Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borci vždycky cvičim sam tak si nemužu troufnout naložit maximum a kdesi bylo že se to da vypočitat počtem opakovani klasicke zatěže pro cvičeni,nevim jestli to chapete ale ja dam 8x80 tak nevim kolik bych vytlačil max. v benči.
vird

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja pouzivam na vypocet maxka tento vzorec

kód:
[(pocetOpakovani/30)+1]*vaha

cize ked das 8*80 tak je to
( (8/30)+1)*80 co je niekde okolo 100

vzorec najlepsie funguje pri pocte opakovani od 2-5 ale ako sa tu mozes docitat MATIKA DO POSILKY NEPATRI
ale ako priblizna informacia sluzi dobre
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brut

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žufan napsal:
Borci vždycky cvičim sam tak si nemužu troufnout naložit maximum a kdesi bylo že se to da vypočitat počtem opakovani klasicke zatěže pro cvičeni,nevim jestli to chapete ale ja dam 8x80 tak nevim kolik bych vytlačil max. v benči.

Když máš zkušenosti,tak se dá naložit-vyzkoušet max i bez sparinga.To ti nikdo neřekne jaké máš max. pro 1op,když máš vyzkoušených jenom 8op.Každý to má jiný.Může ti to dát jenom 10kg a taky 30!
vird

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a este k tomu na bench ak netlacis moc velke vahy neboj sa ze to nevytlacis. ved to sklznes dole po bruchu a je to. ja som takto klkzal uz moc krat ale pozor trochu to boli a brucho musis mat poriadne napnute.
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když ja mam vole strach že mě spadne osa z kotoučema na bednu,jednou sem odjel komplet hrudnik,končil sem střihama a z prdele sem se vratil na benč,po 5 opak. s 60kily mi ruce přestaly absolutně pracovat a ja měl činku na hrudniku,citil sem se dost trapně před lidma ve fitku
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:
no a este k tomu na bench ak netlacis moc velke vahy neboj sa ze to nevytlacis. ved to sklznes dole po bruchu a je to. ja som takto klkzal uz moc krat ale pozor trochu to boli a brucho musis mat poriadne napnute.

ja tez a dokonce jsem koukal, jak lehce to jde a ani to neboli....to sem tam mel myslim 105 nebo 110kg.
Dan0

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maxima z pred par tyzdnou.Vyska 172 cm, vaha 71 kg, vek 17,
benc: 95 kg nechce mi to nejako ist
drep: 135 kg
Mt: 150 kg ale tie cvicim asi iba zo 2 mesiace, pred tym to bolo take ze raz za cas
jobekr

PříspěvekZaslal: so září 22, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poslední době jsem se docela zlepšil (ale slabej jsem furt ), ale stejně se pochlubim :-)
BW - 81

BP - 105
Tlaky na šikmý s jednoručkama - 6x5 se 40kg
DL - 150
VelkyBratr

PříspěvekZaslal: so září 22, 2007 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja se taky pochlubim :)
benc - osobak 140
drep - mam spatny kolena,takze taky jen 170 :)
mt - nevim :)

vazim 1O7 kg....
VelkyBratr

PříspěvekZaslal: so září 22, 2007 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
vird napsal:

ja tez a dokonce jsem koukal, jak lehce to jde a ani to neboli....to sem tam mel myslim 105 nebo 110kg.

Tak tohle jsem jednou delal v zaverecnych seriich se 100 a jaxem to roloval,taxem myslel,ze mi to udela z genitalii fasirku :) Nevim jak ty,ale ja to vetsinou v nouzi resim tak,ze to naklopim na jednu stranu a paxe pod tim podsmeknu na opacnou stranu,takze to je oprene o zem a o lavicku a ja se zpod toho vysoukam...nastesti jsem tohle musel resit jen jednou a nikomu to teda nepreju.Dycky dopomoc,jakoukoli :) I tehc blbych 20kg,co unese kazdy je straslive moc,co rozhodne o tom,jestli vam cinka zustane na hrudniku,nebo ji date do stojanu :)
brut

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu "selhání" u bp.Váhy do cca 120-125kg si bez problémů dám na břicho a následně se i s činkou postavím a v klidu jí pokládám na zem,někdy (když nejsem moc unavenej) rovnou do stojanů.Váhy pod 100kg vůbec neřešim.A pro mě težší váhy od těch 125,taky naklonim na jednu stranu (ale vždycky mám matice na čince,nikdy neshazuju kotouče),druhou v pohodě nadzvednu a je to.Takhle jsem se loni bez problému dostal i ze 164kg.
Chce to cvik,pak to vůbec nic neni,taky si pamatuju,když jsem začínal a poprvé mě "přimáčkla" doma činka cca 70-75kg myslel jsem,že je po mě!
Nechci mít nikoho na svědomí,takže "normální" smrtelníci cvičte se sparingem
keba

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jobekr napsal:
V poslední době jsem se docela zlepšil (ale slabej jsem furt ), ale stejně se pochlubim :-)
BW - 81

BP - 105
Tlaky na šikmý s jednoručkama - 6x5 se 40kg
DL - 150

Super zlepšení.Co dřep?Podle těch jednoruček bych řek bench 120 (vim je to individuální).Tak makej a pak na soutěž
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press 3x3 100Kg Lehoucky!
Dl 3x3 115 Kg lehoucky
Drep 130Kg 1x Lehky

Uz se tesim az skoncim Korteho a zkusim realny Maxilmalky
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
JPS

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:
Bench press 3x3 100Kg Lehoucky!
Dl 3x3 115 Kg lehoucky
Drep 130Kg 1x Lehky

Uz se tesim az skoncim Korteho a zkusim realny Maxilmalky

BW? je videt ze makas!

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Roumec

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukam ze sem uboha spekata troska

BW: 90Kg

BP:3x80
DL:3x110
SQ:3x110
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: