| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Před tréninkem: |
| Strečink pomaly |
|
12% |
[ 10 ] |
| Strečink dynamicky |
|
16% |
[ 13 ] |
| Jízda na rotopedu nebo beh |
|
16% |
[ 13 ] |
| Par zhybu, lehkych cviku s cinkama |
|
20% |
[ 16 ] |
| Jizda na rotopedu+strecink |
|
25% |
[ 20 ] |
| Rozcvicka je naprd |
|
8% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 79 |
|
| Autor |
Zpráva |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:19 pm Předmět: |
|
|
| EXE napsal: | | Žufan napsal: | Ne valim klasiku,jednu,dvě serie s lehkou vahou a potom na ostro.Sem vcelku ocas že ji ojebavam ale když mě to tak nebavy |
A tu domácí předrozcvičku teda praktikuješ? |
Jak kdy,hold někdy testak děla divy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Blackmoon

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
Jsem v poslední době četl pár článků o tomto tématu a lepší než strečink statický je prý strečink dynamický. Stáhl jsem si i dvd Magnificient Mobility, kde jsou názorně předvedeny různé cviky apod., ale ještě se mi nepodařilo převést teorii do praxe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
aerobka-ne.
strečing-ne.
Na procvičovanou partii dám zhruba 4 serie abych ji připravil na zatěž jinak na vše ostatní s...u. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | Jsem v poslední době četl pár článků o tomto tématu a lepší než strečink statický je prý strečink dynamický. Stáhl jsem si i dvd Magnificient Mobility, kde jsou názorně předvedeny různé cviky apod., ale ještě se mi nepodařilo převést teorii do praxe. |
Definuj staticky,a dynamicky prosim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Stone
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jsem v poslední době četl pár článků o tomto tématu a lepší než strečink statický je prý strečink dynamický. |
Presne tohle jsem psal na zacatku topicu jestli jste necetli, a souhlasim s tim.
Strecink staticky: naprd dat ruku za hlavu a drzet ji ve staticky poloze 10 vterin.
Strecink dynamicky: Hmity, svihy atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Big Stone napsal: | | citace: | | Jsem v poslední době četl pár článků o tomto tématu a lepší než strečink statický je prý strečink dynamický. |
Presne tohle jsem psal na zacatku topicu jestli jste necetli, a souhlasim s tim.
Strecink staticky: naprd dat ruku za hlavu a drzet ji ve staticky poloze 10 vterin.
Strecink dynamicky: Hmity, svihy atd. |
Tak pak samozrejme staticky!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
strecing staticky pred silovym treninkem v zadnym pripade
strecing dynamicky podle potreby
zajimavy postrehy o strecingu ma Tsatsouline, precetl jsem si jeho knizku a i kdyz je v mnohem dost ortodoxni tak musim rict ze to co rika ma rozhodne hlavu a patu a urcite to bude dobre fungovat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | strecing staticky pred silovym treninkem v zadnym pripade
strecing dynamicky podle potreby
zajimavy postrehy o strecingu ma Tsatsouline, precetl jsem si jeho knizku a i kdyz je v mnohem dost ortodoxni tak musim rict ze to co rika ma rozhodne hlavu a patu a urcite to bude dobre fungovat |
Proc ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
zagoogli "tsatsouline stretching" ... nasel jsem to na jednom CZ foru ke stazeni v pdf formatu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
zagoogli "tsatsouline stretching" ... nasel jsem to na jednom CZ foru ke stazeni v pdf formatu |
A je to cesky? Asi ne ze: (
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
pred treninkem nepotrebujes zvysovat absolutni delku svalu statickym strecingem, to je nesmysl, navic (podle Tsatsoulina navic hrozi riziko poskozeni ligament ktery rozhodne strecovat nechces)
naproti tomu dynamickej strecink zahreje svaly v rozsahu pohybu ktery budes vykonavat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | A je to cesky? Asi ne ze: ( |
jo bez anglictiny to dnes nejde :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 23, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | JPS napsal: | | A je to cesky? Asi ne ze: ( |
jo bez anglictiny to dnes nejde :) |
Ja to nak prelouskam , a kdyz mi neco nebude jasny tak bych sel ozval?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne září 23, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
Zahřátí na běžicím pásu (popř. rotopedu, když není), několik rozcvičovacích sérií s postupně navyšovanou váhou a lehký strečink. Po tréninku pořádnej a důkladnej strečink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |