| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
rad bych sem prskl foto miho pandoura ale bohuzel mam mobil za 70 kc bez fotaku a ten moderni fotoaparat co ma kabl do pc taky nemam rikam neco poslu ale holit si podpazi kvuli vam nebudu takze zadny narazky na prales atd
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | co mi neverite tu jedorucku nebo ty drepy? |
no ty dřepy jsou dost slabý proti tej jednoručce, takže bych řekl že tu jednoručku? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
dnes- nadhoz soupazny 65kg  (do polodrepu) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | rad bych sem prskl foto miho pandoura ale bohuzel mam mobil za 70 kc bez fotaku a ten moderni fotoaparat co ma kabl do pc taky nemam rikam neco poslu ale holit si podpazi kvuli vam nebudu takze zadny narazky na prales atd |
Co si máme představovat pod pojmem "pandour"? Skoro se až bojím pomyslet
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Sacharidacek napsal: | | rad bych sem prskl foto miho pandoura ale bohuzel mam mobil za 70 kc bez fotaku a ten moderni fotoaparat co ma kabl do pc taky nemam rikam neco poslu ale holit si podpazi kvuli vam nebudu takze zadny narazky na prales atd |
Co si máme představovat pod pojmem "pandour"? Skoro se až bojím pomyslet |
Ale no tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 8:28 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola:
1x220 (OR)
1x225 (překonání novýho OR:)
Natočený to nemám,musíte mi věřit.225kg bylo fakt maximum 230 bych určitě nedal.vybavení jen já a magnezko nic jinýho
Ted upínám svůj zrak k 250 a budu mít o čem vyprávět dětem _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 5:29 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Mrtvola:
1x220 (OR)
Natočený to nemám,musíte mi věřit.225kg bylo fakt maximum 230 bych určitě nedal.vybavení jen já a magnezko nic jinýho
Ted upínám svůj zrak k 250 a budu mít o čem vyprávět dětem |
jo jasny a je ti 16, vazis 70kg a cvicis 2 mesice
Ne delam si srandu, ja mam OR 230 a me zraky tez smeruji k 250, jenze ted nemam moc formu na deadliftovani
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 5:55 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Mrtvola:
1x220 (OR)
Ted upínám svůj zrak k 250 a budu mít o čem vyprávět dětem |
Takze bez opasku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
To myslíš vážně? _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
Nic  já jenom že neznám moc lidí co tahá dva metráky bez pásku a nemrdne je v zádech _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |