|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Nó, pane továrníku, to už je pěkná posilovnička. Takovou bych si doma taky nechal líbit | díky šéfe už to taky nějakej pátek sbírám,je to jako známky každá jiná ale album je z nich za chvíli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 6:32 am Předmět: |
|
|
| Pilot napsal: | | Draper: jaky mas prumer u tech 7,5kg kotoucu? ja mam na jednoruckach 3kg kotouce, 19,5 x 1,8cm a jsou tak akorat. Jeznze tam narvu max 40kg. Kdyz jsem tam dal vetsi, tak mi to zavazelo pri pritazich v predklonu. Tak me zajimaji tvoje zkusenosti a vychytavky. |
Ty 7,5kg jsou 25 x 3 cm, tlaky se s tim jezdi trochu hure, ale kdyz ty nejvetsi kotouce dam na kraj cinky, tak to zase tolik nevadi. Podobne u pritahu, ale u tech ty velke vetsinou nepouzivam, tam me staci jedna jednorucka a na tu mam 5kg zavazi dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 6:35 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Drapere ta cinka na mrtvolu to je pekelnost fakt mazec |
ta cinka je uplne perfektni. Jak jsem rikal, mnohem lepe se drzi v rukou (prakticky vubec nevyklouzava) a ty kotouce odpovidaji velikostne asi klasickym 15kg kotoucum od grunsportu, co jsou v posilkach, tak je i ta draha pohybu vetsi. Kdyz jsem jel nedavno ve fitku s vyssima kotoucema, tak mne to prislo ze pohyb je strasne zkracenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
svadla:
moc pekne, docela prakticka se mi zda ta konstrokce -bradla-shyby-stojan... ten tojan nad rovnou lavici je kupovanej hadam _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | svadla:
moc pekne, docela prakticka se mi zda ta konstrokce -bradla-shyby-stojan... ten tojan nad rovnou lavici je kupovanej hadam |
Hádáš správně. Stejně jako obě lavice (bílá barva+černá koženka). Ale žádný nehorázný ceny! Za vodorovnou lavici se stojanem jsem dal 3000,-. Je to od jednoho klučiny ze Zruče, kterej to má jako bokovku. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | svadla:
moc pekne, docela prakticka se mi zda ta konstrokce -bradla-shyby-stojan... ten tojan nad rovnou lavici je kupovanej hadam |
Hádáš správně. Stejně jako obě lavice (bílá barva+černá koženka). Ale žádný nehorázný ceny! Za vodorovnou lavici se stojanem jsem dal 3000,-. Je to od jednoho klučiny ze Zruče, kterej to má jako bokovku. |
hele to už všichni víme, mně se zdá že z toho máš nějaký provize:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | švadla napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | svadla:
Hádáš správně. Stejně jako obě lavice (bílá barva+černá koženka). Ale žádný nehorázný ceny! Za vodorovnou lavici se stojanem jsem dal 3000,-. Je to od jednoho klučiny ze Zruče, kterej to má jako bokovku. |
hele to už všichni víme, mně se zdá že z toho máš nějaký provize:-) |
at ma provize nebo ne, za tohle cenu bych to bral takze pokud ma kamarad nejakej kousek navic tak mi posli pm svadlo :) diky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mobsman napsal: | | švadla napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | svadla:
hele to už všichni víme, mně se zdá že z toho máš nějaký provize:-) |
at ma provize nebo ne, za tohle cenu bych to bral takze pokud ma kamarad nejakej kousek navic tak mi posli pm svadlo :) diky |
http://www.zamecnictvi-stahla.cz nemusíš psát jak šváca, přečtu to i neztučněný:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
Kdo hledá, ten najde! _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
fimima
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | Jusso napsal: |
Ehm , dalšie fotky su v inom topiku |
tie steny mi pripominaju tu moju posilku... vidim ze niesom tu sam kto tu ma skutocny dungeon. |
ach boze
PS: a to je sranda , ked sme tam nejaky siesti ... samozrejme cvicime tam max. tak traja
|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: st prosinec 19, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|