|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 6:44 am Předmět: |
|
|
no takže to budu žrát 1celé a 4 bílky jako malou svačinku _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Abina

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lopez3

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
Zrovna jsem si udelal michany 3 vejce na cibulce a nasypal do toho na panev pul pytle ryze. Kupodivu to bylo celkem dobry. Dochutil jsem to jen peprem a osolil. Bal jsem se toho, ale muzu doporucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slipkorn
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 1:06 pm Předmět: Re: vajíčka |
|
|
| ferass.ferass napsal: | kolik je asi v jednom vajíčku bíklovin?? a jak si vajíčko připravujete??? nebo s čím ho nejčastjě jíte... neznáte nějakej co nejjenoduší recept s vajíčkama??? tím nemyslím že je jíst syrový |
Ja jim tak deset vajicek denne,ale jen bilky,zloutky tak dva...
|
|
| nahoru |
|
 |
fimima
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
Vajička jim nejraděj natvrdo,ale taky nahniličko je to suprovej pokrm _________________ Začátky jsou těžký,nevzdávat to!
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|
Já si troufám říct, že za ty roky jsem míchaná vajíčka dovedl do stavu dokonalosti. Přítelkyně říká, že taková nedělala ani její babička.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Já si troufám říct, že za ty roky jsem míchaná vajíčka dovedl do stavu dokonalosti. Přítelkyně říká, že taková nedělala ani její babička. |
dyt na tom neni co posrat ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
Ale je, nemám rád,když je z toho jedna velká hrouda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Ale je, nemám rád,když je z toho jedna velká hrouda. |
hmmm labužnik
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
to záleží kdy to přestaneš zahřívat no... Ale co nějak spešl recept?
Já do toho občas osmažím cibulku (popřípadě salám :P) a na závěr sejra. Ale to je takový obyč. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
recept: 3-5 vajíček nejlépe jenom bílky dáš do sklenice a vypiješ.
i když já je radši házím do tvarohu _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
no jasně, salmonelu a podobný sračky na tebe  (samože ti to nepřeju, ale nevařený vajčka v sobě můžou mít cokoliv) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
ja si šleham snih z bilku a micham to potom s tvarohem+aspartam,super
|
|
| nahoru |
|
 |
zerze
|
Zaslal: st duben 16, 2008 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | | ja si šleham snih z bilku a micham to potom s tvarohem+aspartam,super |
aspartam????co to je
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|