|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| přezouváte? |
| jo |
|
83% |
[ 40 ] |
| ne |
|
16% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
HULK

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 3:39 pm Předmět: zimní pneu |
|
|
já jo a tak se chcu zeptat, jaky gumy byste doporučili?
měl sem možnost jezdit na M.Alpin a paráda
jednó sem šoféroval golfa s celoročníma-peklo
letos musim eště kópit...tak váhám...zatim to vypadá zas na mišlény _________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
John Chipsa

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
řešim podobný problém ..... ještě jsem se nezajímal, ale musím máknout :-d
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 5:56 pm Předmět: |
|
|
Prezouvam zimni pneu kolem pasu.
Jinak pred lety, kdy byla zima jenom asi ctrnact dni jsem prezul do novych letnich, odjezil tu chvilu na nich a potom uz jen vesele po normalnim povrchu... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 10:09 pm Předmět: |
|
|
Neprezouvat na zimni je v dnesni dobe zbytecnej hazard... Prezul jsem uz dneska :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 5:41 am Předmět: |
|
|
Zimní pneu určitě. Dřív jsem jezdil na mišelinech a spokojenost.
Teď mám klebry a nechám se překvapit. Přezouvám 2. listopadu, snad do té doby nenapadne půl metru sněhu. _________________ Sranda musí být i kdyby fotra věšeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 6:22 am Předmět: |
|
|
zimne pneu su uplny zaklad, prezul som uz tuto sobotu.
Znacka a druh si musi majitel vzdy zvolit podla seba, akym stylom jazdi, kolko km/h po akych cestach a tak, a aby som nezabudol, zbytocne bude davat niekto gumy na skodu 105 za 3000/kus  takze v prvom rade podla auta...
edit: ked vidim tych dementov z velkomiest /juznych/ co idu na velku racu lyzovat na letnych gumach a potom tam zablokuju celu cestu a normalny clovek tam musi hodinu cakat, toto je prosim vas cista demencia
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:26 am Předmět: |
|
|
já přezouvám každoročně, mám na fakana dvoje kola, takže si to sam pěkně přehodím před barákem a je to :-)
ten kdo šetří tím, že si nepřezouva na zimu gumy je leda hlupák, protože sí přes zimu akorat ty letňáky zničí, protože ty jsou dělany prostě ja jinou teploutu povrchu vozovky
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
ja sice davam prezuvat na jedny disky ale 2x za rok 600 Sk snad nikoho nezabije
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 9:56 am Předmět: |
|
|
já bych je zavedl povinně..... pak to do Tebe dement naboří, a může Tě zmrzačit.....
|
|
| nahoru |
|
 |
pk1777
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
mám přezuto už týden... _________________ Daniel-James: Nohy ma nejvetsi asi Dennis nasledovany Ronniem a Jayovou levou nohou. Pote nasleduje Victor a Dexter a pak to konci Jayovou pravou nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
povinne svietenie a zimne pneu by sa malo fakt zaviest
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|