minulý týden jsem si vytáhl na deadliftu elektrikářských 220 , na tu chvíli jsem čekal dlouho ale po roce a půl na FELu se mi to podařilo Tak ted musím ještě rychle 230 aby to bylo podle nový normy
Dneska bench:
1 x 125kg s rezervou minimalne 5-10 kg a 3cm od hrudniku
Video prosim, zvlast u tebe venco je to lepsi kdyz ho prilozis.
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Dneska bench:
Vypada to ze jsem zvednul prdel ale hlidal jsem si abych se furt dotykal lavicky, holt ja clovek zatne i tu prdel , tak to vypada ze jsem ji odlepil od lavicky, ale neodlepil
Dneska bench:
Ty si chorý naozaj. Objavil si jeden cvik (ak nepočítam kliky ), objavil si tento topik a teraz nás tu tým obšťastňuješ? Si frajer no ale odtiaľ potiaľ . Trochu sebareflexie by to chcelo.
Dneska bench:
Vypada to ze jsem zvednul prdel ale hlidal jsem si abych se furt dotykal lavicky, holt ja clovek zatne i tu prdel , tak to vypada ze jsem ji odlepil od lavicky, ale neodlepil
venco na to jakej jseš debil,tak sílu máš teda solidní,to se musí nechat...
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Dneska bench:
Ty si chorý naozaj. Objavil si jeden cvik (ak nepočítam kliky ), objavil si tento topik a teraz nás tu tým obšťastňuješ? Si frajer no ale odtiaľ potiaľ . Trochu sebareflexie by to chcelo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru