strukoviny-lušteniny, áno, nie?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - strukoviny-lušteniny, áno, nie?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> strukoviny-lušteniny, áno, nie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičíte pravidelne a jete strukoviny?
1.áno,pravidelne
23%
 23%  [ 9 ]
2.len občas
56%
 56%  [ 22 ]
3.nie, pokladám to za zbytočné
20%
 20%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 39

Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 9:13 pm    Předmět: strukoviny-lušteniny, áno, nie? Odpovědět s citátem

čítala som dnes zaujímavé vyjadrenie na otázku: z akých zdrojov by mali kulturisti prijímať bilekoviny?
odpoveď:pri výbere je jeden z dôležitých momentov uvedomenie si ich biologickej hodnoty a stráviteľnosti.Lepšie sú tie s vyžšou biog.hodnotou.Dôležitá je aj schopnosť kulturistu zostaviť si jedálny lístok tak,aby v ňom boli rovnomerne zastúpené nielen bielkoviny živoč.pôvodu, ale aj rastlinného.Myslím si, že až 25% denného príjmu by mali pokryť práve rastlinné bilekoviny, najlepšie zo šošovice,hrachu,sóje i fazule.

poradie v akom odpovedal, ktoré zdroje bielkovím sú pre neho naj:
srvátkový laktalbumín,vaječné bielko=bielkoviny mäsa ako kuracie, morčacie a ryby, hovädzie mäso, nízkotučné mlieko a mliečne výrobky

zaujala ma práve časť o strukovinách, zaradzujete ich pravidelne do jedálničku?

Naposledy upravil maria dne pá listopad 02, 2007 10:14 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud je pravidelně tak jednou týdně...tak zařazuji...
Conan

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakrys ta slovenstina je zaludna jak to clovek ted uz moc casto neslysi. Trvalo mi asi 5 minut nez mi doslo ze strukoviny nemaji nic spolesnyho se strukem, ale ze to jsou lusteniny
maria

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
sakrys ta slovenstina je zaludna jak to clovek ted uz moc casto neslysi. Trvalo mi asi 5 minut nez mi doslo ze strukoviny nemaji nic spolesnyho se strukem, ale ze to jsou lusteniny

oh,to som si neuvedomila, opravím názov, aby mi rozumeli
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"morčacie" - na slovensku jíte morčata? ...jsem z mladší generace, přiznám se že takový tý ortodoxní slovenštině rozumím nedobře, musím opravdu přemejšlet.

Luštěniny mám tak 5x do roka
maria

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
"morčacie" - na slovensku jíte morčata? ...jsem z mladší generace, přiznám se že takový tý ortodoxní slovenštině rozumím nedobře, musím opravdu přemejšlet.

Luštěniny mám tak 5x do roka

nie morčatá, po vašom krocan, myslím
čo je tam ešte nezrozumiteľné?
Conan

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este nevim co je bilologie

Azmodan: no a co, u nas jime psy, kocky, potkany... ani o tom nekdy nevime
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak krocan by mě fakt nenapadl ...myslel jsem napřed, že to je králík Nesrozumitelný tam už není nic, jen jsem tím myslel, že prostě rozumím blbě slovensky (někdy). Třeba když tu píše G_dgrim, saty nebo další slováci, tak v pohodě, ale ty píšeš tak nějak víc slovensky , že se musím víc soustředit. Ale chybu hledám každopádně na svý straně, musím holt trénovat tu tvojí slovenštinu
maria

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja čo som zaradila lušteniny do jedálnička mám pocit, že mi lepšie trávi, črevá sú lepšie čistené
mäso jem už len 2x do dňa, predtým som mala 3x, ale je pravda, nie som 100kg kulturista
Conan

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, ja vzdycky kdyz mam fazole , tak pak nemuzu 2 dny cvicit drepy ani mrtvoly, tak nevim jastli je to uplne idealni
maria

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
no, ja vzdycky kdyz mam fazole , tak pak nemuzu 2 dny cvicit drepy ani mrtvoly, tak nevim jastli je to uplne idealni

keď sa to správne pripraví a v správnu dobu počas dňa zje, riziká sú minimálne
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fazole a hrasek jim casto, davam si do zeleninoveho salatu (celkem tak 2 plechovky tydne) a zadne problemy nepocituji.
fimima

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dva krat tydne,nebo elespon jednou si davam kuřeci prsa s fazolema.Je to dobry že se daji koupit v plechovce,jenom ohřat a rovnou snist.
kid

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravidelně spíše tak cca po 14 dnech. Ale teď zjišťuji, že už jsem je nějak dlouho neměl. Aspoň vím, co si v týdnu uvařím.
Borec Na Konec

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na fazolích sem si přetet, že obsahují 22g bílkovin ve 100g fazolí a to mi připadá docela dost na to, že všichni všem cpou furt různý mléčný výrobky přitom fazole maj o hodně víc bílkovin, nevim proč to všichni nežerou?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - strukoviny-lušteniny, áno, nie? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: