|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: ne září 23, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz.Asi otázka na tělo Ronniemu.Neví někdo kolik přesně obsahuje jedna dávka Smashe?Z tohohle článku to neni jasný a vzhledem k diskuzi na téma creatin kofein bych nechtěl potlačit účinky kreatinu.Tady je odkaz na ten výrobek
https://obchod.ronnie.cz/s-546-smash.html
Díky _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nimha
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Max Lean DT, EF, ThermX - je to hlavne dobry stimulant - clovek maka jak fretka a celkem bez unavy (pri cviceni). Omezuje chut k jidlu a asi i pali tuky. Je to fajn treba i na kolo, clovek maka az moc. Pocitove jako "efko". Vedlejsi efekty - samomluva, snaha navazovat debaty, horsi rizeni auta, hyperaktivita jinak nic. Nebrat večer - neusnete.
Guggul jsem mel taky, ale efekt nic moc. Je teda fakt, ze jsem to trochu prkoučoval, že jsem moc nemakal ani nehlidal stravu, takze se nedali cekat zazraky... _________________ NitroMethyllHydridA
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 04, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
| nimha napsal: | Max Lean DT, EF, ThermX - je to hlavne dobry stimulant - clovek maka jak fretka a celkem bez unavy (pri cviceni). Omezuje chut k jidlu a asi i pali tuky. Je to fajn treba i na kolo, clovek maka az moc. Pocitove jako "efko". Vedlejsi efekty - samomluva, snaha navazovat debaty, horsi rizeni auta, hyperaktivita jinak nic. Nebrat večer - neusnete.
Guggul jsem mel taky, ale efekt nic moc. Je teda fakt, ze jsem to trochu prkoučoval, že jsem moc nemakal ani nehlidal stravu, takze se nedali cekat zazraky... |
Co pišeš o max leanu tak se mi zda že by ho davno stahli z trhu dle tech učinku.
|
|
| nahoru |
|
 |
danda
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 5:53 am Předmět: |
|
|
max lean vobec nefunguje, aspon nie u mna, ja som ho brala asi dva mesiace, poctivo som trenovala, jedla som zdravo a striedmo a ziaden valny vysledok, ktory by sa tomu vyrobku mohol prisudzovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 7:20 am Předmět: |
|
|
Max Lean je stimulant a řekla bych, že z těch co jsou legální je na našem trhu špička....
Dá se na něm odtrénovat super, jen si na něj, jako na každý stimulant tělo po čase zvykne... Já jsem končila na 6/den a stejně už jsem to necítila jako na začátku. Prostě vysadit a najet na něco jiného.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
nimha
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | nimha napsal: | Max Lean DT, EF, ThermX - je to hlavne dobry stimulant - clovek maka jak fretka a celkem bez unavy (pri cviceni). Omezuje chut k jidlu a asi i pali tuky. Je to fajn treba i na kolo, clovek maka az moc. Pocitove jako "efko". Vedlejsi efekty - samomluva, snaha navazovat debaty, horsi rizeni auta, hyperaktivita jinak nic. Nebrat večer - neusnete.
Guggul jsem mel taky, ale efekt nic moc. Je teda fakt, ze jsem to trochu prkoučoval, že jsem moc nemakal ani nehlidal stravu, takze se nedali cekat zazraky... |
Co pišeš o max leanu tak se mi zda že by ho davno stahli z trhu dle tech učinku. |
Však to taky je na hraně. _________________ NitroMethyllHydridA
|
|
| nahoru |
|
 |
nimha
|
|
| nahoru |
|
 |
nimha
|
Zaslal: pá říjen 05, 2007 1:38 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u toho, zkoušel někdo xenadrine ? A nebo má alespoň nějaké info (mimo marketigových materiálů:-) ? Prý by to mělo být ještě silnější... _________________ NitroMethyllHydridA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 06, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....?
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 06, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....? |
Měl sem ten samej problem a věř že de jen o psychickou zaležitost,ted piju dvě silny kafe denně ale kdykoliv ho naraz vysadim,nějaky dva,tři dny budeš sice vyfluslej ale skousnešto a ušetřiš za maxe.
|
|
| nahoru |
|
 |
nimha
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 8:53 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....? |
Max lean EF má guaranu, verze DT přímo kofein. _________________ NitroMethyllHydridA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
| nimha napsal: | | Draper napsal: | | Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....? |
Max lean EF má guaranu, verze DT přímo kofein. |
Tak ktery spalovac nebo spis stimilant nema s kofeinem nic spolecneho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | nimha napsal: | | Draper napsal: | | Max Lean neni na bazi kofeinu ze? Potrebuji vysadit kofein, ale pokud si rano nedam poradny kafe, stoji to za nic. Uz jsem to zkousel nekolikrat, ale pokud se nevyspim 8 hodin, coz se stane tak jednou za mesic, tak bez kafe funguji na 70% a to same v noci, kdyz potrebuji byt vzhuru. Take se mne po kafi daleko lepe uci. I kdyz uz pri treniku jeho stimulacni ucinky necitim, tak po nem 100% nekolik hodin neusnu, coz se nekdy hodi, ale rad bych, aby si na nej telo zase odvyklo, abych ho pak citil i pri treninku, takze by me zajimalo, jestli by melo smysl, dat si rano misto kafe treba 2 capsle max leanu nebo neco....? |
Max lean EF má guaranu, verze DT přímo kofein. |
Tak ktery spalovac nebo spis stimilant nema s kofeinem nic spolecneho? |
Karnitin,acylpirin.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: út říjen 09, 2007 5:05 pm Předmět: |
|
|
Kofein pred treninkem v posilce je fajn a urcite nabudi!
Ja treba na Kafe zvyklej nejsem vubec a po kafi sem jak torpedo ,parkrat sem zkusil dat jedno silnejsi kafco pred treninkem Kicku,jako nabuzenejsi sem byl o tom zadna ale chvilkama sem mel pocit ze me vyskoci srdce z hrudniku ?!
Vim ze je to asi blba otazka ale kafe pred vpodstate aerobnim treninkem (kickem) ano ci ne ?Diky! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út říjen 09, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|
Itachi: ja si davam pred thai vosu nebo kofein. kafe nepiju tak me funguje dobre.
a hlavni co pocituju je lepsi soustredeni, skoro me prijde ze nemrkam  . srdce me taky busi vic, nevim jak s tepovkou ale vic to "citim" jak to boucha. a vic se potim. ale kdyz si zdravej a nedas toho zbytecne moc tak to urcite na skodu neni. pred poskou me to treba prijde zbytecny.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|