|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
chalani nemate niekto crack na Warcarft 3, ale taky aby isiel battlenet? Uz som postahoval milion crackov, vsetky slubovali ze to bude fungovat a ono prd... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miki222
|
Zaslal: út leden 08, 2008 9:06 am Předmět: |
|
|
no ja teraz hram gears of war ... brat kupil na vianoce xbox360 a je to pecka hra odporucam _________________ viim ja viim som kokt vim ja vim jedine mama stale veri ze sa napravim
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út leden 08, 2008 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
na čem to hraješ?Na Xboxu nebo PS?Zajímá mě hlavně Fight Night Round 3, jestli je to tak dobrý jak píšou recenze.
Já teď tady v práci ujel na Madden 08, NFL....asi zakoupím i na PS2
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
Madenn 08 nejlepsi sport od EA! Mam na pc a parim ho hodne s kamosem pres hamachi. FIGHT NIGHT doporucuju. Graficky nejlepsi hra co sem mel zatim cest na ps3 videt. Hratelnost perfektni a vyborne spracovana kariera. Kdyz sem si vytvoril boxera, tak se me kamos navazno ptal, jak sem tam nahral fotku :-) A co me nejvic nadchlo, jak sou udelany ,,chvile nez slozis/neslozis protivnika nazem. Obraz se, jakoby spomaly, slysis, jak souper dejcha a pokud ho poradne trefis, tak de k zemi. Ale muze se ti taky ubranit, cely to trva cca 10 sec.. Tuhle hru proti me zacal hrat i bracha coz uz je vazne co rict, nebot on ,,povazuje hrani her, za zabavu pro blbce,, :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
momentalne PS3 a Need for speed. Taky porad Sega rally. Ale ma prijit nejak nova hra a uz se nemuzu dockat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
To Tyrael: Tak Madden hraju na pc první sezonu na Pro a nic moc.Ale to se zlepší...Na ps2 mám Fight Night 1..myslím je to 2004 a je to super, ale kariera mě přijde taková nic moc.Ale jako box paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá leden 25, 2008 3:02 pm Předmět: |
|
|
Na pro mam zatim v sezone 5 vyher a 0 proher i remiz. Ale sou to super zapasy. Kolikrat jen rozdilem field goalu. A na All Maden dostavam tezce na prdel :-)) A hlavne se me libi, jak je udelanej ten manazerskej mod. Smlouvy s hracema, fanouskovsky dny atd.. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Ramon

|
Zaslal: so leden 26, 2008 1:15 am Předmět: |
|
|
Barloku a da se ten box hrat ve dvou na jedny konzoli? nebo jen online a lan je multiplayer? uz mi tim ps3 serou..... _________________ When I find out all the reasons, Maybe I'll find another way, Find another day
With all the changing seasons, of my life,
Maybe I'll get it right next time
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so leden 26, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
ve Warcraftu 3 je na podobný téma hrozně moc map, i když většina se hraje v multiplayeru. ale každopádně dooporučuju (i když dota je dota) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po březen 31, 2008 10:49 am Předmět: |
|
|
Ma tu nekdo PSP ? Chtel bych si udelat k narozeninam radost a zvazuju koupi tyhle handle konzole .-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|