|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| myslíte, že měl novák pozitivní test kvůli výrobkum aminostar?? |
| ano |
|
7% |
[ 2 ] |
| ne, novák sypal a nedokázal se vypořádat s důsledky |
|
92% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Byl tam Photoshop jako prase. 3 kultíci, ten vpravo 3x větší a ... prostě fraška. |
to byla vložena jiná fotka ale to je jedno něco jako porovnání ale je to zavádějící _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:06 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | daymoon napsal: | | Kulturistice rozumíme a víme, že ta reportáž je hloupá. Nerozumíme 1000 jinch věcí a věříme. Já věřím, že nám lžou a klamou nás i v těch 1000 dalších věcí. |
tohle je docela tiziva myslenka na uvahu...
kam az saha kontrola nad masou lidi kteri sleduji svet skrze media? | Nekonečně CIZO. Tento svět je obrovský výplach mozku. Ještě větší než za doby cenzury. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
bohuzel jsem to videl...
ten photoshop me dodelal _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
i kdyz...
co si budeme namlouvat, Valentino je taky produkt "svaloveho silenstvi" at se nam to libi nebo ne... vsichni muzou stokrat nadavat ale proste do tyhle podivny svalovy kultury patri...
je to jako kdyz bude modelka nadavat na reportaz o anorektickach co umiraji na nemocnicnim luzku... bude se vztekat ze ona je modelka a ze nema s anorexii nic spolecnyho ale ta kostra potazena kuzi byla taky kdysi modelka... a Valentino byl taky kdysi docela estetickej kulturista _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
CIZO: jak ses bavil o tom klamání lidí - jeden profesor sociologie prohlásil: "Dejte mi média, tři týdny a udělám vám veřejné mínění a fakta."
a to, že je to tíživý, tak s tím s tebou fakt souhlasím... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
Já to chápu a vím kam míříš. Jenže na extrémech se vyučovat nedá. Co si pak teď 13 letý klučina řekne? No že jsou to blázni a radši půjde za garáž na špeka.
Ukázat Valentina, ale říct "pozor tohle je šílenec". Pak ukázat Ronnieho v nejlepší formě, Arnolda v 75 a říct, tohle je ta kulturistika a takto krásně mohou svaly vypadat.
Můj pohled je zkreslený, jen mě to prostě štve. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:30 pm Předmět: |
|
|
daymoon:
stve me to taky, jedna reportaz od nymandu jejichz intelekt nestaci na nic lepsiho nez na sestrihani 5ti minut naprosto nesourodeho braku odradi od cviceni X lidi kterym by trenink ve fitku mohl po zdravotni strance hodne dat... to se na tom asi shodneme _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | A o steroidech .... nic co by nebyla pravda |
To jo, ale hned jak se začali bavit o kulturistice, tak zmínily steroidy, což mě trošku naštvalo
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Kadd napsal: | | A o steroidech .... nic co by nebyla pravda |
To jo, ale hned jak se začali bavit o kulturistice, tak zmínily steroidy, což mě trošku naštvalo |
A proč tě to naštvalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Já to chápu a vím kam míříš. Jenže na extrémech se vyučovat nedá. Co si pak teď 13 letý klučina řekne? No že jsou to blázni a radši půjde za garáž na špeka.
Ukázat Valentina, ale říct "pozor tohle je šílenec". Pak ukázat Ronnieho v nejlepší formě, Arnolda v 75 a říct, tohle je ta kulturistika a takto krásně mohou svaly vypadat.
Můj pohled je zkreslený, jen mě to prostě štve. |
Ty reportáže jsou nehorázný sračky, o tom žádná. Ale myslím si, že normálním lidem (těm co necvičej) se stejně nelíbí ani tyhle týpci. Před týdnem jsem uklízel ve sklepě a našel jsem časopis o kulturistice ze 79 roku. Takže estetika jako hovado. Viděla to kámoška, když mi to tu leželo na stole a jediný co mi řekla, že to je hnus... _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
CIZO:
my dva to bohužel nezlepšíme. Teda asi ne. Ale je to škoda. Kdyby ukázali hokejisty jak boří šatny po zápase a řekli, že to je hokej, tak by z toho byla národní katastrofa.
Arnolda ukázat nemohou, protože Arnold je přece ten špatný herec špatných filmů. Všechno je jen jako... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Ty reportáže jsou nehorázný sračky, o tom žádná. Ale myslím si, že normálním lidem (těm co necvičej) se stejně nelíbí ani tyhle týpci. Před týdnem jsem uklízel ve sklepě a našel jsem časopis o kulturistice ze 79 roku. Takže estetika jako hovado. Viděla to kámoška, když mi to tu leželo na stole a jediný co mi řekla, že to je hnus... |
Taky mi to došlo, že to co já pokládám za krásné se může někomu hnusit nebo alespoň nelíbit. Ale ukazovat záměrně patologické útvary je podpásovka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: po leden 21, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
To je docela hustota ,přesně jsem si říkal jestli tady na to vznikne diskuze a taky že jo. Ve chvíli kdy zk*****a TV nova hned po slově kulturistika ukázala Grega Valentina (a pak ten fotoshop ,to mě už opravdu umrtvilo) - což neudělala po prvé ,jsem nevěděl zda se smát či brečet. Bohužel jediné co s tím tak uděláme je ,že tu na tuto televizi budeme nadávat. Jo pokud by někdo znás šel řetitelovat tv novu ,to by byla možná jiná _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|