|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jezevcik88

|
Zaslal: st leden 16, 2008 2:27 pm Předmět: Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? |
|
|
Je tu nejaky vegetarian/vegan co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Bez masa, vajec, mlieka,prip. bez soje?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st leden 16, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
To by uz musel byt vegan,a dufam ze nie,ja milujem pozieranie mrtvych zvieratiek _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: st leden 16, 2008 2:41 pm Předmět: |
|
|
Bývalý přítel se připravoval na závody v liftu jako částečný vegetarián - nejedl hovězí, vepřové. Kuřecí jedl minimálně jeden čas, ani mléčné výrobky. Doháněl to těmi věcmi, co koupíte ve zdravé výživě - bezmasá strava, ale měla to být plná náhražka masa. A šlo mu to, myslím, že normálně jako potom s masem...
BTW jsem vařila dvě jídla - jedno vegetariánské a druhé masové pro mě... Mňamky...
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st leden 16, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jezevcik88

|
Zaslal: st leden 16, 2008 3:01 pm Předmět: bezmasa strava |
|
|
A co to bolo ta bezmasita strava? Nejake sojove masa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st leden 16, 2008 3:11 pm Předmět: |
|
|
Vegán asi ťažko, keďže neexistuje rastlina, ktorá má komplexné spektrum aminokyselín. Ani sója myslím nie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st leden 16, 2008 3:11 pm Předmět: |
|
|
Pamatuju si jak jsem někde četl že kdysi nějací knězi nejedli jiné maso než rybu a proto prohlásili že králik je druh ryby. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st leden 16, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
a co je za picovinu nepit mliko? (odpor k jezeni mrtvych zviratek pochopit jeste dokazu ) -proteiny se delaji ze syrovatky,ta se dela z mleka... takze jedine zradlo by byl: sojovy protein,zelenina?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: čt leden 17, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
ja jsem vegetarian,nejim ani vajicka,jen mlecne vyrobky a proteiny,pripravit se na zavody bez masa lze velice snadno,maso neni treba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 10:45 am Předmět: Re: bezmasa strava |
|
|
| jezevcik88 napsal: | | A co to bolo ta bezmasita strava? Nejake sojove masa? |
Jestli to myslíš na mě, tak kupovala jsem "seitan" - produkt vyráběný z mouky, koupíš v každé zdravé výživě... Sojové maso jsem nedělala... A hlavně zeleninová jídla - karbanátky s květáku, brokolice, atd.... no, a ryby hodně jedl... Takže ani nevím, zda ho mozu nazvat vegetariánem... Teď jí vše..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
|
| nahoru |
|
 |
jezevcik88

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
Peca: a na co vsadzas, bez masa?
Mne nejde o to vyradit uplne maso, atd. ale chcem vyskusat prijmat iba max 1/3 zivocisnych bielkovin. Preto sa pytam, ak niekto ma chut sa podelit o svoju "fungujucu" dietu, zalozenu najma na inych zdrojoch ako maso vajicko, prip. mlieko.
Pri budovani svalovej hmoty ako vravite nie je dolezite len mnozstvo ale kompletne spektrum. Napr. psenica ma malo lyzinu ale su zas ine druhy rastlinnej stravy ktore maju dajme tomu lyzinu ovela viac. Keby,ze clovek v jedle skombinuje iste druhy rastlin mozno by bola vyuzitelnost bielkovin z daneho jedla ovela vyssia ako z masa a mozno aj ako srvatka alebo vajco :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
To je dost teoreticke,ale podla mna ziadna rastlina nenahradi nikdy maso (najma cervene) a vajcia co sa vyuzitelnosti tyka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jezevcik88

|
Zaslal: čt leden 17, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
monika1: ten seitan to je ze vraj lepok., neviem prave ci nie som alergicky na lepok, ale ak je to len lepok tak ta biologicka vyuztilenost aminokyselin na budovanie svalov z toho seitan pride otazna.
Ten seitan si pouzivala ty osobne ci tvoj byv. priatel?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|