylo neco v dieselu. Ale porad ma diesel dost daleko na to, aby se usadil mezi sportovnimi vozy....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út září 18, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Deadlift napsal: | | měl jsem služební š octavia první generace s 1,8T benzin moteorem a ten byl naprosto dokonalej...asi nejlepší motor co byl donedávna ve vw k vidění...pak ho přestali vyrábět...teď je lehce oživen...vylepšen...problémy bývaly s váhama vzduch a někdy i turbama...ovšem u nafty |
Naopak Petřče,ten 1,8T měl much až moc a proto se několikrát předělával.Většina lidí hodnotí věc zbytečně pozitivně,protože nikdy neměla šanci zkusit nic lepšího.Tím nemyslím teď nikoho konkrétního,ale všeobecně tuto lidskou vlastnost.Půjčím ti na týden moje auto a potom budeš mluvit jinak. Samozřejmě má vše svoje pravidla a všude je něco. | ...tak jsem asi měl štěstí na kus...je pravda, že jsem s ním najel tak 100 000 km a byl skoro novej...no...to Tvoje přibližovadlo je řekl bych neporovnatelný se škodovkou:o))...mimochodem - už vím co to máme doma za starou ojetinu...BMW 535 3,5 l 6 válec...ale ten úúúúplně stařičkej...i když je starej...tak věci jako elektrika...kůže...klima...vše tam působí jaksi samozřejmě...u auta z dob favoritů
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 18, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bara napsal: | | Deadlift napsal: | | měl jsem služební š octavia první generace s 1,8T benzin moteorem a ten byl naprosto dokonalej...asi nejlepší motor co byl donedávna ve vw k vidění...pak ho přestali vyrábět...teď je lehce oživen...vylepšen...problémy bývaly s váhama vzduch a někdy i turbama...ovšem u nafty |
Naopak Petřče,ten 1,8T měl much až moc a proto se několikrát předělával.Většina lidí hodnotí věc zbytečně pozitivně,protože nikdy neměla šanci zkusit nic lepšího.Tím nemyslím teď nikoho konkrétního,ale všeobecně tuto lidskou vlastnost.Půjčím ti na týden moje auto a potom budeš mluvit jinak. Samozřejmě má vše svoje pravidla a všude je něco. | ...tak jsem asi měl štěstí na kus...je pravda, že jsem s ním najel tak 100 000 km a byl skoro novej...no...to Tvoje přibližovadlo je řekl bych neporovnatelný se škodovkou:o))...mimochodem - už vím co to máme doma za starou ojetinu...BMW 535 3,5 l 6 válec...ale ten úúúúplně stařičkej...i když je starej...tak věci jako elektrika...kůže...klima...vše tam působí jaksi samozřejmě...u auta z dob favoritů |
to bylo ještě BMW a ne jako dnes.A to nemluvím o Mercedesu.Katastrofa
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 18, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Bara napsal: | | Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
Alfa ale neni auto Samozrejme to ber s nadhledeme, nebudeme tu resit ktery sportak muze a nemuze byt diesel. SAmozrejme ze spousta aut i v dieslu da super pozitek z jizdy. jestli se nepletu tak i na Lemans bylo neco v dieselu. Ale porad ma diesel dost daleko na to, aby se usadil mezi sportovnimi vozy.... |
myslím,že se moc mýlíš mathausi.Přijde doba a brzy kdy bude diesel úplně všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: út září 18, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
minule asi pred pol rokom ukazovali v nejakom športovom programe, že neviem kto /asi bmw/ ma uz vyrobenu dieselovu formulu F1 ak sa nemylim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út září 18, 2007 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mathaus napsal: | | Bara napsal: | | Mathaus napsal: | Vsechno vcetne a pod 1,4 v benzinu (spotreba je stejne nizka, a vetsinou dobre auto na mesto). Vsechno nad a hlavne pres 2l diesel. Pekne, velke, ekonomicke auto na delsi jezdeni (oktavka, passat, benz, audi...). Pokud ale chci jen zabavu, EVO9 a urcite jej nebudou delat v dieselu |
Alfa ale neni auto Samozrejme to ber s nadhledeme, nebudeme tu resit ktery sportak muze a nemuze byt diesel. SAmozrejme ze spousta aut i v dieslu da super pozitek z jizdy. jestli se nepletu tak i na Lemans bylo neco v dieselu. Ale porad ma diesel dost daleko na to, aby se usadil mezi sportovnimi vozy. ... |
myslím,že se moc mýlíš mathausi.Přijde doba a brzy kdy bude diesel úplně všude. |
Tim jsem myslel ze jeste neni vhodny cas na takovou revoluci, aby jsi lil do 911, nebo veyronu diesel. Ale cas asi prijde.... Osobne jsem rekl, vetsi auto, jedine diesel. A sportak porad jeste benzin...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|