|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| cvičíte pravidelne a jete strukoviny? |
| 1.áno,pravidelne |
|
23% |
[ 9 ] |
| 2.len občas |
|
56% |
[ 22 ] |
| 3.nie, pokladám to za zbytočné |
|
20% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 39 |
|
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 9:13 pm Předmět: strukoviny-lušteniny, áno, nie? |
|
|
čítala som dnes zaujímavé vyjadrenie na otázku: z akých zdrojov by mali kulturisti prijímať bilekoviny?
odpoveď:pri výbere je jeden z dôležitých momentov uvedomenie si ich biologickej hodnoty a stráviteľnosti.Lepšie sú tie s vyžšou biog.hodnotou.Dôležitá je aj schopnosť kulturistu zostaviť si jedálny lístok tak,aby v ňom boli rovnomerne zastúpené nielen bielkoviny živoč.pôvodu, ale aj rastlinného.Myslím si, že až 25% denného príjmu by mali pokryť práve rastlinné bilekoviny, najlepšie zo šošovice,hrachu,sóje i fazule.
poradie v akom odpovedal, ktoré zdroje bielkovím sú pre neho naj:
srvátkový laktalbumín,vaječné bielko=bielkoviny mäsa ako kuracie, morčacie a ryby, hovädzie mäso, nízkotučné mlieko a mliečne výrobky
zaujala ma práve časť o strukovinách, zaradzujete ich pravidelne do jedálničku? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
Naposledy upravil maria dne pá listopad 02, 2007 10:14 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
sakrys ta slovenstina je zaludna jak to clovek ted uz moc casto neslysi. Trvalo mi asi 5 minut nez mi doslo ze strukoviny nemaji nic spolesnyho se strukem, ale ze to jsou lusteniny _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
"morčacie" - na slovensku jíte morčata?  ...jsem z mladší generace, přiznám se že takový tý ortodoxní slovenštině rozumím nedobře, musím opravdu přemejšlet.
Luštěniny mám tak 5x do roka _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
este nevim co je bilologie
Azmodan: no a co, u nas jime psy, kocky, potkany... ani o tom nekdy nevime _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
Tak krocan by mě fakt nenapadl ...myslel jsem napřed, že to je králík  Nesrozumitelný tam už není nic, jen jsem tím myslel, že prostě rozumím blbě slovensky (někdy). Třeba když tu píše G_dgrim, saty nebo další slováci, tak v pohodě, ale ty píšeš tak nějak víc slovensky  , že se musím víc soustředit. Ale chybu hledám každopádně na svý straně, musím holt trénovat tu tvojí slovenštinu _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
ja čo som zaradila lušteniny do jedálnička mám pocit, že mi lepšie trávi, črevá sú lepšie čistené
mäso jem už len 2x do dňa, predtým som mala 3x, ale je pravda, nie som 100kg kulturista _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
no, ja vzdycky kdyz mam fazole , tak pak nemuzu 2 dny cvicit drepy ani mrtvoly, tak nevim jastli je to uplne idealni _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 6:35 am Předmět: |
|
|
Fazole a hrasek jim casto, davam si do zeleninoveho salatu (celkem tak 2 plechovky tydne) a zadne problemy nepocituji.
|
|
| nahoru |
|
 |
fimima
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
Tak dva krat tydne,nebo elespon jednou si davam kuřeci prsa s fazolema.Je to dobry že se daji koupit v plechovce,jenom ohřat a rovnou snist. _________________ Začátky jsou těžký,nevzdávat to!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Borec Na Konec

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
na fazolích sem si přetet, že obsahují 22g bílkovin ve 100g fazolí a to mi připadá docela dost na to, že všichni všem cpou furt různý mléčný výrobky přitom fazole maj o hodně víc bílkovin, nevim proč to všichni nežerou? _________________ "Biceps je nejdůležitější sval v těle - bez něj bysme snad ani nemohli chodit vzpřímeně"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|