|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Wicked
|
Zaslal: st únor 20, 2008 10:36 am Předmět: re |
|
|
Bez urazky, nemyslim nikoho konkretniho, ale nechapu jak si nekdo vybira podle galerie tetovani apod. Ted sem mel navstevu z japonska, kluk 20 let. Osobne tetovani nechci, ale jeho tetovani uznavam. Nejen ze je naprosto ojedinele, ale ma svuj vyznam. Celou jeho rodinu - muze - tetuje jeden clovek ( udajne nevim jestli to tak je ) a jejich tetovani jsou nejak spolu propojena... ne jak kdyz v cr se dva ozerou u piva, tenm u ukaze nejake z prdele tetovani otresne a ten druhy ho musi mit taky, pokud mozno latinsky napis ze _________________ The boy that you loved is the man that you fear
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: st únor 20, 2008 10:45 am Předmět: Re: re |
|
|
| Wicked napsal: | Bez urazky, nemyslim nikoho konkretniho, ale nechapu jak si nekdo vybira podle galerie tetovani apod. Ted sem mel navstevu z japonska, kluk 20 let. Osobne tetovani nechci, ale jeho tetovani uznavam. Nejen ze je naprosto ojedinele, ale ma svuj vyznam. Celou jeho rodinu - muze - tetuje jeden clovek ( udajne nevim jestli to tak je ) a jejich tetovani jsou nejak spolu propojena... ne jak kdyz v cr se dva ozerou u piva, tenm u ukaze nejake z prdele tetovani otresne a ten druhy ho musi mit taky, pokud mozno latinsky napis ze |
Jojo, tady souhlasím. Mně se třeba líbí styl z oceánie, ale taky se pídím po jednotlivých významech (co znamená mušle, co zub, co želva) a ty tam chci třeba zakomponovat, podle mojí povahy atd. Na druhou stranu gallerky na tattoo salonech a webu ti dají ten první impuls, tu představu, kterou pak rozvíjíš. záleží na povaze. Já bych třeba taky nešel do přesné kopie kerky, kterou někde uvidím, at už by byla jakkoliv bohovská.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: st únor 20, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st únor 20, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | Pavuk: Už skoro začínám věřit, že tetováním se stane z drsňáka přizdisráč. To jsou ty argumenty ráže 9 mm |
OT, 9 mm je pre deti ;) .45 AUTO
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st únor 20, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lloyd
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 5:18 pm Předmět: |
|
|
Nemate nekdo obrazky tetovani na na krk?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
| lloyd napsal: | | Nemate nekdo obrazky tetovani na na krk? |
:O
co třeba Jůlinka z toho pořadu s Dádou Patrasovou? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:10 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bazzy napsal: | mugo: sorry chlape ale ty kerky |
Ono si staci dosadit za ty napisy slovo - pica ... vyjde to na stejno |
To je těžko, tohleto soudit. Mají tam nápis, který je spojený s jejich životním stylem, pocaď s nimi souhlasím. bohužel většinou se jedná o soby, které jsou totálně mimo. Pokud vidím na někom nápisy ACAB, ultras ..., vždycky mě napadne slovo agresivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
Mám takový dotaz jak je to s tetováním na hlavu? Vhledem k tomu že chlupy rostou i na tetování tak by mohli růst i vlasy. Ale nevím a proto se ptám a na druhou stranu je to vůbec proveditelné? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Raďa.T.
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:57 am Předmět: |
|
|
Můj osobní tetér  , ke kterému chodím, má na hlavě AK47ku. Říkal,že to bylo docela peklo, mimochodem on se většinou sám tetuje. Nemá důvěru v cizí ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
Nedával jsem to sem jako propagaci hooligans, ale jako vzor tetování co se mě líbí. Btw ne všichni jsou vymaštěnci, ale to nemá cenu řešit.
Raďa T.: Tetovat se sám na hlavě mě přijde na hlavu _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | Nedával jsem to sem jako propagaci hooligans, ale jako vzor tetování co se mě líbí. Btw ne všichni jsou vymaštěnci, ale to nemá cenu řešit.
Raďa T.: Tetovat se sám na hlavě mě přijde na hlavu |
Mě by to třeba zajímalo Mugo proč si myslíš,že všichni policajti sou čůráci *a03*Taky by ěm zajímalo kam zavoláš až budeš potřebovat pomoct?!
Jo a co má násilý společnýho s fotbalem?Ppři pohledu na to tetování se mi ani nevím proč vybavila tahle fotka
http://aktualne.centrum.cz/foto.phtml?gid=3523&id=118043
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|