|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | to Bara : takže ty dv asobotní Saridony nezabraly ? To je škoda, ale radši se pořádně vylež...
to Poman : i bez Bary nás je 10, spíš mi vysvětli, proč nebudeš pít alkohol |
Saridonů jsem snědl 10,ale stejně jsem to pak slíznul.Vůbec nejím a mám zimnici jak blázen.Furt horečka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ty, ale takhle je to skoro vzdycky a vsude...posledne sem se nasral nejak podobne po maturite, kdyz sme jeli na Vranov.. puvodne nas melo jet pres 20, ale jela nas polovina.. ale stejne to byl hardcore jako svina
Aj pokud by sme tam byli ctyri, tak neresim ... vozeru se, nazeru se a budu spokojenej :) ... zitra mam v planu tataracek, steacek a par tech tocenej |
Ty brdo, steak si dam taky a tataracek sem jeste nechutnal, tak mi das ochutnat A jeste me musis nanavigovat na nejaky neplaceny parkoviste, protoze co ja znam, tak vsude sem platil _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:17 pm Předmět: |
|
|
Kdo teda vsechno prijede? _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Freimen napsal: | to Bara : takže ty dv asobotní Saridony nezabraly ? To je škoda, ale radši se pořádně vylež...
to Poman : i bez Bary nás je 10, spíš mi vysvětli, proč nebudeš pít alkohol |
Saridonů jsem snědl 10,ale stejně jsem to pak slíznul.Vůbec nejím a mám zimnici jak blázen.Furt horečka |
hm, tak se dej do kupy, tohle se holt musí už fakt vypotit
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | Ty brdo, steak si dam taky a tataracek sem jeste nechutnal, tak mi das ochutnat A jeste me musis nanavigovat na nejaky neplaceny parkoviste, protoze co ja znam, tak vsude sem platil |
Jasny, dam ti ochutnat, uvidis a das si taky pak
Neplaceny parkoviste pobliz nevim ... premyslim, jestli se neda parkovat zdarma primo na tech Bastach... v okoli zaparkujes tak mozna az u Hybesovy...
pravdepodobny seznam na zitrek:
BD,Freimen,Poman,Moog,Merhule,Kenny,Mik,YUD,XXX,XXX2 a v 9 mozna prijde i kouzelnik _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
To je nas jako jenom 8? _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | To je nas jako jenom 8? |
už mě začínáš s.át
Ano, je nás 9 a máme stůl pro 10, jsem rád, že Black Dragon vše zařídil a stačí, když já ve smluvenou hodinu přijdu na místo činu, patří mu dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 6:09 pm Předmět: |
|
|
Ja napocital 10 , pokud pocitam ty co sou momementalne incognito a sou oznaceni jako XXX :) ...
Kouba je napsanej jako ten kouzelnik ... pokud to zvladne, tak by mel prijit az v 9 : ( _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja napocital 10 , pokud pocitam ty co sou momementalne incognito a sou oznaceni jako XXX :) ...
Kouba je napsanej jako ten kouzelnik ... pokud to zvladne, tak by mel prijit az v 9 : ( |
ok, tak snad to vyjde
Tak zítra v 5 tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
Ja v to doufam taky... brutalni akce se da udelat i ve 4 :) ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ja v to doufam taky... brutalni akce se da udelat i ve 4 :) ... |
ok, tak zítra ve 4 tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Freimen napsal: | | Black Dragon napsal: | | Ja v to doufam taky... brutalni akce se da udelat i ve 4 :) ... |
ok, tak zítra ve 4 tam |
A rovnou ve tri wole :) ... myslel sem ve 4 lidech ... neplet to tady, nebo uz tam fakt nekdo dojde ve 4 hodiny |
v tom měl být ten vtip jako ve smyslu, že tam přijdeš ve 4 (čti ve čtyřech )
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Mno ja to nepochopil, ale doufam ze zpatky nepudem po 4 .. cti po ctyrech _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|