další reportáž tv nova - anabolické steroidy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - další reportáž tv nova - anabolické steroidy  Úvodní stránka -> Ostatní -> další reportáž tv nova - anabolické steroidy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

myslíte, že měl novák pozitivní test kvůli výrobkum aminostar??
ano
7%
 7%  [ 2 ]
ne, novák sypal a nedokázal se vypořádat s důsledky
92%
 92%  [ 24 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Kadd

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Byl tam Photoshop jako prase. 3 kultíci, ten vpravo 3x větší a ... prostě fraška.

to byla vložena jiná fotka ale to je jedno něco jako porovnání ale je to zavádějící

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
daymoon napsal:
Kulturistice rozumíme a víme, že ta reportáž je hloupá. Nerozumíme 1000 jinch věcí a věříme. Já věřím, že nám lžou a klamou nás i v těch 1000 dalších věcí.

tohle je docela tiziva myslenka na uvahu...

kam az saha kontrola nad masou lidi kteri sleduji svet skrze media?
Nekonečně CIZO. Tento svět je obrovský výplach mozku. Ještě větší než za doby cenzury.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Conan

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel jsem to videl...
ten photoshop me dodelal
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
bohuzel jsem to videl...
ten photoshop me dodelal
I mě. Od začátku jsem si říkal. Ať tam nedají Valentina, ať tam toho idiota nedávají a cvak...kdo tam byl? Proč tam neukážou elegány jako třeba Arnold nebo podobné legendy?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i kdyz...

co si budeme namlouvat, Valentino je taky produkt "svaloveho silenstvi" at se nam to libi nebo ne... vsichni muzou stokrat nadavat ale proste do tyhle podivny svalovy kultury patri...

je to jako kdyz bude modelka nadavat na reportaz o anorektickach co umiraji na nemocnicnim luzku... bude se vztekat ze ona je modelka a ze nema s anorexii nic spolecnyho ale ta kostra potazena kuzi byla taky kdysi modelka... a Valentino byl taky kdysi docela estetickej kulturista

Derek Poundstone
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO: jak ses bavil o tom klamání lidí - jeden profesor sociologie prohlásil: "Dejte mi média, tři týdny a udělám vám veřejné mínění a fakta."
a to, že je to tíživý, tak s tím s tebou fakt souhlasím...
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to chápu a vím kam míříš. Jenže na extrémech se vyučovat nedá. Co si pak teď 13 letý klučina řekne? No že jsou to blázni a radši půjde za garáž na špeka.
Ukázat Valentina, ale říct "pozor tohle je šílenec". Pak ukázat Ronnieho v nejlepší formě, Arnolda v 75 a říct, tohle je ta kulturistika a takto krásně mohou svaly vypadat.
Můj pohled je zkreslený, jen mě to prostě štve.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon:

stve me to taky, jedna reportaz od nymandu jejichz intelekt nestaci na nic lepsiho nez na sestrihani 5ti minut naprosto nesourodeho braku odradi od cviceni X lidi kterym by trenink ve fitku mohl po zdravotni strance hodne dat... to se na tom asi shodneme

Derek Poundstone
Robb

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
A o steroidech .... nic co by nebyla pravda

To jo, ale hned jak se začali bavit o kulturistice, tak zmínily steroidy, což mě trošku naštvalo
lalala

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
Kadd napsal:
A o steroidech .... nic co by nebyla pravda

To jo, ale hned jak se začali bavit o kulturistice, tak zmínily steroidy, což mě trošku naštvalo

A proč tě to naštvalo?
Azmodan

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já to chápu a vím kam míříš. Jenže na extrémech se vyučovat nedá. Co si pak teď 13 letý klučina řekne? No že jsou to blázni a radši půjde za garáž na špeka.
Ukázat Valentina, ale říct "pozor tohle je šílenec". Pak ukázat Ronnieho v nejlepší formě, Arnolda v 75 a říct, tohle je ta kulturistika a takto krásně mohou svaly vypadat.
Můj pohled je zkreslený, jen mě to prostě štve.

Ty reportáže jsou nehorázný sračky, o tom žádná. Ale myslím si, že normálním lidem (těm co necvičej) se stejně nelíbí ani tyhle týpci. Před týdnem jsem uklízel ve sklepě a našel jsem časopis o kulturistice ze 79 roku. Takže estetika jako hovado. Viděla to kámoška, když mi to tu leželo na stole a jediný co mi řekla, že to je hnus...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO:

my dva to bohužel nezlepšíme. Teda asi ne. Ale je to škoda. Kdyby ukázali hokejisty jak boří šatny po zápase a řekli, že to je hokej, tak by z toho byla národní katastrofa.
Arnolda ukázat nemohou, protože Arnold je přece ten špatný herec špatných filmů. Všechno je jen jako...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Ty reportáže jsou nehorázný sračky, o tom žádná. Ale myslím si, že normálním lidem (těm co necvičej) se stejně nelíbí ani tyhle týpci. Před týdnem jsem uklízel ve sklepě a našel jsem časopis o kulturistice ze 79 roku. Takže estetika jako hovado. Viděla to kámoška, když mi to tu leželo na stole a jediný co mi řekla, že to je hnus...

Taky mi to došlo, že to co já pokládám za krásné se může někomu hnusit nebo alespoň nelíbit. Ale ukazovat záměrně patologické útvary je podpásovka.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Azmodan

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Azmodan napsal:

Taky mi to došlo, že to co já pokládám za krásné se může někomu hnusit nebo alespoň nelíbit. Ale ukazovat záměrně patologické útvary je podpásovka.
Extrémy přitahují pozornost a zvyšují sledovanost. Takže se pak budou moct o víkendu v pořadu "Volejte novu" chlubit koláčema....nemá smysl to řešit
Arnie(CZ)

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je docela hustota ,přesně jsem si říkal jestli tady na to vznikne diskuze a taky že jo. Ve chvíli kdy zk*****a TV nova hned po slově kulturistika ukázala Grega Valentina (a pak ten fotoshop ,to mě už opravdu umrtvilo) - což neudělala po prvé ,jsem nevěděl zda se smát či brečet. Bohužel jediné co s tím tak uděláme je ,že tu na tuto televizi budeme nadávat. Jo pokud by někdo znás šel řetitelovat tv novu ,to by byla možná jiná

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - další reportáž tv nova - anabolické steroidy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: