|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mobsman
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | deadlift 150kg raw
neuveritelny - sem se za 2 mesice zlepsil o 50kg... |
to sem dal poprvé v posilovně myslím, když začínáš de to rychle nahoru, nic neuvěřitelnýho:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janicka

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 4:35 pm Předmět: |
|
|
Tak přidám taky jeden rekord z Teplic:
mrtvý tah 130 kg (jen s opaskem)
váha 66,1 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | riker napsal: | deadlift 150kg raw
neuveritelny - sem se za 2 mesice zlepsil o 50kg... |
to sem dal poprvé v posilovně myslím, když začínáš de to rychle nahoru, nic neuvěřitelnýho:-) |
to teda pekne dekuju kazdopadne pro me to neuveritelny je
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
dnes Trh 53kg :)
ja vazim porad 67, 23let :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem zkusil ze srandy po benchi tlaky s JČ, jelikož je vůbec nejezdím, pouze benche, odpusť mi, tradewinde, že jsem jel tenhle gay cvik
5x52 kg v plném rozsahu. První op nepočítám, první op na odlepení dopomoc. Jediné, co se mi na tom cviku líbilo, že to tak nekilluje ramena. Na konci roku vyzkouším po peaku maxka i s videi (bench /pod dohledem tradewinda a Katiho/, dřep), tak to sem hodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | dneska jsem zkusil ze srandy po benchi tlaky s JČ, jelikož je vůbec nejezdím, pouze benche, odpusť mi, tradewinde, že jsem jel tenhle gay cvik
5x52 kg v plném rozsahu. První op nepočítám, první op na odlepení dopomoc. Jediné, co se mi na tom cviku líbilo, že to tak nekilluje ramena. Na konci roku vyzkouším po peaku maxka i s videi (bench /pod dohledem tradewinda a Katiho/, dřep), tak to sem hodím. |
aha, dobrý, kolik že máš ten benč? ono pokud nebenčuješ s extrémním mostem, rozdíly nejsou mezi benčem a jr tak markantní...
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
doufám, že těch 150 padne s peakem, jinak 140 bych dal určitě kdykoliv, nemostuji, možná jen lehoučce, kdybych si na ty jč zvykl, tak by to šlo asi víc. Nevím, cizo mostoval dost a dával raw okolo 130ti a tlaky jezdil s 60tkama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | | doufám, že těch 150 padne s peakem, jinak 140 bych dal určitě kdykoliv, nemostuji, možná jen lehoučce, kdybych si na ty jč zvykl, tak by to šlo asi víc. Nevím, cizo mostoval dost a dával raw okolo 130ti a tlaky jezdil s 60tkama :) |
cizo bench:-) no way, no offence:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | holu napsal: | | doufám, že těch 150 padne s peakem, jinak 140 bych dal určitě kdykoliv, nemostuji, možná jen lehoučce, kdybych si na ty jč zvykl, tak by to šlo asi víc. Nevím, cizo mostoval dost a dával raw okolo 130ti a tlaky jezdil s 60tkama :) |
cizo bench:-) no way, no offence:-) |
nemáš někdy po novým roce pracovní cestu do Prahy? jestli dojedeš jdeme s cizem někde sednout, tak bys mohl taky, do té doby můžeme s tím benchem rejpat, ho to přes svátky přejde :)))
edit: kdyžtak PM, a´t to tu nesviníme :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: st prosinec 19, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
Maxima po 5týdnech Sheika
Dřep - 165kg (+25kg)
Bench - 117kg jo, 125kg ne :- ( (-3kg)
DL - 200kg ( nikdy jsem to nezkoušel, plánované maximum bylo 170kg)
21let, 184/85 _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
MT: 140
BP: 84
Přemístění na prsa: 75
Drep: 2*100
bojim se jet maximalku bo nemam doma poradne stojany a kdybych to nezvedl tak me to zamackne ale tak
19let/, 187/73
Jsem atlet, běžec na 400m
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | 2x215 na mrtvole dnes jupíííííííííííííííííííí |
parada
|
|
| nahoru |
|
 |
Lou Ferigno

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes po dlouhe dobe osobaky v trhu a nadhozu... trh = 109kg, nadhoz = 130kg. Mam 22 let, vyska 176cm, vaha 83kg. _________________ Být silný je pro siláka stejně snadné, jako pro slabocha být slabý.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Lou Ferigno napsal: | Dnes po dlouhe dobe osobaky v trhu a nadhozu... trh = 109kg, nadhoz = 130kg. Mam 22 let, vyska 176cm, vaha 83kg.
|
Koukám, že na fóru nejde nadhoz nikomu:-))))))...ale ten trh je super!!! Ten nadhoz taky ok...ale k tomu trhu slabší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|