konečné řešení aneb totální válka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka  Úvodní stránka -> Trénink -> konečné řešení aneb totální válka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičím aby ze mě byl:
kulturista (závodní úroveň)
14%
 14%  [ 34 ]
silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.)
35%
 35%  [ 86 ]
plážový kulturista (beachboy)
17%
 17%  [ 41 ]
fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy))
13%
 13%  [ 33 ]
zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení)
12%
 12%  [ 30 ]
něco jiného (specifikuj)
6%
 6%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 239

Autor Zpráva
übersh1t

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua Freimene, ty ted' do něj jedeš :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsem vam dam ban! a sobe taky!

Derek Poundstone
babovka

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:
babovka napsal:
Ondřej napsal:
babovka napsal:
ale Ondřeji to je jenom tím, že tvůj rozhled je velice omezený.... na t-nation jsou tréninky od Waterburyho, Charlese Thibaudau (určitě napsáno špatně ale nevadí), které jsou určený kulturistům, nebo komukoliv koho zajímají svaly a síla... ty si pochvaluješ GVT a přitom je to postavené na stejném principu jako ty naše silovky...
nevím kdo a kde a kdy přišel na "lifterské tréninky" v podstatě jakýkoliv posilovací trénink musí mít hlavu a patu, začíná se níž, aby se mohlo přidávat a dostat se dál, je totiž nesmysl okamžitě začít na maximálních výkonech, tak se nikam nedostaneš, určitě by tě nenapadlo cvičit GVT tak, abys hned v prvním tréninku skončil na benchi při šesté sérii, že ne? a tohle je přesně to jediné, o co jde, nemůžeš prostě cvičit každý trénink nadoraz a čekat, že se zlepšíš... ať už jde o dřepy nebo o bench...
Ale já s tímto vším souhlasím, dokonce i s tím, že mám omezenej rozhled. Mně jen mrzí neustálá snaha rozeštvávat lidi tím, že tu začnu dělit lidi na nějaké kulturisty a liftery, na ty co cvičí špatně a dobře, a to bez toho, abych věděl jak ten dotyčný doopravdy cvičí. Někdo si dá do tréninku biceps a už je nepřítel č.1 a od té chvíle je to zlý kulturista, co ničemu nerozumí, kde to pak jsme. Mně vadí jenom tohle - netolerance, snahy tvrdit "já cvičím nejlíp" a podobně.

Velice jednoduše, člověk, který odcvičíš na tréninku většinu sérií do selhání prostě cvičí špatně a nebude mít výsledky. V každé posilovně je takových borců milión a někteří z nich začnou ze zoufalství sypat. Naproti tomu jsou tady lidi co si odjedou Ivanova a přiberou 50 kg v trojboji a 3 kila na váze. Dají si Korteho a přiberou 5 kg za měsíc. Vyzkouší HST a udělají pět opakování s váhou, která byla na začátku jejich maximálkou (to jsem ocitoval z PM od Jongiho, kterou jsem dostal kdysi dávno, když jsem mu HST doporučil a jemu se líbilo, i jeho sparringovi, ale už je to moc dávno a zapoměl na to:-)
Je to náhoda, nebo dokonce spiknutí? Anebo to prostě a jednoduše funguje?

Jongi nezapoměl, Jongi dokonce cvičí zakladní cviky a nepoužívá u toho rukavice možná by tedy i mohl stát na druhý straně barikády. Jongimu se jen nelíbí forma jakou je to zde i jinde prezentováno-nechce použít slovo předhazováno.

jednou jsem se bavil s jedním dědečkem od jedné mojí ex-přítelkyně. Byla z věřící rodiny. Nějak jsme polemizovali o víře a já mu předhazoval, že se kněží často chovají velice rozporuplně a odlišně, od toho co kážou. A on mi na to říká - sloupy můžou být shnilé, ale i tak dokážou vést elektřinu. Tohle bude podobné. Možná se to prezentuje divně - ale pravda to je:-)
jongi

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
jongi napsal:
babovka napsal:
Ondřej napsal:
babovka napsal:
ale Ondřeji to je jenom tím, že tvůj rozhled je velice omezený.... na t-nation jsou tréninky od Waterburyho, Charlese Thibaudau (určitě napsáno špatně ale nevadí), které jsou určený kulturistům, nebo komukoliv koho zajímají svaly a síla... ty si pochvaluješ GVT a přitom je to postavené na stejném principu jako ty naše silovky...
nevím kdo a kde a kdy přišel na "lifterské tréninky" v podstatě jakýkoliv posilovací trénink musí mít hlavu a patu, začíná se níž, aby se mohlo přidávat a dostat se dál, je totiž nesmysl okamžitě začít na maximálních výkonech, tak se nikam nedostaneš, určitě by tě nenapadlo cvičit GVT tak, abys hned v prvním tréninku skončil na benchi při šesté sérii, že ne? a tohle je přesně to jediné, o co jde, nemůžeš prostě cvičit každý trénink nadoraz a čekat, že se zlepšíš... ať už jde o dřepy nebo o bench...
Ale já s tímto vším souhlasím, dokonce i s tím, že mám omezenej rozhled. Mně jen mrzí neustálá snaha rozeštvávat lidi tím, že tu začnu dělit lidi na nějaké kulturisty a liftery, na ty co cvičí špatně a dobře, a to bez toho, abych věděl jak ten dotyčný doopravdy cvičí. Někdo si dá do tréninku biceps a už je nepřítel č.1 a od té chvíle je to zlý kulturista, co ničemu nerozumí, kde to pak jsme. Mně vadí jenom tohle - netolerance, snahy tvrdit "já cvičím nejlíp" a podobně.

Velice jednoduše, člověk, který odcvičíš na tréninku většinu sérií do selhání prostě cvičí špatně a nebude mít výsledky. V každé posilovně je takových borců milión a někteří z nich začnou ze zoufalství sypat. Naproti tomu jsou tady lidi co si odjedou Ivanova a přiberou 50 kg v trojboji a 3 kila na váze. Dají si Korteho a přiberou 5 kg za měsíc. Vyzkouší HST a udělají pět opakování s váhou, která byla na začátku jejich maximálkou (to jsem ocitoval z PM od Jongiho, kterou jsem dostal kdysi dávno, když jsem mu HST doporučil a jemu se líbilo, i jeho sparringovi, ale už je to moc dávno a zapoměl na to:-)
Je to náhoda, nebo dokonce spiknutí? Anebo to prostě a jednoduše funguje?

Jongi nezapoměl, Jongi dokonce cvičí zakladní cviky a nepoužívá u toho rukavice možná by tedy i mohl stát na druhý straně barikády. Jongimu se jen nelíbí forma jakou je to zde i jinde prezentováno-nechce použít slovo předhazováno.

jednou jsem se bavil s jedním dědečkem od jedné mojí ex-přítelkyně. Byla z věřící rodiny. Nějak jsme polemizovali o víře a já mu předhazoval, že se kněží často chovají velice rozporuplně a odlišně, od toho co kážou. A on mi na to říká - sloupy můžou být shnilé, ale i tak dokážou vést elektřinu. Tohle bude podobné. Možná se to prezentuje divně - ale pravda to je:-)

Bože to je tak chytrý, že už na to nestačim, du Ti volat
babovka

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudu to quotovat Freimene. Zažil jsem zázrak zvaný Korte na vlastní kůži, takže vím, že když přibereš 3 cm přes stehno za měsíc, není 4-5 kg svalů nic nemožného. Zatěžuješ největší svalové skupiny, to je něco jiného než když přibereš centimetr přes biceps.
A ještě něco: když přibíráš svaly, tak přibíráš i vodu, vzhledem k tomu, že tvoří 70% svalu
Freimen

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Nebudu to quotovat Freimene. Zažil jsem zázrak zvaný Korte na vlastní kůži, takže vím, že když přibereš 3 cm přes stehno za měsíc, není 4-5 kg svalů nic nemožného. Zatěžuješ největší svalové skupiny, to je něco jiného než když přibereš centimetr přes biceps.
A ještě něco: když přibíráš svaly, tak přibíráš i vodu, vzhledem k tomu, že tvoří 70% svalu

1. já ho zažil také - jen říkám, že kdyby tohle tvrdil někdo jiný, tak by jsi ty byl první, kdo by ho setřel tím, že tělo nedokáže čistě syntetizovat za měsíc 4kg svalů...
2. pokud někdo napíše "rosol a vodu" nebo bys to napsal ty, 100% lidí by to pochopilo jak podkožní tuk a vodu v podkoží
babovka

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
babovka napsal:

1. já ho zažil také - jen říkám, že kdyby tohle tvrdil někdo jiný, tak by jsi ty byl první, kdo by ho setřel tím, že tělo nedokáže čistě syntetizovat za měsíc 4kg svalů...
2. pokud někdo napíše "rosol a vodu" nebo bys to napsal ty, 100% lidí by to pochopilo jak podkožní tuk a vodu v podkoží

ne, já myslím, že jsem nic takovouhle formulaci nikdy nepoužil...
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freimen and kouba:

bezte spolu na veceri, nebo do kina, nebo treba do divadla a pekne si popovidejte.... ale ne tady

Derek Poundstone
erhy

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to snad ani nemá cenu komentovat, ať si každej cvičí co chce, máme demokracii a vůbec jdu se najíst..........
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Freimen napsal:
babovka napsal:

No já bych řekl, žes to byl zrovny ty, kdo tu kdysi dlouhosáhle diskutoval o tom, že naturální maximum je přibrat tak 4-5kg svalové hmoty za ROK. To také někdo tvrdil, že přibral třeba 15kg na váze za rok a tys ho setřel tím, že svalů je z toho minimum. Ale nebudeme raději vytahovat staré věci, všichni jsme tu toho nakecali spoustu.

Jo a mimochodem, teď jsem přibral za 3 týdny přes stehno v GVT už 4cm a v pase mám stále stejně, takže myslíš, že jsem přibral třeba 6kg svalové hmoty?

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
babovka

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
babovka napsal:
Freimen napsal:
babovka napsal:

No já bych řekl, žes to byl zrovny ty, kdo tu kdysi dlouhosáhle diskutoval o tom, že naturální maximum je přibrat tak 4-5kg svalové hmoty za ROK. To také někdo tvrdil, že přibral třeba 15kg na váze za rok a tys ho setřel tím, že svalů je z toho minimum. Ale nebudeme raději vytahovat staré věci, všichni jsme tu toho nakecali spoustu.

Jo a mimochodem, teď jsem přibral za 3 týdny přes stehno v GVT už 4cm a v pase mám stále stejně, takže myslíš, že jsem přibral třeba 6kg svalové hmoty?

Ondřeji já bych řekl, že jsi to byl zrovna ty, kdo tři dny zpátky souložil s ovcí, ale nebudeme vytahovat staré věci.
Ondro, a proč cvičíš GVT když je to trénink podle rozpisu? není to proti tvému přesvědčení? A máš k tomu rukavice? Jsem teď trochu zmatený, nevím do které skupiny tě mám zařadit.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Ondřeji já bych řekl, že jsi to byl zrovna ty, kdo tři dny zpátky souložil s ovcí, ale nebudeme vytahovat staré věci.
Ondro, a proč cvičíš GVT když je to trénink podle rozpisu? není to proti tvému přesvědčení? A máš k tomu rukavice? Jsem teď trochu zmatený, nevím do které skupiny tě mám zařadit.
No tak se nerozčiluj, třeba jsi to nebyl ty, ale Juras, i když mám stejně pocit, že si to byl ty. Člověk ale může změnit názor, na tom není nic špatného, to je přirozené, tak se za to nestyď.

Zařaď mě do skupiny placených provokatérů, jsem placený za rozdmýchávání hádek, aby se na fóru něco dělo.

Já ale s těma rozpisama souhlasím, opravdu to funguje a každému doporučuju, ať si to vyzkouší. A dokonce jste mě přesvědčili, že si vyzkouším i něco jiného než jenom GVT.

To s čím nesouhlasím je ale prosazovat to způsobem: "Tenhle trénink je uplně na hovno, to si opsal M&F? Dej si radši Korteho. Nebuď přihřátej kulturista." Myslím, že kdyby tu někdo raději napsal místo hádek kvalitní článek, kterej bude opravdu srozumitelnej všem, bylo by to lepší.

Ondřej1

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A taky mi vadí, že je tu vůbec snaha řadit lidi do nějakých skupin. Myslím, že jsme na jedné lodi, prostě nás bavěj činky, tak proč se nějak dělit a ještě se snažit vytvořit dojem, že ty skupiny nemají nic společného a proto že spolu musí nějak bojovat. Nemělo by tu bejt náhodou místo pro všechny názory?

ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem v tomhle new bie ale taky pridam svuj nazor kdyz uz sme u toho Korteho tak ho momentalne jedu a je tam par veci ktery mi pridou tezce nelogicky!

1) I faze konci tak ze jedes 64 % na jakykoliv cvik s 5-8x5
a ve druhe davas s tou samou vahou jen 3x3 na DL treba a o neco vic na ten druhej cvik?Wtf,mozna tam je nejaka periodizace ale ja vidim jasnou lineani rovnici zmensit pocet opakovani a pocet serii,zvetsi vahu ?!Nevim no ...

2)Pak taky objem na Korte 3x3 ve druhe fazi?Wtf ,aji s briceh sem to mel odcviceny za 30 min!Co to je jet v jednom trenininku jeden drep 1-2x1 s 80%WTF?Vic me ty nohy boli pri rozehrivani !

Proste tohle se mi nelibi,kdyz neco delam tak to delam poradne!Ók tak rekneme fajn silove jeden cvik 1-2x1 s 80 procentama !Tj oka ale ty ostatni ,zachovavaji po cely 4 tydny 60-64 procent pri zmensenym poctu serii proc?Ja osobne sem vahu na tech ostatnich cvikach pridal!Nevidim duvod proc ne!Koneckoncu 3x3 je silova zalezitost tak proc tam cpat malou vahu ?Stejne tak u toho druhyho cviku!
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha

je jedno jak ti to pripada... ta druha faze je ladeni sily na zavody a funguje presne tak jak ma

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - konečné řešení aneb totální válka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: