zimní pneu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zimní pneu  Úvodní stránka -> Ostatní -> zimní pneu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

přezouváte?
jo
83%
 83%  [ 40 ]
ne
16%
 16%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 48

Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
daymoon napsal:
Přesně tak, je to výborná věc. Když jedu na motorce, tak ještě 2x užitečnější.
Jen se v poslední době rozmohlo, že lidi v autech svítěj mlhovkama a hlavní reflektory nechávají vypnutý. Když jsem dělal autoškolu, tak bylo bezdůvodné svícení mlhovkama zakázaný, nevím jak teď. Ale zdá se mi to, jako "americkej tuningovej objev"

Mno, ja mam dojem, ze to cim sviti nejsou mlhovky, ale specialni svetla pro denni sviceni... ty se prave davaji na mista mlhovek ...

edit: jinak kazdopadne prezouvam.. ale pamatuju si loni, kdyz sem vyjel i se zimakama na prvni poradne napadanej snih - to byla fakt vanice..samoszrejme to bylo neupraveny, neposypany nic..to byl mazec, 30km/h a porad sem mel strach, pac to klouzalo jak svina..

Máš pravdu Dragone. Asi už se nebudu vyjadřovat k ničemu, co nemám ověřeno na 100%

http://motozurnal.centrum.cz/motoporadna/clanek.phtml?id=4169

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DrLift

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:

ked ti raz niekto vbehne do cesty, ostrazitost ti moc nepomoze...

Stat se muze samozrejme cokoliv. Netvrdim, ze zimni pneumatiky nejsou na zimu lepsi. Jen si myslim, ze v lokalite, kde jezdim to jednoduse nestoji za to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eallinne

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
KAKAč napsal:
myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis...

Jen se v poslední době rozmohlo, že lidi v autech svítěj mlhovkama a hlavní reflektory nechávají vypnutý. Když jsem dělal autoškolu, tak bylo bezdůvodné svícení mlhovkama zakázaný, nevím jak teď. Ale zdá se mi to, jako "americkej tuningovej objev"

No já jsem si všimla, že hlavně zapínaj zadní mlhovky a to je pak zvlášť v noci moooc nóbl

Btw. od včera mám přezuto
Mahamotti

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neprezouvam, mam celorocne zimni, ono se to na ty skoroveterany ani nevyplati resit jinak. Kazdopadne jakmile prijde na radu novejsi vozidlo tak to vidim na 2 sady kol.
Wortos: "Co mi tady nadavaš blbečku!!Ta knižka co mam je z roku 1998 a to ještě Carnitine neznaly a nebo to tam prostě nedaly.Moc si tady nevyskakuj ,nikomu jsi jeste ani neporadil a už tu skačeš jak šváb na nitce!!!"
Mik.cz

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Neprezouvat na zimni je v dnesni dobe zbytecnej hazard... Prezul jsem uz dneska :o)

presne tak jak rikas... uz to vim s kamosem taky..
keba

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám přezuto už 5dní.Hnusná práce
PAVUK

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme ze na zimnu sezonu obuvam na auto kolesa so zimnymi pneumatikami. Akonahle teplota klesne pod 8 stupnov na par dni/noc po sebe, sup tam s nimi. Tento rok som to akosi casovo nestihol, budem mat prezute az na buducu stredu :- ( Snad do vtedy nenasnezi, to by som sa musel vozit sockou :- (
Teraz si aspon uzivam driftovanie ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
daymoon napsal:
KAKAč napsal:
myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis...

Za mlhovky mimo mlhu je litr az dva a dokonce i 2 body.Zimni gumy nejsou jen pro snih,ale kvuli adhezi pri nizke teplote.Dal bych urcite povinnost prezouvani gum na zimu!!!
...tak,tak...po dvou smycích na noční studené vozovce jsem včera raději přezul...to co mi prošlo na letňácích v létě mě včera stálo málem průjezd po chodníku...a to nejezdím jako prase...jel jsem cca 40 ?
Bara

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Bara napsal:
daymoon napsal:
KAKAč napsal:

Za mlhovky mimo mlhu je litr az dva a dokonce i 2 body.Zimni gumy nejsou jen pro snih,ale kvuli adhezi pri nizke teplote.Dal bych urcite povinnost prezouvani gum na zimu!!!
...tak,tak...po dvou smycích na noční studené vozovce jsem včera raději přezul...to co mi prošlo na letňácích v létě mě včera stálo málem průjezd po chodníku...a to nejezdím jako prase...jel jsem cca 40 ?

No,moje auto už má asi taky zimáky,ale někde v Moskvě Dnes jsem koupil novej vůz a hned na něj šly zimáčky Je zima a letní pneu tuhne a chová se podobně jako plastová hmota.To je špatné.
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro pochlub se nam tvym novym vozem...Co to je aspon zac?
Bara

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

To jo,a ty mi ho zase šlohneš pacholku Nic,nic.
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Bazzy napsal:

To jo,a ty mi ho zase šlohneš pacholku Nic,nic.

sakra ale aspon sem ti ho vysal nez sem ho strelil
MOOG

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barovi by stejne nejvic slusel Hummer
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:

Alebo Deawoo Tico
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
MOOG napsal:

Alebo Deawoo Tico

To by si ale musel vyndat přední sedačky

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - zimní pneu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: