Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
Wicked

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 10:36 am    Předmět: re Odpovědět s citátem

Bez urazky, nemyslim nikoho konkretniho, ale nechapu jak si nekdo vybira podle galerie tetovani apod. Ted sem mel navstevu z japonska, kluk 20 let. Osobne tetovani nechci, ale jeho tetovani uznavam. Nejen ze je naprosto ojedinele, ale ma svuj vyznam. Celou jeho rodinu - muze - tetuje jeden clovek ( udajne nevim jestli to tak je ) a jejich tetovani jsou nejak spolu propojena... ne jak kdyz v cr se dva ozerou u piva, tenm u ukaze nejake z prdele tetovani otresne a ten druhy ho musi mit taky, pokud mozno latinsky napis ze
Bombay

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 10:45 am    Předmět: Re: re Odpovědět s citátem

Wicked napsal:
Bez urazky, nemyslim nikoho konkretniho, ale nechapu jak si nekdo vybira podle galerie tetovani apod. Ted sem mel navstevu z japonska, kluk 20 let. Osobne tetovani nechci, ale jeho tetovani uznavam. Nejen ze je naprosto ojedinele, ale ma svuj vyznam. Celou jeho rodinu - muze - tetuje jeden clovek ( udajne nevim jestli to tak je ) a jejich tetovani jsou nejak spolu propojena... ne jak kdyz v cr se dva ozerou u piva, tenm u ukaze nejake z prdele tetovani otresne a ten druhy ho musi mit taky, pokud mozno latinsky napis ze

Jojo, tady souhlasím. Mně se třeba líbí styl z oceánie, ale taky se pídím po jednotlivých významech (co znamená mušle, co zub, co želva) a ty tam chci třeba zakomponovat, podle mojí povahy atd. Na druhou stranu gallerky na tattoo salonech a webu ti dají ten první impuls, tu představu, kterou pak rozvíjíš. záleží na povaze. Já bych třeba taky nešel do přesné kopie kerky, kterou někde uvidím, at už by byla jakkoliv bohovská.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mugo

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wicked: Nevím co se ti nezdá na latinským nápisu? Když ten nápis vyjadřuje životní postoj dotyčnýho, nebo se tím chce řídit a stále si ho připomínat. Proč ne? Obdobně nevím proč odsuzuješ, když si někdo nechá dát něco co někde viděl a líbí se mu to. Nevyděl bych v tom hned nedostatek vlastní fantazie a tvorby. Každý nemusí být za každou cenu originální … To co plánuju jsem si vymyslel sám, ale možná už podobný tetování někdo má. To neřeším. A stejně mi bude buřt, když si někdo nechá udělat podobný.

Diana: Jestli ty budeš v pekle stejně aktivní jako na RW, tak tě tam určitě nepřehlídnu

Posílám pár tetování co se mě také líbí. Slávisti a jiní si holt představí nápis svého klubu

PAVUK

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mugo napsal:
Pavuk: Už skoro začínám věřit, že tetováním se stane z drsňáka přizdisráč. To jsou ty argumenty ráže 9 mm

OT, 9 mm je pre deti ;) .45 AUTO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bazzy

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mugo: sorry chlape ale ty kerky
lloyd

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemate nekdo obrazky tetovani na na krk?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mugo: To co jsi napsal, to má hloubku, takže mlácení se na fotbale má vyjadřovat životní postoj?
smetak

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lloyd napsal:
Nemate nekdo obrazky tetovani na na krk?

:O

co třeba Jůlinka z toho pořadu s Dádou Patrasovou?
Roumec

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozne miluju veci v tomhle stylu casem bych chtel neco jako tohle slunko na predlokti jakoze ze spodu.

A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

Ono si staci dosadit za ty napisy slovo - pica ... vyjde to na stejno
Bombay

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bazzy napsal:

Ono si staci dosadit za ty napisy slovo - pica ... vyjde to na stejno

To je těžko, tohleto soudit. Mají tam nápis, který je spojený s jejich životním stylem, pocaď s nimi souhlasím. bohužel většinou se jedná o soby, které jsou totálně mimo. Pokud vidím na někom nápisy ACAB, ultras ..., vždycky mě napadne slovo agresivní.
Kadd

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám takový dotaz jak je to s tetováním na hlavu? Vhledem k tomu že chlupy rostou i na tetování tak by mohli růst i vlasy. Ale nevím a proto se ptám a na druhou stranu je to vůbec proveditelné?

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Raďa.T.

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj osobní tetér , ke kterému chodím, má na hlavě AK47ku. Říkal,že to bylo docela peklo, mimochodem on se většinou sám tetuje. Nemá důvěru v cizí ruce.
Mugo

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedával jsem to sem jako propagaci hooligans, ale jako vzor tetování co se mě líbí. Btw ne všichni jsou vymaštěnci, ale to nemá cenu řešit.

Raďa T.: Tetovat se sám na hlavě mě přijde na hlavu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mugo napsal:
Nedával jsem to sem jako propagaci hooligans, ale jako vzor tetování co se mě líbí. Btw ne všichni jsou vymaštěnci, ale to nemá cenu řešit.

Raďa T.: Tetovat se sám na hlavě mě přijde na hlavu

Mě by to třeba zajímalo Mugo proč si myslíš,že všichni policajti sou čůráci *a03*Taky by ěm zajímalo kam zavoláš až budeš potřebovat pomoct?!
Jo a co má násilý společnýho s fotbalem?Ppři pohledu na to tetování se mi ani nevím proč vybavila tahle fotka
http://aktualne.centrum.cz/foto.phtml?gid=3523&id=118043

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: