|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: st únor 13, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NOsval
|
Zaslal: st únor 13, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | NOsval napsal: | cus je mi 19 cvicim rok vaha 85kg. bench dam 120, legpress 360, mrtvolu a drepy nejezdim maximalky protoze se bojim kvuli zadum mam s nima problemy ale az si koupim pas tak napisu. jo zacinal sem na benchpresu s 50kg. je to dobry?? |
Ne,seš troska. Co chceš slyšet? Že seš mistr světa? Je to pěknej benč, řekněme víc než pěknej. Estli je teda reálnej.... Legpress by mohl být lepší (at te jen nechválím) |
no jest epar let cviceni a urco trunfnu colemana na legpressu
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st únor 13, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NOsval
|
Zaslal: st únor 13, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Roumec napsal: | | NOsval napsal: | | BUFU napsal: | | NOsval napsal: | cus je mi 19 cvicim rok vaha 85kg. bench dam 120, legpress 360, mrtvolu a drepy nejezdim maximalky protoze se bojim kvuli zadum mam s nima problemy ale az si koupim pas tak napisu. jo zacinal sem na benchpresu s 50kg. je to dobry?? |
Ne,seš troska. Co chceš slyšet? Že seš mistr světa? Je to pěknej benč, řekněme víc než pěknej. Estli je teda reálnej.... Legpress by mohl být lepší (at te jen nechválím) |
no jest epar let cviceni a urco trunfnu colemana na legpressu |
To aby sis koupil hever |
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st únor 13, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
360 na LP je málo, vzhledem k tomu že máš bench 120. Ale chápu, že každej to má jinak... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 13, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
benč 115 x 1 riadne na hrud.
mrtvola 160 x 1
drep 130 x 3hlboke
biceps velka cinka 60 x 6
pritahy jednorucky v predklone 52,5 x 4
kliky na bradlach + 20kg x 12, + 35kg x 6
leg press 250 x 12, viac som nenakladal
vaha 76kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: st únor 13, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
2Turakam: no, to je slusne
a inac Bufu, nechapem preco by bolo 350 kg na legpress malo pri benchi 120.Nie je to sice vela/ na jedno opakovanie/, ale aj tak. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st únor 13, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
jak to spolu proboha souvisí?  je nějaký měřítko mezi legpressem a benčem? _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st únor 13, 2008 11:07 pm Předmět: |
|
|
tak ja zas neco pridam
bench 70kg x 25opak
a rekord uz cejtim na 125-130
biceps s jc ve stoje: 22kg x 10 s rezervou tak 2opak
a jiny rekordy jsem nezkousel
vaha asi 68-69kg
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st únor 13, 2008 11:09 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Kadd napsal: | | BUFU napsal: | | Kadd napsal: | | BUFU napsal: | | 360 na LP je málo, vzhledem k tomu že máš bench 120. Ale chápu, že každej to má jinak... |
to jsem nepochopil |
jj složitá věta... |
má to být ironie? nebo ne? |
a tohle je ironie? (dyštak pokračuj v PM a jinak du spát) |
ja beztak zvednu na bench vic nez na legpress
to spolu teda fakt nesouvisi
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st únor 13, 2008 11:10 pm Předmět: |
|
|
jestli se nedotýkáš hrudníku tak tomu prosimtě neříkej benč, nebo jen benč bez dotyku hrudníku... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|