|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| přezouváte? |
| jo |
|
83% |
[ 40 ] |
| ne |
|
16% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
Lidi mam dotaz,nevite kde bych mohl v Brne nechat kvalitne prezut auto a jaky gumy vybrat?Diky!
Radsi si priplatim za dobry humy,myslel sem Pyre nebo Miche ale necham si poradit!! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wescoast

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Já mam taky dotaz, nevěděl jsem kam ho dát, dám ho sem. Nechtěl jsem zakládat etra topic jak už je tu zvykem.
Kolik je v ČR povoleno alkoholu za volantem? 0 nebo 0,3 (smí se tedy malé pivo?)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 10:00 pm Předmět: |
|
|
Po tom , co som minuly rok pokrstil afticko na letnych gumach, som ich vymenil.  Istota je gulomet
westcoast= ty pijes ked soferujes? Mas bodik gratis _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Po tom , co som minuly rok pokrstil afticko na letnych gumach, som ich vymenil. Istota je gulomet
westcoast= ty pijes ked soferujes? Mas bodik gratis |
Ne to ne, já nepiju skoro vůbec, ale hádali jsme se s kamarádama.
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: |
Kolik je v ČR povoleno alkoholu za volantem? 0 nebo 0,3 (smí se tedy malé pivo?) |
Tak co? Ví to někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 11:08 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | Já mam taky dotaz, nevěděl jsem kam ho dát, dám ho sem. Nechtěl jsem zakládat etra topic jak už je tu zvykem.
Kolik je v ČR povoleno alkoholu za volantem? 0 nebo 0,3 (smí se tedy malé pivo?) |
V ČR je nulová tolerance, i když já bych povolil alespoň malé pivo ( do 0,3 - snad nebudu vypadat jako opilec), ale znám lidi kteří když si dají pivo tak už jim je jedno kolik nadýchají a říkají si když už tak už. Já si říkám, že když si dám malé pivo a bude to povolené tak přestanu. _________________ Sranda musí být i kdyby fotra věšeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 11:09 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | wescoast napsal: |
Tak co? Ví to někdo? |
v CR je nulova tolerance takze nesmis mit vubec nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Stachelberg napsal: | | wescoast napsal: | Já mam taky dotaz, nevěděl jsem kam ho dát, dám ho sem. Nechtěl jsem zakládat etra topic jak už je tu zvykem.
V ČR je nulová tolerance, i když já bych povolil alespoň malé pivo ( do 0,3 - snad nebudu vypadat jako opilec), ale znám lidi kteří když si dají pivo tak už jim je jedno kolik nadýchají a říkají si když už tak už. Já si říkám, že když si dám malé pivo a bude to povolené tak přestanu. |
LoL
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | Lidi mam dotaz,nevite kde bych mohl v Brne nechat kvalitne prezut auto a jaky gumy vybrat?Diky!
Radsi si priplatim za dobry humy,myslel sem Pyre nebo Miche ale necham si poradit!! |
Vyber si jakykoliv autorizovany pneuservis, tam ti poradi a nebudou ti cpat ty prisernosti z Hypernovy :o) Dobry gumy, to je po brzdach zaklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 5:25 am Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | Lidi mam dotaz,nevite kde bych mohl v Brne nechat kvalitne prezut auto a jaky gumy vybrat?Diky!
Radsi si priplatim za dobry humy,myslel sem Pyre nebo Miche ale necham si poradit!! | pneu horák...jezdí tam celá naše firma a já tam přezul 14 palcový liťáky za 648 kč...tj. z liťáků letní dolů...zimní nahodit + vyvážit...na Brno docela dobrá cena...jsem s nima spokojenej- za 25 minut jsem mazal domů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
taky prezouvam-mame dvoje gumy ( letni uz sou sjety a pridou vymenit) ale zimni tusim barum polaris ( asi  )
btw s tim chlastem...je sice nulova hranice ale zkus si dat pred jizdou blbej mentolovej bonbon a stejne nadychas asi 0,2
navic myslim ze uz i tahle hladina je v tele naprosto normalni ne?? ( ve smyslu nemusis nic chlastat a stejne ji mas) nebo se pletu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 27, 2007 11:43 am Předmět: |
|
|
Na krevnich testech se bere do 0,2 jako negativni... takze v pripade, ze se nekdo napije pred jizdou jednoho pivka, tak si muze rict, ze chce odber krve..nez se dostanete do spitalu, nez vam tu krev odeberou, tak ta hladina solidne klesne, pac to kurevsky trva :) ... a jak rikam do 0,2 je vysledek negativni...
btw. posledne sem prezouval v pneuservisu co maji kamosi od kamose, v podstate smluvni cena, hnedka udelany, domluveny dva dny predem... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
Leto good year eagle
zima good year ultragrip. Hreby a neni lepsi guma. Mekke, super drzi....
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 5:03 pm Předmět: |
|
|
K Barovi bych tipnul KIA SORENTO v černém
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|