Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jezevcik88

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 2:27 pm    Předmět: Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? Odpovědět s citátem

Je tu nejaky vegetarian/vegan co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Bez masa, vajec, mlieka,prip. bez soje?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by uz musel byt vegan,a dufam ze nie,ja milujem pozieranie mrtvych zvieratiek
Monika1

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bývalý přítel se připravoval na závody v liftu jako částečný vegetarián - nejedl hovězí, vepřové. Kuřecí jedl minimálně jeden čas, ani mléčné výrobky. Doháněl to těmi věcmi, co koupíte ve zdravé výživě - bezmasá strava, ale měla to být plná náhražka masa. A šlo mu to, myslím, že normálně jako potom s masem...
BTW jsem vařila dvě jídla - jedno vegetariánské a druhé masové pro mě... Mňamky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mobsman

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v dnešní době bych se klidně připravil jen na proteinech a gainerech a oleji v kapslích...
jezevcik88

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 3:01 pm    Předmět: bezmasa strava Odpovědět s citátem

A co to bolo ta bezmasita strava? Nejake sojove masa?
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vegán asi ťažko, keďže neexistuje rastlina, ktorá má komplexné spektrum aminokyselín. Ani sója myslím nie.
Kadd

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pamatuju si jak jsem někde četl že kdysi nějací knězi nejedli jiné maso než rybu a proto prohlásili že králik je druh ryby.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Číča

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co je za picovinu nepit mliko? (odpor k jezeni mrtvych zviratek pochopit jeste dokazu ) -proteiny se delaji ze syrovatky,ta se dela z mleka... takze jedine zradlo by byl: sojovy protein,zelenina?
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Peca

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem vegetarian,nejim ani vajicka,jen mlecne vyrobky a proteiny,pripravit se na zavody bez masa lze velice snadno,maso neni treba.
Monika1

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 10:45 am    Předmět: Re: bezmasa strava Odpovědět s citátem

jezevcik88 napsal:
A co to bolo ta bezmasita strava? Nejake sojove masa?

Jestli to myslíš na mě, tak kupovala jsem "seitan" - produkt vyráběný z mouky, koupíš v každé zdravé výživě... Sojové maso jsem nedělala... A hlavně zeleninová jídla - karbanátky s květáku, brokolice, atd.... no, a ryby hodně jedl... Takže ani nevím, zda ho mozu nazvat vegetariánem... Teď jí vše..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
ja jsem vegetarian,nejim ani vajicka,jen mlecne vyrobky a proteiny,pripravit se na zavody bez masa lze velice snadno, maso neni treba .

Ale ked to je tak chutne,zober si taky prepeceny steak...
henno

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
ja jsem vegetarian,nejim ani vajicka,jen mlecne vyrobky a proteiny,pripravit se na zavody bez masa lze velice snadno,maso neni treba.

nejis vubec zadne maso po cely rok ?
jezevcik88

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca: a na co vsadzas, bez masa?
Mne nejde o to vyradit uplne maso, atd. ale chcem vyskusat prijmat iba max 1/3 zivocisnych bielkovin. Preto sa pytam, ak niekto ma chut sa podelit o svoju "fungujucu" dietu, zalozenu najma na inych zdrojoch ako maso vajicko, prip. mlieko.
Pri budovani svalovej hmoty ako vravite nie je dolezite len mnozstvo ale kompletne spektrum. Napr. psenica ma malo lyzinu ale su zas ine druhy rastlinnej stravy ktore maju dajme tomu lyzinu ovela viac. Keby,ze clovek v jedle skombinuje iste druhy rastlin mozno by bola vyuzitelnost bielkovin z daneho jedla ovela vyssia ako z masa a mozno aj ako srvatka alebo vajco :-D
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dost teoreticke,ale podla mna ziadna rastlina nenahradi nikdy maso (najma cervene) a vajcia co sa vyuzitelnosti tyka
jezevcik88

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

monika1: ten seitan to je ze vraj lepok., neviem prave ci nie som alergicky na lepok, ale ak je to len lepok tak ta biologicka vyuztilenost aminokyselin na budovanie svalov z toho seitan pride otazna.
Ten seitan si pouzivala ty osobne ci tvoj byv. priatel?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: