Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
LukeCJ

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj , je to dost originální Ale zas když se na to podíváte z ženskýho pohledu , tak je to docela roztomilý a sbalí na to víc bab než na náký drsný lebky a tak

Edit:
ty voe napsal sem to docela přihrátě , ale však víte jak to myslím
smetak

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LukeCJ napsal:
Nj , je to dost originální Ale zas když se na to podíváte z ženskýho pohledu , tak je to docela roztomilý a sbalí na to víc bab než na náký drsný lebky a tak

Edit:
ty voe napsal sem to docela přihrátě , ale však víte jak to myslím

;)) sem volnej kdybys měl zájem
m4l

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
m4l napsal:
smetak: co te vedlo k tyhle kerce??? ja jen ze bych si nikdy nedal na krk krtka tim to nekritizuju jen by mne to zajimalo..

to je panda vole

má to pro mě smysl v souvislosti s fajnovou životní změnou..juhů, zatím se to drží, po psychicky stránce sem na tom líp než před x lety porad to sice neni ono ale lepsi se to mno. a prostě s timhle a jednou osubkou to mám zafixovaný:-)

hehe promin mas pravdu panda to je jj presne to cos napsal tak takovou kerku uznavam - ma smysl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondrro

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
m4l napsal:
smetak: co te vedlo k tyhle kerce??? ja jen ze bych si nikdy nedal na krk krtka tim to nekritizuju jen by mne to zajimalo..

to je panda vole

ja najprv ze hen panda... a potom citam ze krtko a este na to kukam ze ale dost sa podoba na pandu

pohoda... ja osobne by som si na seba dal nieco menej "exoticke"
Long as I'm strong enough to put a hammer on your chin
smetak

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondrro napsal:
smetak napsal:
m4l napsal:

to je panda vole

ja najprv ze hen panda... a potom citam ze krtko a este na to kukam ze ale dost sa podoba na pandu

pohoda... ja osobne by som si na seba dal nieco menej "exoticke"

no co, žíjem jenom jednou.

Ty si bys tam dal buď nějakou pekelnou podobiznu Tobiáše, popř. Patejla žejo nebo portret kulhanka na stehno

(vladce sem necetl tak nevim o co tam jde:-) )
Ondrro

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patejla moc rad nemam:D zato Tobias

ehm Kulhanka:D ked som videl prvykrat jeho fotku som neveril:D to radsej na stehno nie...

skorej tak Klaru, Karolinu, Denisu a Hanako v dakej erotcikej scene ( (Tehdy jsem objevil jedno ze základních pravidel všeho: Potkáte-li skutečně nádhernou ženu kolem pětadvaceti let, je to upírka. A i kdyby ne, tak stejně ano.))

a realne... o tetovani uvazujem.. ale ma to tak este vyse roka casu... nechcem si dat na seba len tak nieco... a aj tak si to mozno rozmyslim... ja som chcel uz vela veci... a kebyze si to nerozmyslim tak najskor daky kratky text alebo nieco v tom zmysle... a na chrbat by som asi bral... mozno aj na predlaktie ale tam je vzdy problem s konzervativnou spolocnostou... co uz
smetak

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondrro napsal:
Patejla moc rad nemam:D zato Tobias

ehm Kulhanka:D ked som videl prvykrat jeho fotku som neveril:D to radsej na stehno nie...

skorej tak Klaru, Karolinu, Denisu a Hanako v dakej erotcikej scene ( (Tehdy jsem objevil jedno ze základních pravidel všeho: Potkáte-li skutečně nádhernou ženu kolem pětadvaceti let, je to upírka. A i kdyby ne, tak stejně ano.))

a realne... o tetovani uvazujem.. ale ma to tak este vyse roka casu... nechcem si dat na seba len tak nieco... a aj tak si to mozno rozmyslim... ja som chcel uz vela veci... a kebyze si to nerozmyslim tak najskor daky kratky text alebo nieco v tom zmysle... a na chrbat by som asi bral... mozno aj na predlaktie ale tam je vzdy problem s konzervativnou spolocnostou... co uz

Ale taky by to mohlo bejt husty, temna postava v motorkarskym:o), zlate svitivy oci, na hlave brejle, ovesenej poradnou kopou zbrani, prolezlej biotechnikou. popr. dal jak se stane "bohem" tak neco stvorit. By mohlo bejt hodne dobry.

a kdybys to chtel morbidni tak treba jak prijimaji hanako tak jak zrovna celej nocni klub cumi na praci patera kolacka jak muci ty dva srace
Ondrro

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj huste by to bolo dost.... a potom do pozadia 4 rukeho albina a staru elviru... sranda:D
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak: verim,ze ta kerka ma hlubsi smysl a ze duvody,proc sis vybral zrovna tenhle motiv jsou opodstatnene,ale proc je zrovna na tak blbym miste? pod trikem bude koukat vzdycky jenom kus, pod kosili ji neschovas.. nemas strach z toho,ze te to nekdy bude mrzet?
honda20

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
m4l napsal:
honda: kerky jsou super (sam zadnou nemam ale premyslim uz o ni 3roky..: ( , ale kdyz uz si da nekdo kerku tak by ta kerka mnela neco vyjadrovat nejakej jeho postoj nazor smysl zivota atd. neuznavam kerky..."kdyz ten delfinek je tak roztomilej" atd..

s timto naprosto souhlasim souhlasim

honda: ale neco takvyho se me taky moc libi

jj to je hustý ...to chci...ale až na to jednou budu mít, tak nebudu moc mít celý rukáv, protože by mě v práci asi ukamenovali...
honda20

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
honda20 napsal:
jinak kéra je jako droga....jdeš jednou a chceš další... , bohužel na tu co bych chtěl já nemám lowe, nemám zbytečných 15 litrů....

-něco takového no.... je to takový můj stále nevyplněný sen...

Za todle 15 jo?

Já teď v dubnu jdu na čínskýho draka přes záda - zasahuje to ještě ramena (levý rameno - lehce levej pařát, pravý rameno je přechod na hruď kam bude zasahovat další hlava a z ramena pokračuje na pravou ruku další pařát přibližne do poloviny:-) a možná ještě nechám zasáhnout na boky. Bude to barevný a hrubej odhad 10-12 .o)

a na volný místo plánuju buď nějakou zvrácenost, popř. buddhistickýho démona, nebo takový dvě démoní hlavy. Můžu je sem plácnout, jestli to někoho zajímá. Ale nad tim zatím jenom tak uvažuju

stejně se jenom vymlouváte a nemáte na to koule:D není nic lepšiho než několikahodinovy poslouchání bzučíčího strojku;P

jo to víš no, u nás v Plzni je to s tatérama na levačku...buď jsou kurevsky předražený nebo uměj prd...
smetak

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
smetak: verim,ze ta kerka ma hlubsi smysl a ze duvody,proc sis vybral zrovna tenhle motiv jsou opodstatnene,ale proc je zrovna na tak blbym miste? pod trikem bude koukat vzdycky jenom kus, pod kosili ji neschovas.. nemas strach z toho,ze te to nekdy bude mrzet?

Hele nemám, já sem nad tímhle ani nikdy moc nepřemýšlel.

Žijem jenom jednou a nemyslím si, že bych toho někdy litoval. Určite existujou horší exoti:)
Pořád mi přijde normálnější náznak tetování z pod hadru, nez železná držka s flashema po kterejch budeš mít uši jak slon dumbo a na hlavě zmaštěný smradlavý dredy. A rolák to jistí Já to mám po domluvě s tatérkou trochu níž ať to jde eventuálně schovat:)
smetak

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honda20 napsal:
jo to víš no, u nás v Plzni je to s tatérama na levačku...buď jsou kurevsky předražený nebo uměj prd...

z plzně je libovka -> http://www.krtektattoo.euweb.cz/fotoalbum.html mam na něj tel. chtěl jsem se s nim domluvit na kérce, ale nakonec si to nechávám dělat v Praze:)

naprosto dokonalej je ten tribal v druhy rade
honda20

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
honda20 napsal:

z plzně je libovka -> http://www.krtektattoo.euweb.cz/fotoalbum.html mam na něj tel. chtěl jsem se s nim domluvit na kérce, ale nakonec si to nechávám dělat v Praze:)

naprosto dokonalej je ten tribal v druhy rade

čéče to vůbec neznám....
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
ChickenEater napsal:

Hele nemám, já sem nad tímhle ani nikdy moc nepřemýšlel.

Žijem jenom jednou a nemyslím si, že bych toho někdy litoval. Určite existujou horší exoti:)
Pořád mi přijde normálnější náznak tetování z pod hadru, nez železná držka s flashema po kterejch budeš mít uši jak slon dumbo a na hlavě zmaštěný smradlavý dredy. A rolák to jistí Já to mám po domluvě s tatérkou trochu níž ať to jde eventuálně schovat:)

myslel jsem to tak,ze jsou urcite prilezitosti, pri kterych je vhodnejsi kerku zakryt a ze bys s tim mohl mit problem, nebo casem dojdes k zaveru,ze to zase tak dobrej napad nebyl.. v lete rolak nosit nebudes.. ale mas pravdu v tom,ze jsou kolem nas i vetsi exoti :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: