|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| cvičím aby ze mě byl: |
| kulturista (závodní úroveň) |
|
14% |
[ 34 ] |
| silný chlap/žena :) (powerlifter/strongman atd.) |
|
35% |
[ 86 ] |
| plážový kulturista (beachboy) |
|
17% |
[ 41 ] |
| fighter/atlet/cokoliv dalšího (fitko jako součást přípravy)) |
|
13% |
[ 33 ] |
| zdravý člověk (kondiční a zdravotní cvičení) |
|
12% |
[ 30 ] |
| něco jiného (specifikuj) |
|
6% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 239 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
Já jsem po kortem přibral stejně a ačkoliv jsem asi 10x kvalitnější než Rühl, přesto bych se nikdy neodvážil tvrdit, že to byla čistá svalová hmota - nemluvě o tom, že bral poprvé krealkalyn - po kreatinu poprvé jsem přibral 8kg za 4 týdny v 15ti letech...Jak si sám dobře na podiu zjistil  , nejde o to, kolik přibereš, ale s jakou se prezentuješ formou...
Michale, ty jsi se už dočista zbláznil???
Udělej pro mě jednu věc - sedni do auta, zajeď do Intersparu a nakup krájené hovězí steaky 3 balení po 1kg (4ks 250g steaků/balení), zaplať, sedni zase do auta, dojeď domů a teď vyskládej před sebe na stůl těchto DVANÁCT 250g hovězích steaků a pak sedni ke klávesnici a znovu nám napiš, že tohle přibral Rühl za 3 týdny...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: po září 24, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | Já jsem po kortem přibral stejně a ačkoliv jsem asi 10x kvalitnější než Rühl, přesto bych se nikdy neodvážil tvrdit, že to byla čistá svalová hmota - nemluvě o tom, že bral poprvé krealkalyn - po kreatinu poprvé jsem přibral 8kg za 4 týdny v 15ti letech...Jak si sám dobře na podiu zjistil , nejde o to, kolik přibereš, ale s jakou se prezentuješ formou...
Udělej pro mě jednu věc - sedni do auta, zajeď do Intersparu a nakup krájené hovězí steaky 3 balení po 1kg (4ks 250g steaků/balení), zaplať, sedni zase do auta, dojeď domů a teď vyskládej před sebe na stůl těchto DVANÁCT 250g hovězích steaků a pak sedni ke klávesnici a znovu nám napiš, že tohle přibral Rühl za 3 týdny... |
Tak to je moc i na me ... Freimene,zvedl jsi se u me o tri pricky Jen tak dal,libi se mi ze uz tolik nenadavas sproste... a ta konecna cast zpravy,sem myslel ze spadnu ze zidle jen tak dal... _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 24, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Ruhle, přibral jsi 4 kila vody. Od teďka bejt tebou bych značně omezil močení, pokud možno úplně. Ty 3 cm přes stehna co ti přibyly jsou totiž voda a těch 5 cm přes hrudník taky. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po září 24, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
tie steaky na obrazku nie su ciste maso _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 24, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | Já jsem po kortem přibral stejně a ačkoliv jsem asi 10x kvalitnější než Rühl, přesto bych se nikdy neodvážil tvrdit, že to byla čistá svalová hmota - nemluvě o tom, že bral poprvé krealkalyn - po kreatinu poprvé jsem přibral 8kg za 4 týdny v 15ti letech...Jak si sám dobře na podiu zjistil , nejde o to, kolik přibereš, ale s jakou se prezentuješ formou...
Udělej pro mě jednu věc - sedni do auta, zajeď do Intersparu a nakup krájené hovězí steaky 3 balení po 1kg (4ks 250g steaků/balení), zaplať, sedni zase do auta, dojeď domů a teď vyskládej před sebe na stůl těchto DVANÁCT 250g hovězích steaků a pak sedni ke klávesnici a znovu nám napiš, že tohle přibral Rühl za 3 týdny... |
a ještě jedna věc.
3 tréninky týdně
12 tréninků dohromady
12/3 rovná se
4 týdny!!! to jste určitě brali už i na té vaší výběrové škole
a 4 týdny jsou 28 dnů!!! _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
ty jsi nikdy nebyl 15ti letý začátečník?
Každý z nás na začátku přibral tolik hmoty za měsíc, že dnes to neuděláme ani za rok (načisto) - ale sám moc dobře víš, že 3 cm přes stehno v žádnéím případě neznamená 3 kg čisté svalové hmoty a velice dobře si to uvědomuješ...
Mě přijde legrační, jak se Rühla fanaticky zastáváš, protože ho trénuješ, jenže tohle mazání medu kolem pusy se mu vymstí, až najednou v dietě zjistí, že z těch 15kg za rok, co díky tobě tímhle stylem přibral, jsou 3 kg čisté svalové odvodněné hmoty v soutěžní formě...
Kdyby mi na tobě záleželo, tak bych pohledal někde v hloubi internetových zdrojů pubmed či proquest x studií o tom, že lidské tělo není schopné syntetizovat 4kg svalů za 3 týdny, prostě to načisto nejde. Jenže stejně to nemá smysl dělat, protože oba dobře víme, že nemáš pravdu a jen se zastáváš svého svěřence...Navíc Deadlift, který v oboru pracuje (kromě toho, že je taktéž diplomovaný odborník jako tvůj kamarád, avšak skutečně diplomovaný) řekl jasně jak to je. Nevím, co zde chceš řešit.
Nikdo neříká, že Rühlovi pokrok nepřeje, nebo že je špatně, že cvičí 4 týdny to, co cvičí. Ale je lež říct, že přibral 4 kg čisté svalové hmoty a sám to dobře víš...
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: po září 24, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
Otázka asi ani tak nebude, o kolik cm/kg se Ruhl zvětšil, ale jestli mohl přibrat víc, kdyby cvičil jinak, ne? To tady stejně nevyřešíme, protože zrovna jeho příklad je docela nestandardní - kreatin, věk, pokročilost ... Jinak kolik zhruba Ruhl přibíral měsíčně při jiných tréninkových plánech (a bez kreatinu), počítám že stravu měl zhruba stejnou?
A to že po dietě má někdo jenom o X kg více než před rokem snad nemusí nutně znamenat že přibral jenom X kg svalů? V dietě se přece dá dost svalů spálit a i zkušenějším závodníkům (pokud teda "zkušenej" závodník vůbec dietuje naturálně) se stane že to přepálí, nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | Otázka asi ani tak nebude, o kolik cm/kg se Ruhl zvětšil, ale jestli mohl přibrat víc, kdyby cvičil jinak, ne? To tady stejně nevyřešíme, protože zrovna jeho příklad je docela nestandardní - kreatin, věk, pokročilost ... Jinak kolik zhruba Ruhl přibíral měsíčně při jiných tréninkových plánech (a bez kreatinu), počítám že stravu měl zhruba stejnou?
A to že po dietě má někdo jenom o X kg více než před rokem snad nemusí nutně znamenat že přibral jenom X kg svalů? V dietě se přece dá dost svalů spálit a i zkušenějším závodníkům (pokud teda "zkušenej" závodník vůbec dietuje naturálně) se stane že to přepálí, nebo ne? |
1. souhlasím s Kortem, je to nejlepší objemový trénink, který jsem kdy cvičil a je správné, že to Rühl cvičil
2. nesouhlasím, že Rühl přibral za 3 týdny 4kg čisté svalové hmoty, jak chce tvrdit Michal
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 24, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
zdovolením se taky vyjmečně zapojim...,
reno máš dost nacvičeno a i něco odsoutěženo, tréninku fakt rozumíš to je bezdebat, ale - sice nemám Hafíka rád, ale tady má pravdu.
Co jsem se s Ruhlem bavil, tak nabral 4,5 kg (schválně říkám hmoty, né svalů), druhej den po kortem mu váha vyskočila o 0,5 kg navíc... a oba víme, že takhle rychle to nebudou svaly.
Jako po 5 kg hmoty na celym těle, fakt neudělá + 3 cm na stehnech..., vem si co to je za kus masa..., toto je jenom důkaz na zamyšlení.
a ted se koukni na ty míry...,
noha:60cm (+3.5cm)
prsa:105cm (+4cm)
ramena:117cm (+2cm)
lýtko:40cm (+1cm)
pas:83.5cm (+1.5cm)
(vedlejší-ruka:39.5 (+0.5cm)
v celkovym progressu 4,5 kg, dejme tomu, že 5 kg..., trochu mazec ne? Ta váha těm mírám vůbec neodpovídá..., ty míry bych bral s rezervou.
Jinak Kuba se na těch fotkách opravdu zlepšil a jsem si 100% jistej, že na dorost má, ale potřeboval by přeměřit.
Hafík má pravdu, nabrat čistých 4 kg svaloviny za 4 týdny je fakt utopie, naturál tak za rok a to hodně dobrej naturál.
Reno, neber to jako atack na tebe, ber to jen jako můj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
jestli se tu Herzo chce slušně bavit a jde ti o nějakou diskusi s argumentací, tak si toho hafíka srtč víš kam, ano?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 24, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jestli se tu Herzo chce slušně bavit a jde ti o nějakou diskusi s argumentací, tak si toho hafíka srtč víš kam, ano? |
promin hafinko..., mi to ujelo
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 24, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Freimen napsal: | | jestli se tu Herzo chce slušně bavit a jde ti o nějakou diskusi s argumentací, tak si toho hafíka srtč víš kam, ano? |
promin hafinko..., mi to ujelo |
ok
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 24, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
Jestli taky můžu přispět do této debaty, tak se podělím se svými výsledky. Začal jsem cvičit Korteho jeden den po Ruhlovi. Po měsíci:
Prsa: 110cm (+0cm)
Pas úplně povolený: 91cm (-1cm)
Stehno: 63cm (+1cm)
Lýtko: 43cm (+0cm)
Biceps: 39cm (+0cm)
Předloktí: 32cm (+1cm)
Hmotnost: 88,5 (+1,4kg)
Jsem asi tak o 10 le t starší než Ruhl. Cvičil jsem i já poctivě. Suplementace jen protein a sacharidový nápoj. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: po září 24, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jestli taky můžu přispět do této debaty, tak se podělím se svými výsledky. Začal jsem cvičit Korteho jeden den po Ruhlovi. Po měsíci:
Prsa: 110cm (+0cm)
Pas úplně povolený: 91cm (-1cm)
Stehno: 63cm (+1cm)
Lýtko: 43cm (+0cm)
Biceps: 39cm (+0cm)
Předloktí: 32cm (+1cm)
Hmotnost: 88,5 (+1,4kg)
Jsem asi tak o 10 le t starší než Ruhl. Cvičil jsem i já poctivě. Suplementace jen protein a sacharidový nápoj. |
vzhladom na to ze ti isiel pas dole, tak si ho "neuzral" jednoduche.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|