konečné řešení aneb totální válka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka  Úvodní stránka -> Trénink -> konečné řešení aneb totální válka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičím aby ze mě byl:
kulturista (závodní úroveň)
14%
 14%  [ 34 ]
silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.)
35%
 35%  [ 86 ]
plážový kulturista (beachboy)
17%
 17%  [ 41 ]
fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy))
13%
 13%  [ 33 ]
zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení)
12%
 12%  [ 30 ]
něco jiného (specifikuj)
6%
 6%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 239

Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ondřej napsal:
Pak to ale najednou jednomu z nich přestane stačit, možná proto, že už mu to nejde tak jako dřív, a začne tvrdit tomu druhému, že jeho trénink stojí za prd a že by měl konvertovat na tu pravou cestu... a bla bla bla... a máme tu "totální válku" a podobná nesmyslná témata, která vznikají jen z neschopnosti přijmout jednoduchou pravdu, že totiž žádná nejlepší cesta neexistuje.

pochopil jsem ze se ti zjevne nelibi konkretne tohle tema takze jako autor se dovolim vyjadrit se :)

ano, je hezke ze si kazdy cvici svoje a bavi ho to... pokud cvicis pro radost tak skutecne muzes cvicit co se ti zachce a nevidim na tom nic spatneho

pokud ovsem cvicis a tvym cilem jsou solidni vysledky tak je potreba se nad tim obcas i trochu zamyslet :) treba kdybych se ted rozhodl ze pujdu na prochazku tak muzu otevrit okno a sesplhat po okapu a jiste to bude dobrodruzne a zabavne ale z hlediska praktickeho bude lepsi kdyz proste vyjdu ven dverma

mimochodem ja jsem ten konkretni kdo by hlasal nejakou absolutni, jedinou a nezpochybnitelnou pravdu takze muzes svuj hon na carodejnice s klidem zastavit Ondreji
...a tohle je taky rozumný....přesně...necítím tam ten fanatismus podobný svědkům Jehovovým, kteří obtěžují se svým vnímáním světa...který je tu občas k vidění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sabonis

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

ano, je hezke ze si kazdy cvici svoje a bavi ho to... pokud cvicis pro radost tak skutecne muzes cvicit co se ti zachce a nevidim na tom nic spatneho

pokud ovsem cvicis a tvym cilem jsou solidni vysledky tak je potreba se nad tim obcas i trochu zamyslet :) treba kdybych se ted rozhodl ze pujdu na prochazku tak muzu otevrit okno a sesplhat po okapu a jiste to bude dobrodruzne a zabavne ale z hlediska praktickeho bude lepsi kdyz proste vyjdu ven dverma

Tohle je myslim si naprosta pravda.
Neni jen jedna spravna cesta, ale zaroven je hodne cest spatnych hlavne co se tyce vysledku.
Treba zmena treninku muze prospet (podle me i prechod z full body do rozumneho splitu), ale ne takova , ze bench dvakrat tydne vymenim za kladky jednou tydne protoze me to zrovna bavi.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:
Hlasím se dobrovolně do tý druhý, když nic tak tam bude aspon sranda
V tý první už totiž nebudou mít co řešit, protože když máš dokonalej rozpis, tak už není co řešit

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondreji, asi te zklamu ale dokonalej rozpis neexistuje... on ti to jeste nikdo nerekl?

Derek Poundstone
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ondreji, asi te zklamu ale dokonalej rozpis neexistuje... on ti to jeste nikdo nerekl?
Zrovna už jsem byl nalomenej, že konvertuju na Lift a ty mi teď řekneš tohle No ale určitě je alespoň každej lifterskej rozpis ve všech směrech lepší než ten kulturistickej

CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Zrovna už jsem byl nalomenej, že konvertuju na Lift a ty mi teď řekneš tohle No ale určitě je alespoň každej lifterskej rozpis ve všech směrech lepší než ten kulturistickej

Ondreji, Ondreji....

podivej pusobis vetsinou tak rozume tak se koukni nahoru, uvidis tam vysledky hlasovani ktere jsem schvalne zalozil abysme se dozvedeli co kdo vlastne chce byt a jake ma cile...

asi si vsimnes ze tech co chteji byt kulturiste (zavodni) tam zase tolik neni... tech co se dostali z faze "jednou chci byt kulturista" do faze "jsem soutezni kulturista" je realne jeste min a tech par si jede svoje, cvici to co jim vyhovuje a jsou spokojeni

pak je tam skupina kluku co chteji na postavu sbalit nejakou tu kost na plazi, tech je tam tako pomerne male mnozstvi

no a pak je dost tech ktere zajima sila, nebo chteji zlepsit vykonnost v jinem sportu ktery delaji a nebo cvici jen tak pro zdravi...

takze co resis Ondreji? kde je ten bubak na ktereho si pripravujes a stavis barikady? :)

Derek Poundstone
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spousta lidí se řídí instinktem a pocity (bohužel je instinkt špatný a nebo to neni instinkt ) a má hovno výsledky po letech. Přitom se svého tréninku nevzdají a stále ho budou cvičit a doufat, že se to najednou zlepší (cvičí tak Pepek Jizva a je obrovskej tak já taky) a že když už rok dřepuje se stovkou, že se to prolomí a bude najednou dřepovat 120. Jenže nebudou. Spoustu tréninků napsali dobří trenéři a každej začátečník si je upravuje a proto mu pak třeba nezašlapou tak, jak by měli. Člověk, co cvičí nějakou dobu a rozumí tomu, si to samozřejmě může lehce upravit, může přidat sérky na biceps, když chce. Proč ne. Fór je v tom, že každej si myslí, že on už je dobrej a může si to upravovat...Každej sme jinej ano. Jenže určitý postupy jsou prostě dobrý a určitý horší. Ve všech sportech jsou tréninky a postupy založený skoro na stejnejch věcech. Jenom v kulturistice si každej cvičí jak chce a hraje na pocity...Tak a teď ani nevim co sem tim chtěl říct. Asi výstřel do prázdna.
jongi

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ondřej napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Ondreji, Ondreji....

podivej pusobis vetsinou tak rozume tak se koukni nahoru, uvidis tam vysledky hlasovani ktere jsem schvalne zalozil abysme se dozvedeli co kdo vlastne chce byt a jake ma cile...

asi si vsimnes ze tech co chteji byt kulturiste (zavodni) tam zase tolik neni... tech co se dostali z faze "jednou chci byt kulturista" do faze "jsem soutezni kulturista" je realne jeste min a tech par si jede svoje, cvici to co jim vyhovuje a jsou spokojeni

pak je tam skupina kluku co chteji na postavu sbalit nejakou tu kost na plazi, tech je tam tako pomerne male mnozstvi

no a pak je dost tech ktere zajima sila, nebo chteji zlepsit vykonnost v jinem sportu ktery delaji a nebo cvici jen tak pro zdravi...

takze co resis Ondreji? kde je ten bubak na ktereho si pripravujes a stavis barikady? :)

On je taky trošku problem rovnoměrného zastoupení skupin z důvodů toho, že dost lidí odsud odešlo znechuceno (jen rejpal jongi je nezmar). Takže statistika sice odpovídá, ale jen současnému stavu v počátcích fora by se hádám lifterři dali spočítat na prstech rukou. A ted jen do mě
Daniel-James

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:
On je taky trošku problem rovnoměrného zastoupení skupin z důvodů toho, že dost lidí odsud odešlo znechuceno (jen rejpal jongi je nezmar). Takže statistika sice odpovídá, ale jen současnému stavu v počátcích fora by se hádám lifterři dali spočítat na prstech rukou. A ted jen do mě

A ty ses co vlastne ted? Byvaly zavodni kulturista, aspirujici na silneho plazoveho kulturistu se zdravymi sklony k fightu?
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:

já si myslim, že lifterů je tu třeba jako kulturistů (myslim ty co chtěj soutěžit nebo soutěžej)...Nicméně si myslim že i dost lidí zajímá síla a chtěj bejt veliký...
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:

to si nemyslim :) kolik tech opravdu dobrych co by o sobe rekli ze jsou kulturiste odeslo? urcite jich par bylo ale zase tolik?

a tech co je zajima hlavne sila odeslo dost, jen co bych si vzpomel za par vterin premysleni tak:

Burn, Jurgen, Jurass, Melounek a Mrmza, DrLift...

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne út září 18, 2007 10:20 am, celkově upraveno 2 krát
Slayter

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zas diskuze pwl vs BB,proc tu zase nepadnou argumenty,ze pred erou AS tj do casnych 50let se kulturiste rekrutovali z pwl a vzpirani a ze jejich treningy mely podobnou kostru a lisily se v detailech?

weiderova skola prisla az potom a nizkofrekvencni treningy prisly az potom

proc asi?

a neni to nahodou jedno?,pokud nekomu funguje na objem klasika-takzvana klasika tak je to fajn ne? do toho tu snad nikdo az na nejaky ***nesil
jediny co se tu schazovalo byl radoby vzdalene pripominajici terning lidi co maj cviceni jako pozu

nema to nic spolecnyho s treningem pro zabavu,s kulturistikou,s powerliftingem,strongmany..je to poza jako je poza kdyz si nekdo hraje na rockera a za pul roku je treba diskar,pac uz ho to nebavilo

treningy NF muzou bejt velice tvrdy a nebo uplne osuleny
treningy celyho tela VF muzou byt taky tvrdy a nebo osuleny, je dost mozny,ze nekdobere treningy Fullbody taky jako pozu

kazdej cvici tak jak mu to zabira,nebo snad nekdo cvici tak nebo ona jen aby netrhal partu? trochu blbost ne?
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ondreji, Ondreji....

Já to vidím trochu jinak. Nějaké ty vaše silové rutiny jsou určené pro zvýšení síly, a to ještě jen u dřepu benče a mrtvoly. A to zajímá z té tvé statistiky pouze třetinu lidí. Nebo myslíš, že lidi, co cvičej pro zdraví, si budou ničit kolena 200kg dřepem nebo plotýnky mrtvolou. Snaha co nejrychleji zvedat co největší váhy je uplný opak cvičení pro zdraví. Stejně tak ten, kdo chce jen dobře vypadat se může na nějaké maximálky taky vyprdnout, naopak je lepší zvyšovat hmotnost činky až tehdy, kdy už jiné způsoby zvýšení zátěže na sval byly vyčerpány.

matejkorvin

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Ondreji, Ondreji....

Já to vidím trochu jinak. Nějaké ty vaše silové rutiny jsou určené pro zvýšení síly, a to ještě jen u dřepu benče a mrtvoly. A to zajímá z té tvé statistiky pouze třetinu lidí. Nebo myslíš, že lidi, co cvičej pro zdraví, si budou ničit kolena 200kg dřepem nebo plotýnky mrtvolou. Snaha co nejrychleji zvedat co největší váhy je uplný opak cvičení pro zdraví. Stejně tak ten, kdo chce jen dobře vypadat se může na nějaké maximálky taky vyprdnout, naopak je lepší zvyšovat hmotnost činky až tehdy, kdy už jiné způsoby zvýšení zátěže na sval byly vyčerpány.

a co je to to "cvicenie pre zdravie"? Nic ine ako zlepsenie drzania tela ma nenapada - a na to ani cinky nepotrebujes
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:

budes se muset vic snazit, tohle se mi zda slabe...

nektere silove rutiny jsou jen na tri cviky ovsem cviku co zvysuji silu je asi tak 100x tolik a myslim ze nikdo tu nikomu necpe trenink kde se strida 3x tydne jen drep, benc a mrtvola (pokud dotycny vyslovene nerekne ze se v tech trech chce zlepsit)... navic tretina lidi neni zrovna male cislo mam pocit :)

myslim ze tech co budou drepovat 200 zas tolik nebude a nikdo nerekl ze nekdo kdo cvici pro zdravi musi drepovat nejaky sileny kila, to rikas ty... mrtvola plotynky nenici, plotynky nici velka vaha v kombinaci se spatnou technikou a pokud jde o me tak u vsech lidi ktery jsem mrtvolu ucil jsem dohlidnul na to aby to delali spravne, drep to same

dal, opet nikdo netvrdil ze snaha zvedat co nejrychleji co nejvetsi vahy je zdravi prospesna, to jsi zase napsal ty... trenuju holku co chce dobre vypadat, umi celni drepy, zacala s nasadou od smetaku, ted pomalu zvlada kratkou osu a pomalu brzy zvladne normalni 20kg osu... a hadej co? nic ji neboli a ma pevnejsi nohy a zadek coz by na kundostrojich, predkopech a zakopech asi tezko docilila

... nema cenu se s tebou hadat, myslim ze se snazis najit problem tam kde neni

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: