+ Franc. tlaky v stoji 5/5/27 v superserii s
Bic.zdvih s VC 5/5/36
DL sa mi cvicil dost nepohodlne kedze som dostal mensi kŕč do hamstringu a cely cas som potom citil taky stuhnuty sval. nevadi.
Pri drepoch mi praskli teplaky na zadku toto sa mi este nestalo som potom cvicil iba v trenkach. a potom som v trenkach isiel aj domov.
Inak celkovo pekna vypalovacka ten korte. Som sa opat spotil sice to nie je 10x10 ale to je len dobre :D uz by som to nevydrzal. tak o 8 tyzdnov maturita a dieta tak snad sa dovtedy na mna este cosi nalepi
na doplnky som nemal chut vcera bolo trochu alkoholu cize som nechcel dnes vobec cvicit ale nedalo mi to.
ale tak drepy akosi tazke neviem aj koleno ma bolelo
ale celkovo OK
vydim ze ides korteho rovnako ako ja, aj ja som dnes v druhom dni... no ty mas vacsie vahy:D
nezda sa ti taky lahky? ja dufam ze to od dalsieho tyzdna zacne byt tazsie...
teda bench a mrtvola, drep sa mi zda tiez lahky, ale tak menej ako tie dva ostatne cviky...
+ Franc. tlaky v stoji 5/5/27 v superserii s
Bic.zdvih s VC 5/5/36
Pol hodinu pred treningom som si myslel ze vobec nebude nemal som vobec chut ale nuda ma dohnala k rieseniu ze predsa len pojdem zacvicit.
Dnes som sa dozvedel smutnu spravu, vraj sa bude moja posilka rusit. Co je na tom pravdy neviem, ale dufam ze to pravda nie je, pretoze do fitka chodit nechcem, a v izbe posilku mat asi nebudem moct. Drzte palce nech ju nezrusia.
o/s/v
Bench 6/6/51-102 (104-fail)
Tlaky na ramena 8/4/30-36
Franc. tlaky v stoji 5/4/30 v superserii s
Bic.zdvih s VC 3/5/30
Dnes improvizovany trening kedze so sa do nasej posilovne nedostal tak som zasiel k bratrancovi.
Skusali sme maximalku na bench po 4 pracovnych seriach. Nova maximalka je 102 co nie je nic prevratne ale po prvej faze GVT prekvapujuci vysledok.
ostatne len tak doplnkovo.
do pixe, kurva posilovna je... teda uz nie je.
takze trening ide cely do hajzlu .
budem musiet chdievat do bratranca kde maju iba rovnu lavicku a zavazia do 110 kg, v meste sice mame posilovne ale nrad do nich chodim nemam rad jak na mna kuka nejaky kondom jak sa potim.
cize korte ide do hajzlu, objemovka ide do hajzlu vsetko ide do hajzlu kokoti jedny.
mam vyhliadnutu lavicku domov ale tak jednak stoji 5000 na co nemam a mama si mysli ze mam chodit jak najvacsi kondom do mesta o 4 aby som stihol otvaracie hodiny. stupidny system.
takze do matury (10-13.3,2008) budem sa snazi o nejaky udrziavaci trening zamerany hlavne na vrsok tela kedze spodok tam nie je ako cvicit keby aspon stojany boli ale xuj. potom ckd nech zo seba dostanem tuky a potom to nejak snad vydrzim do dalsieho skolskeho roka ked uz nastupim na VS a tam uz nejaka posilka na intraku je.
clovek je kurva rad ze cvici, ze okrem sedenia za kompom nieco robi a snazi sa o nieco a oni kurvy mi aj toto zoberu . ludia su kokoti a hlavne opity obyvatelia prveho poschodia ktory ked pridu nadrbani domov tak im aj splechnutie vody reze usi a tak normalne zlozenie cinky sa u nich "ozyva" po celom byte. o chviu mu idem ochcat dvere.
za nadmerne pouzitie vulgarizmov sorry ale som teraz taky ne*ebany ze mam chut nieco rozmlatit. vecer sa zrejme opijem jak najvacsia svina
Naposledy upravil vird dne čt leden 31, 2008 4:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Kurňa, tak to ti nezávidím. Nechceš precejen překonat ten odpor k posilovnám? Myslím, že by to za to stálo.
ono odpor. nie je to len odpor je tu aj cas.
zo skoly chodievam domov okolo 4. cvicim tak 1-2 hodiny skor 1,5.
k tomu cesta do posilovne by bola okolo 15-20 minut cesta spat tiez takze to je 2 - 2,5 hodiny. a to sa musim este ucit a teraz uz naozaj ucit kedze ide matura.
MMBPP 1.1
o/s/v
BP 6/1/80, 5/2/84, 4/2/90
Tlaky na ramena 8/3/35
Frarncuzske tlaky 3/8/30
tak ako som spominal cvicim u bratranca kde je iba lavicka na tlaky a hrazda na zhyby. Preto som sa rozhodol cvicit Muscle Media Bench-press Program. Terajsia maximalka je 102kg . Na rozdiel od povodneho rozpisu cvicim iba 3 krat do tyzdna.
Nervy uz mam v poriadku
zhyby na hrazde dali zabrat snad sa mi podari dostat sa na 6-8 opakovani. teraz bohuzial prva seria 4 a ostatne 2 serie tazko vypotene 3 opakovania.
drepy len 70 lebo nikto z tich s ktorymi som cvicil doteraz drepy necvicili, tak aspon nieco
MMBPP 1.3
o/s/v
BP 3/2/89, 2/2/95, 1/1/105, neg/1/114
Tlaky na ramena 8/3/35
Frarncuzske tlaky 8/3/32
na tlakoch som mal povodne so 105 ist iba negativne ale akosi sa mi to podarilo vytlacit celkom. takze negativne som dal so 114.
inak celkom OK trening kratky, pondelok zas caka "nekonecny pribeh" tlakov-podla kamarata (doteraz cvicil 3 serie na vsetko)
dnes 8 opakovani na pritahy sme sa trochu sekli ale nevadi slo to lahko pomerne
drepy som uz isiel az po 90kg teda uz je to ako tak normalne nabuduce pojdem po 100-110kg do serii. a nech to boli
inak co poviete na to ze do CDK by som urezal beara???
chlapci totiz chcu ist objemovku tak musim sa prisposobit. hoci nepojdem tak intenzivne.
a ked uz som pri bearovy neporadili by ste nejaky rozpis (split) tak aby to slo 3krat do tyzdna s tym ze najtazsi den by bol pondelok teda den po carb-upe. tam mozno nejaku mrtvolu alebo nieco
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru